Mes "Miqsh"...

picasso

Forumium maestatis
Mes "Miqsh"...

pershendetje miq...
kete radhe nuk e kam vetem per miqt e mi...por per te gjithe ata qe do marrin pje se ne kete tem...dhe prap nuk besoj se do behen direkt miqt e mi...u them pershendetje miq...sepse secili prej jush ketu ka miq...dhe ndaj nese do te lere menjane "MP"dhe do vije e te flase me miq e tij ketu...do te duket sekur flet vetem me miq e tij....edhe pse biseda e tyre mund te ndiqet edhe nga te tjere qe nuk i ka miq...ai/ajo du u drejtohet miqve...pa ndrojtje...dhe dashje pa dashje...ketu do behen aq shume "miq"sa do ua sjellin ne maje te hundes... /pf/images/graemlins/laugh.gif
nje gje do te doja...me mire te heshti...e te mos flisni fare ne kete teme...sesa te krijoni percarje e ndarje(flas brenda grupeve miqesore)
pra ky per mendimin tim si innicues i kesaj teme...do jete nje lokal i thjeshte...ku miqt tregojne histori e ngjarje...ne grupe miqsore...
uroj qe ata qe ndihen jasht cdo grupi miqesor...te perdor samemire rregullat e mirsjejjes...dhe te kerkoj leje per te nderhyre ne ndonje ta quajme"tavoline tjeter"
ju uroj bisede te kenshme!

picasso

Forumium maestatis
Re: Mes "Miqsh"...

si per te ju treguar pak a shume natyren e kesaj teme...po filloj vete i pari /pf/images/graemlins/laugh.gif

"nje dite ne lokal"
nje dite te po sorollatesha ...mendova te shkoj ne nje lokal te qete qe e preferoj shume...
isha vetem...sepse doja te ish i till.
u ula ne nje karrige ne nje cep dhe meqe,kamarjeri me njihte mire...nuk vonoi e erdhi menjehere...
kam...-pershendetje!
une-gjithatu!
ai-si ja kalove...me se mund te te sherbej???
une nje vechia...ah se desha harrova nje gote uji te madhe me akull dhe limon ne te!
ai-normale si zakonisht...
une faleminderit...
hap gazeten dhe nis te lexoj nje lajm sensacional...por e le pergjysem sepse nje cift aty prane po grindeshin si mos me keq...dhe me terheqin vemendien...pa cuar fare koken nis dhe degjoj ca dreqin kane...
ndjej se vajza po qan e deshperuar...nge koken dhe shof nje goxhe femer por qe eshte pergjysmuar nga bukuria(arsya lotet te cilat i kane prishur trukun)
ajo-ke nje jave qe nuk vjen e me takon...dhe kur vjen kerkon nga une qe te ngrehem me te katra...ti e di mjaft mire qe mua nuk me lene te shtepise te bej si te dua...
ai-e nderpret...nuk eshte faji im nese ti nuk mund te merresh vesh me te shtepise...
ajo acarohet dhe iken...
ai e mban perdore -ku shkon?
ajo-ne banjo!
ai- ok!mos vono!
nderkohe kamarjeri me vjen me porosi...une pyes...ka ndonje tavoline me te pershtatshme...
kamrjeri-jo eshte plot...pse nuk ndihesh rehat ketu...
une jo nuk ka problem...thjeshte...gjithsesi faleminderit.
kam...-detyre!te befte mire

mos mendoni se eshte lokali i thashethemeve /pf/images/graemlins/laugh.gif megjithse keshtu ndodh shpesh...me duhet ta nderpres kete histori...pa i nxjerre mirethelbin...pasi me duhet te dal(me falni eeee)

bebivogel

Forumium maestatis

ik mi flej lene temen ti ... ste mjaftoj une per miqsh ty /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave: :kiss:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Nadia81:
[qb] une jam ne pritje te zbuloj kuptimin e temes... :confused: [/qb]
kuptimi i temes eshte:nje tregim i imi...apo i dikujt tjeter...qe nuk hidhet si te gjitha temat...ne debat apo diskutim te gjere...por mbetem nje tregim(apo thjeshte bisede mes miqsh)
ku njeriu kur do te flase me nje miq...apo shume miq...di ku te drejtohet...pa u drejtuar ne "MP"
ju pershendes

picasso

Forumium maestatis

o po vazhdoj me kete histori qe eshte skalitur ne menien time...
pra pasi erdhi kamarjeri...dhe me sherbeu...une ju ktheva gazetes dhe pijes sime ne qetesi...
por instiktivish shoh te kthehet ajo vajza qe...sapo i afrohet te dashurit...dhe e shikon ne sy...fillon e qan...ajo me preku :wub: u ndjeva keq...dhe gati sa nuk ika!por ktheva koken dhe shof nje cift tjeter qe ishin gati per tu zhveshur e ta benin aty..."temen e semes" mendova me vete!
pas pak si per shansin tim me vjen nje mike bashke me nje shoqe...(sqarim...mike e barabarte me nje shoqe ne nivelin me te larte te shoqerise)
ju ktheva bisedes se kenshme...por ndersa shoqja kishe ikur ne banjo...dhe mikja kishte dal perjashta per te marr nje telefonate...pasi brenda ishte teper zhurme...une ndryshova drejtim...dhe shof si per dreq...nje cift tjeter...ooo...mos i ngaterroni keta me te meparshmit...keta ishin nje cift shume i kenshem...vetem se vajza nderkohe qe puthte ate...syte i mbante tek une..."temen e semes" thashe a jam ne nje makth...ju ktheva gazetes sime...por sapo shikoja shoqen qe po kthehej...me shkuan syte te ai cifti nr3 vajza po me shikonte gjenje mua...e shikova se mos e njihja qe te mund te kuptoja me ke kam te bej...dhe pse ajo vajze qe ndersa puth te dashurin e saj...me shikon mua...ajo nders apo e puthte...me ben nje xhest!
nderkohe shoqja flet dhe une i kthehem bisedes normal...nderkohe vjen edhe mikja dhe ja fillojme bisedes ne lidhje me punen e tyre "gazetari"
per te mos hyr ne detaje te bisedes(pasi jane gjera paksi...)
po ju tregoj ate per pjesen tjeter te lokalit...mikja ime shikon ciftin nr2 qe gati ka arritur ne orgazem... /pf/images/graemlins/laugh.gif tenton te thirri kamarjerin por e ndaloj...ajo e skandalizuar me thote"more po keta mos kane ngaterruar adrese?a nuk e dine qe ky lokal eshte si shume publik...per te ber dashuri?..."e nderpres duke i thene se eshte nje vend i lire.secili ka te drete te beje ate qe i duket mire!
mikja me kundershton dhe me thote" ua jap une 5 mije lek te vjetra dhe te shkojne ne ndonje motel.ketu ka njerez te nderuar....dhe pronari i lokalit po ti shofi i nxjerr me shkelma perjashta"
leri rehat i them...nese do ti falesh kujt gje...mi fal mua /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe une te premtoj se sillem mire dhe te ofroj te pish /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

