The decatur
Perjashtuar nga Albforumi
cfare eshte meduza-house???
po mire ju qe jeni anetaret e vjeter qe nga viti 2002 e deri ne 2004 jetoni te gjithe jasht shtetit?Eshte histori teper e vjeter Romantiko...gati gati e vjeter sa forumi vete...ok, icik me pak!
Gjithsesi, ne fillim ka qene "Trio Meduza prezanton" por Pleshti, pjesetari i trete i grupit u largua dhe ngeli Meduza dhe House! Flas per periudhen 2004-2007 pak a shume, por ne nje forum tjeter! Gjithsesi, histori me vete ajo periudhe!
me mua e ke qe mua thua te kem turp ti????Me hallakate , nga Origjinaliteti me dole tek Supersayan!Vertete mahnitese piktura, teper origjinale. Shih icik kete:
http://www.museicivici.pavia.it/pda/
Poesia e librit Litalia' eshte e nje shoku ( kolegu) , ama te shohesh punimet e Teresa Sdralevich te hiken truri!!!!
pS: Cè dua smart ama.. makina ime parkohet me dor.... la 600!!!!!!! hahahhahahahahahah
Prap ne vend te pasegjerit mbehte.... Turp te kesh mo djale.... ca ke? apo ke frike mos te behen duart me kallo e s'mban dot bisturite sic duhet( Tashi mund te kete kuptime te ndryshme fjalia- po ti pertype si te duash
)
po doktori kush eshte?Jo mo cne?! Pse duhet te kesh turp ti!?
E kisha me doktorrin ketu siper ... ne tan ita vite nje keshille per sembari s'diti me ma dhan!
pS: Neme s'ta lypi kush neh...se mos meno keq manena hahhahahahahahahahaha
Prap ne vend te pasegjerit mbehte.... Turp te kesh mo djale.... ca ke? apo ke frike mos te behen duart me kallo e s'mban dot bisturite sic duhet( Tashi mund te kete kuptime te ndryshme fjalia- po ti pertype si te duash
)
Hahahahahhahah pse me kam gjuajtur ndonjehere lart une?Micca ci arrivo... sono bassa- tozza e grassa ultimamente ..che vuoi di piu' dalla vita hahahhahahahahahahah.....
Cmq... amon kur ke fituar ndonjehere ti, qe te fitoje kesaj radhe ?!Si si scuse sulla caviglia..... ma vai a raccontarglielo a qualqun altro su'
pS: Jam fiksuar keqazi me dy fustane ... e di mos fillo me shtremeru surratin se je shume i interesuar pas argumentit e kam parasysh
View attachment 235
Kete edhe nje tjeter.... Ne Milano s'ka ardhur akoma .. mbase vjen te henen o te marten ..por ne se jo te dergoj leket pls..... I duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sandalet i kam marre....
Qe s'do i vesh kurre dihet, por vuoi che manchino alla mia collezione di vestiti?
Plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss