Re: Mendimi qe ju mundon para nje nate te gjate.
jam krejt i vetem i leshuar nga bota perreth i lene ashtu padashur ne intimetet,e une ne fillim ndruhem te mendoj pasi ne mendje me vine nje ser ngjarjesh te kaluar dhe pikerisht mes tyre ka disa qe nuk me pelqejne.marr frym thelle dhe mundohem te humb ne imagjinat ja jap ne fillim mendjes dashurine dhe ashtu pa e kuptuar i kushtoj pak vemndje koha kalon dhe une kuptoj qe spo beja gje tjeter vec se po mendoja per te pra per dashurine e vjeter per ate te cilen mua me mban gjalle marre serisht frym thell dhe kerkoj tja kthej mendimet kesaj bote pra shkollesh ose dickaje tjeter qe me sherben per te sotmen dhe per te ardhmen ne kete bote por sdjehem mire dhe kthehem perseri tek dashuri e pare tek ajo qe me lindi dhe tek ajo qe do me marre dhe e ndjej veten te pafuqishem nga syte me rrjedhin lot dhe dhe buza me dridhet nga emocionet ndjej dicka qe me kumbon ne shpirt dhe kuptoj qe ajo cka ndjej je ti,ti qe me dhe jete,ti qe me mban gjalle e ashtu i heshtur kuptoj qe dashuria ime nuk eshte hedhur kot por ajo i eshte falur dickaje te pavdekshme pra ty................