hera heres...pse te genjej...shikoja tre ciftet...e nderkohe cifti i tyre qe ishin ne kriz...u cuan dhe iken....pa zgjedhur asgje...
i dyti vazhdote te ekstazen e tyre...ndersa i treti...po me te njejtin ritem...muhabet...puthje ...perqafime...vetem se ajo nuk humbiste asnje rast...te mundshem...per te vjellur ndonje momend per te me shikuar dhe tunduar mua.
per te mos menduar ne lidhje me asnjerin cift ju kthehesha bisedes me miken dhe shoqen...por shpejt harmonia u prish edhe mes nesh...jo mos mendoni se u zum...fare thjeshte...nje telefonate...detyroi miken time te largohej dhe une mbetesha vetem me shoqen.
mikja me tha "kam rreth nje gjysem ore pune...ju gjej ketu?shoqja nuk me la te pergjigjem dhe i tha "po natyrisht...ketu na ke!
mua me mbeti...qe edhe pse nuk kisha deshire te rrija me ne ate lokal...te mbetesha(nuk doja te ua prishja)
pas pak minutash...largohet shoqja ime...dhe i dashuri i ciftit nr3 ....dhe mbetemi une vetem ne tavoline...dhe ajo vetem ne te sajen.
tashme...ajo nuk me shikon me(ndoshta ka frike se jam aq trap...sa te i shkoj ne tavolinen e saj!
une atehere nenqesh dhe i kthehem gazetyes sime...duke vjellur me sy...dhe duke konstatuar se edhe ajo po ben te njejten gje!(po vjell edhe ajo me sy)
si per cudi kthehen po ne te njejten kohe...shoqja ime dhe i dashuri i asaj!
tashme...ka shpetuar.cifti nr2 kane ikur(ndoshta per ne ndonje hotel)apo ndoshta per ndonje banjo per tu lare e nderruar /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ciftin nr3 ma ka zene shoqja pamjen...une shfyj nje huh clirimi...porqe nuk zgjat shume pasi vajza e ciftit nr3 nderron karrige si per inate dhe me del prap ne pah.djaloshi i saj iken edhe nje here per nje telefonate...dhe une shof me bisht te syrut qe ajo po shkruan nje leter.
vazhdoj biseden me shoqen...por me nderpret nje topth letre...qe me bie ne preher!e hap dhe e lexoj... "une jam julka...do kisha deshire te njihesha me ty...po ti?nese do...mund te me telefonsh ne kete nr -069.......
me zor mbaj te qeshuren...

picasso

Forumium maestatis

per sweetyn ...
hej sweety po te tregoj ate pune e femrave ne mosha te ndryshme...

pyetje:cili eshte ndryshimi i nje femre ne moshen 17 muajshe,me nje femer te moshes 17 vjece...27 vjece...37 vjece dhe 47 vjece???
pergjigje:
nje femer 17 muashe...e merr e con ne krevat, i tregon nje perralle dhe e ve ne gjume.
nje 17 vjece...e merr i tregon nje perralle dhe e con ne krevat...
nje 27 vjece...ohhh nje 27 vjece eshte perralla vete...mrekulli fare :wub: me pak fjale nje 27 vjece eshte vete perralla!
nje 37 vjece...ta fut me shuplake dhe te thote :mos me trego perralla mua!
ndersa nje 47 vjece...te tregon nje perralle dhe te con ne krevat.
shpresoj ta keni kuptuar sensin e fjaleve te mia.
nese jo...pune e madhe...jam mesuar me njerez qe nuk me kuptojne /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :lol: .... :thumbsup: [/qb]
:wub: :kiss:
he se me keni akuzua si pesimist e melankolist...po tani....nuk e dini ju se une pervec te tjerash jam dhe nje imitues e mire etj etj etj :rolleyes:

teab

Primus registratum

Lol, shume interesant ndryshimi... :lol: :thumbsup:

PS: Vetvetja, sna the cu be me pas me ate Julken.. /pf/images/graemlins/wink.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] per sweetyn ...
hej sweety po te tregoj ate pune e femrave ne mosha te ndryshme...

pyetje:cili eshte ndryshimi i nje femre ne moshen 17 muajshe,me nje femer te moshes 17 vjece...27 vjece...37 vjece dhe 47 vjece???
pergjigje:
nje femer 17 muashe...e merr e con ne krevat, i tregon nje perralle dhe e ve ne gjume.
nje 17 vjece...e merr i tregon nje perralle dhe e con ne krevat...
nje 27 vjece...ohhh nje 27 vjece eshte perralla vete...mrekulli fare :wub: me pak fjale nje 27 vjece eshte vete perralla!
nje 37 vjece...ta fut me shuplake dhe te thote :mos me trego perralla mua!
ndersa nje 47 vjece...te tregon nje perralle dhe te con ne krevat.
shpresoj ta keni kuptuar sensin e fjaleve te mia.
nese jo...pune e madhe...jam mesuar me njerez qe nuk me kuptojne /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: [/qb]
E bukur :lol: :lol: :cry: Ku dreqin te vajti mendja more shejtan.

