Re: Menstruacionet
O goca, na falni qe nuk po i lexoj te gjitha faqet. Edhe mu shyqyr qe me ka bo cun ai atje nolt, se kush ia del me keto pilulat vallahi...
Po, ju du shum dhe nuk ma merrni per keq besoj /pf/images/graemlins/smile.gif , a mund te me thoni dicka qe ka lidhje me reagimin e nje vajze kur eshte me perioda, sepse ne cunat jemi injorante nga ky drejtim dhe do te na ndihmonit edhe ne sikur te na thonit dicka me shume. Pershembull, une i dal dhe i kerkoj nje vajze per t'u njohur, per te pire nje kafe a dicka te ngjshme, d.m.th., i jap shenje se me pelqen dhe se dua te shoqerohem me te me qellimin per t'u lidhur nese i pelqen. Mirepo shume nga vajzat sot jane te pasigurta dhe disa luajne akoma rolin e skeptikes se madhe, dhe reagojne me "jo-ra" e "nuk-du-ra", etj qe i dini vete.
Tani, une dua te di, nese nje vajze eshte me ato, a shtohet mundesia qe kjo te refuzoje nje djale qe i pelqen? D.m.th., a komandon sistemi nervor ne kete rast, apo zemra nuk ndikohet fare nga keto shqetesime qe zgjasin nga 3 deri ne shtate dite? Se ne nuk mund te pyesim nje goce: "me fal, je me ato, se dua te te ftoj per nje kafe?" Po edhe nje vajze nuk mund te na thote : "Jam me ato, keshtu qe mos me ndalo me ose me mos me kerko qe te dalim bashke, se nuk jam mire fizikisht e menderisht."
Ne rast se me keni kuptu, na thoni nje fjale, qe edhe ne t'ju kuptojme, sepse ndodh qe themi edhe fjale per te cilat behemi pishman mbrapa, fjale qe nuk kemi dashur kurre t'i themi, por ndikohemi nga momente te caktuara...
Rrofshin gocat e mira shqiptare :wave: qe s'na i ka kush ne Ballkan e me gjere...!