Menyra me e leht per vetevrasje !!

sataniku

Primus registratum
Re: Menyra me e leht per vetevrasje !!

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ojjjj luliaaa jon me limonaaaaaaaaa oooooo kushhh na ka inatinnnnnnn ju ********************************************************* ooooooooooooooo Puna esht qe te kesh nje vdekje te bukur pa vuajte pa stres nje vdekje e leht si ne enderr... ose si ne efektin e barit ska gje me te bukur /pf/images/graemlins/smile.gif

OveRDoza

Primus registratum

cradle_of_filth

te vdesesh esht isoj sikur te rilindesh ne nje bot tjeter,i gjo a e sigurt qe iher do vdesim ,sot apo ne nje te ardhme.! i ter muhabeti qendro ktu qe te vdesesh nga mbidoza esht pak torturuse .sepse kam pa lemeri me sy lali me mbidozen ose ti japesh jetes fund vet me mendjen tende dhe me idet e tua qe smund te kurohen,me pak fjal te vdesesh nga mbidoza ose overdoza i bie te quhesh pervers i vet vetes .!!!

cradle_of_filth

sa me shumeeeeeeeeeeeeeeeeeeee drograaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mudesisht hashash se te bo mir per syt /pf/images/graemlins/tongue.gif edhe pak ekstazi te shikosh Balozin remix

spartan00

Forumium praecox

Te qellosh veten me pistolete mbasi je hedhur nga kati peste :lol:

sataniku

Primus registratum

Keni menduar ndonjeher ta vrsini veten ?? Un jo por mendimi im esht te vdesesh nga overdoza /pf/images/graemlins/smile.gifesht nje vdekje e bukur dhe pa dhimbje
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga cradle_of_filth:
[qb] Keni menduar ndonjeher ta vrsini veten ?? Un jo por mendimi im esht te vdesesh nga overdoza /pf/images/graemlins/smile.gifesht nje vdekje e bukur dhe pa dhimbje
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif po ti provoje njehere pastaj thuaj ,lere se c'fare mendon ..fakte ke...?? :devil:
Une per vete s'kam c'a te them ,s'kam menduar ndonjehere per vetvrasje e jo me per menyren... :confused:
Kjo puna e overdozes me duket muhabet kalamajsh.. /pf/images/graemlins/wink.gif

epremte

Primus registratum

1. te mbyllesh gojen gjithmone
2. te pertosh te vrasesh mendjen
3. nese shkojne gjonat per lesh futi i ÇQN dhe fillo nga 1-shi

vdes aq kollaj sa as vete nuk e merr vesh qe ke vdek :sleep:

Gjergj Kastrioti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga cradle_of_filth:
[qb] Keni menduar ndonjeher ta vrsini veten ?? Un jo por mendimi im esht te vdesesh nga overdoza /pf/images/graemlins/smile.gif esht nje vdekje e bukur dhe pa dhimbje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Menura me e lehte per te vrare veten eshte "TE MOS e Vrasesh!"

sataniku

Primus registratum

Ik re Beni çiçin zhapiqe /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Keni menduar ndonjeher ta vrsini veten ?? Un jo por mendimi im esht te vdesesh nga overdoza /pf/images/graemlins/smile.gif esht nje vdekje e bukur dhe pa dhimbje /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po pse lodhesh ti mer midhje, ku je tani ne Tirane apo Kosove, vij une e te heq qafe mer majmun. E te kam thene mos pi shume mall se te ben keq, se shef ca shkruan ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

O kermill azmatik priji dhe floket, se po ta marrin shpirtin, s'po sheh me /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

NIgjoni CUna po deshet me u vetVra m thoni Muve ne ju coj me nai pallat t ri qe po ndertohet aspi karralloi sikur doni me ble apartament ne ju hudh ka kati 8 m grop t ashensorit ne justifikohena sikur u Mahnit ka bukuria e pallatit ne po thoshte qe kur t ndertohet Pallati ktu do vej divanet ktu Portmanton ktu ca vazo ne Buuuuuuuuuuuuuuummm ... M Kat t Pare do vej ca Lule ...

Leshatani

Primus registratum

Menyra me e lehte te besh vetevrasje eshte kur lexon VEPRAT e XHAXHIT ENVER.

KoDoShi

Primus registratum

TEme interesante kjo..
ndihmon shume ato qe vuajne nga depresioni /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per mua nji nga menyrat me te lehta eshte te pish bar miu..
...dhe pas 2 min i kthen kembet nga dielli /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

hhahahhah(hidhur)eshte deprimente vetem ta shofesh si teme...lere me per ata qe dua te arrijne nje gje te tille...e sa per te zhdramatizuar po u them une nje metode:te varesh jo me pak se nje gur te madh diamanti ne qaf dhe te hidhesh ne lume!

vieux_et_moche

Primus registratum

vetvrasja eshte mekat po nqs doni ndonje ide ska problem isolohu ne frigorifer /pf/images/graemlins/smile.gif me makine murit me 150km/ore ose ose thjeshte martohu....

picasso

Forumium maestatis

vetvrasja eshte mekat po nqs doni ndonje ide ska problem isolohu ne frigorifer /pf/images/graemlins/smile.gif me makine murit me 150km/ore ose ose thjeshte martohu....

[/ QUOTE ]
hahhahah
te dyja te bukura...nuk e kuptoj cila ben me shume dem...por ama ajo me makine me duket teper e ekzagjeruar...se pari pasi ka sa te duash qe nuk e kane(makinen)por edhe ata qe e kane ...me thuaj ca borxhi te ka muri /pf/images/graemlins/lol.gif

engert

Forumium praecox

Kisha nji kerkese. Te gjithe homoseksualet, vrisni veten.

Ju Faleminderit.

VoGeLuShI

Primus registratum

kerkesa juaj nuk merret parasysh /pf/images/graemlins/wave.gif

engert

Forumium praecox

kerkesa juaj nuk merret parasysh /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

Ju Faleminderit.