1 pyetje kam une. E njenjta gje vlen dhe per meshkujt??

/pf/images/graemlins/laugh.gif nqs me lejon vetvetja te jap nje mendim... :idea:
meshkujt ne mosha te ndryshme ,duan gjithnje nje perralle para se te shkojne ne shtrat.Sa me shume rriten e plaken aq me shume te ilustruara duhet te jene ato.... :tipsy:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif nqs me lejon vetvetja te jap nje mendim... :idea:
meshkujt ne mosha te ndryshme ,duan gjithnje nje perralle para se te shkojne ne shtrat.Sa me shume rriten e plaken aq me shume te ilustruara duhet te jene ato.... :tipsy: [/qb]
MOIRAme trego nje prall /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Une e filloj, Moira le ta mbaroj:

Na ishte njehere nje cun......

/pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Zeqo ty t'ze gjumi dhe pa perralla :tipsy: [/qb]
moira me mir kshu apo i bej qefin vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shqiptarja ik tek vellai ti lem mua cke /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

pershendetje...shof qe ketu ne kete forum lexon njeriu ate qe do...dhe te tjerat kalojne si te mos kishin fare vlere....
ne fillim te kesaj teme...kam kerkuar...qe ky eshte nje lokal miqsh...dhe si i till rregullat e mirsjelljes duhet te jene ne nivel.
ndaj dhe kam thene qe...per te hyre ne bisede ne nje tavolinte*(imagjinare ku rrine disa miq)te kerkohet perpara leje...meqe kjo nuk po merret parasysh...une nuk ndihem me si ne mes miqsh.ndaj po ju kthej pergjigje pyetjeve qe me jane bere dhe po a le ju kete teme...meqe gjithkund...dini te njejtin muhabet...nuk dini te ndryshoni model.

T_tonic...faleminderit...per inetrresimin.
sa per julken...e thashe ate bisede...jo per te hyre ne detaje...por per te sjelle ne nje perballje...tre cifte...cifti nr1 eshte ai ku mashkulli nuk arrin te i ndaloje lotet e vajzes(qofte edhe duke i kerkuar falje...edhe pse ndoshat nuk ka faj)pra te i kerkoje falje qofte dhe vetem ta beje te ndihet mire(pasi behet fjale per te dashuren e tij)
cifti nr2 eshte ai...qe eshte ne kulmin e lulezit(qe une uroj te mos kete kurr te vyshkur)edhe pse e di qe ne shume raste ndodh!
cifti nr3 eshte krejt e kunderta e ciftit nr1...
vajza nuk humbet rast per ta tradhetuar(edhe ne momentet kur ai shte me te)ajo nuk humb kohe...
i thashe te gjitha keto...per te ju kujtuar miqve...se mund te i ndodh secilt secila nga keto skena...se nuk tradhetojne vetem djemt(sic pretendohet shpesh)se ka kohe te arta...ashti sic ka edhe te mbronxta.
se eshte me mire te jesh vetem...sesa i keqshoqeruar(sic ishte ai djali i ciftit nr3)

picasso

Forumium maestatis

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif nqs me lejon vetvetja te jap nje mendim... :idea:
meshkujt ne mosha te ndryshme ,duan gjithnje nje perralle para se te shkojne ne shtrat.Sa me shume rriten e plaken aq me shume te ilustruara duhet te jene ato.... :tipsy: [/qb]
nuk e di me ca meshkujsh ke takuar ti moira...dhe te them te drejten...besoj se ndodh dhe ashtu si thua ti...por mua kur fillojne te me tregojne perralla(thjeshte me vjen te qes per qafe)
per dy arsye...e para se tregoje nje konsiderate te keqe per mua...dhe e dyta...