Meduza & House

Wii

Grupi i të moçmëve!
Eshte histori teper e vjeter Romantiko...gati gati e vjeter sa forumi vete...ok, icik me pak! :D
Gjithsesi, ne fillim ka qene "Trio Meduza prezanton" por Pleshti, pjesetari i trete i grupit u largua dhe ngeli Meduza dhe House! Flas per periudhen 2004-2007 pak a shume, por ne nje forum tjeter! Gjithsesi, histori me vete ajo periudhe!

Paperina Paperopoli

Forumium maestatis
Qyqe me paske bere edhe te mocme? E une e shkreta qe po ja rrisja mendjen vedit se isha ne lule te rinise..... Huh pse pak probleme me psiken kam keto kohe...edhe ikyt deshte me me shtu ne liste?!!!! Nada.. mos rafte kush ne duart e tuaja se per Doktorr qe je uhmmmmmmm..... sa me larg amin! :D

La tua vita da neo-patentatto come va?! :D Meglio della mia credo ...o turp me me pa kush per parkimet qe bej haahahhahahahahahahahha ... ho sempre detto: " evvivaaaaaaaaaaa la Bici! :) La amo!

Cmq... po ndjek keshillen tende... ne fund te muajit do hiki ne Shqiperi ....Mbase takoj edhe Pleshtin.... ( Jam bere pertace edhe me ndez pc :( .... che vergogna .... i primi sintomi della??!?!?!? ma mire mos me e vazhdu pyetjen se s'jam aq e pergatitur per pergjigjen hahahahhahahaha

pS: Ti kur do hikesh ne Shqiperi?

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
Eshte histori teper e vjeter Romantiko...gati gati e vjeter sa forumi vete...ok, icik me pak! :D
Gjithsesi, ne fillim ka qene "Trio Meduza prezanton" por Pleshti, pjesetari i trete i grupit u largua dhe ngeli Meduza dhe House! Flas per periudhen 2004-2007 pak a shume, por ne nje forum tjeter! Gjithsesi, histori me vete ajo periudhe!
po mire ju qe jeni anetaret e vjeter qe nga viti 2002 e deri ne 2004 jetoni te gjithe jasht shtetit?

Wii

Grupi i të moçmëve!
na ra per hise me jetu jasht po gjynof me u qajt! :D

Pap, po ku kam dhon naiher keshille te keqe qe do ta jep kete rradhe...ok, naiher...kshu...icik si shpesh...po prap per te miren e popllit e kom bo! :D Sa here te te duhet keshille mjekesore bujrum...me pagujt per ket :p
Do takosh Pleshtin? Ka humb fare ai robi...eh, e kuptoj e kuptoj...ska faj! Na ka ndodh edhe ne te tjereve :p Po e takove boji te fala ene thuji "te pershendesin degjuesit e emisionit te te shtunes ne mbremje"...dmth, perpara thuaji "urime per emisionin" iher :p

Per parkimet do te te sugjeroja Smart-in...si ta parkosh per se gjati si ta parkosh per shul (llaf icik i vjeter ky, sma do mendja se perdoret shpesh :D...gjithsesi, nenkupton "per se gjeri") illoj osh! Ne rast te kundert e merr ne krah edhe e vendos kur te duash!

La mia vita da neopatentato? Micidiale! :D Hmmmm....non mi è uscita bene. ve'? :D Gjithsesi kam bo progrese...me ulin ne vendin e shoferit derisa duhet me u nis makina! Mizzico!

Nderkohe...della serie "L'originalità è roba da House" :D hidhi nje sy kesaj fotoje qe vendos...shife mire!

Shield.jpg

Ok, tani mund te te them qe nuk eshte foto! Eshte pikture! Hiper realizem nga Teresa Elliott! Yup, origjinaliteti eshte gjithmone i vleresuar dhe ketu jemi ne nje nivel Supersayan :D

Paperina Paperopoli

Forumium maestatis
Me hallakate , nga Origjinaliteti me dole tek Supersayan! :D Vertete mahnitese piktura, teper origjinale. Shih icik kete:

http://www.museicivici.pavia.it/pda/

Poesia e librit Litalia' eshte e nje shoku ( kolegu) , ama te shohesh punimet e Teresa Sdralevich te hiken truri!!!!

pS: Cè dua smart ama.. makina ime parkohet me dor.... la 600!!!!!!! hahahhahahahahahah
Prap ne vend te pasegjerit mbehte.... Turp te kesh mo djale.... ca ke? apo ke frike mos te behen duart me kallo e s'mban dot bisturite sic duhet :D ( Tashi mund te kete kuptime te ndryshme fjalia- po ti pertype si te duash :D )

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
Me hallakate , nga Origjinaliteti me dole tek Supersayan! :D Vertete mahnitese piktura, teper origjinale. Shih icik kete:

http://www.museicivici.pavia.it/pda/

Poesia e librit Litalia' eshte e nje shoku ( kolegu) , ama te shohesh punimet e Teresa Sdralevich te hiken truri!!!!

pS: Cè dua smart ama.. makina ime parkohet me dor.... la 600!!!!!!! hahahhahahahahahah
Prap ne vend te pasegjerit mbehte.... Turp te kesh mo djale.... ca ke? apo ke frike mos te behen duart me kallo e s'mban dot bisturite sic duhet :D ( Tashi mund te kete kuptime te ndryshme fjalia- po ti pertype si te duash :D )
me mua e ke qe mua thua te kem turp ti????

Paperina Paperopoli

Forumium maestatis
Jo mo cne?! Pse duhet te kesh turp ti!? :D
E kisha me doktorrin ketu siper ... ne tan ita vite nje keshille per sembari s'diti me ma dhan!
pS: Neme s'ta lypi kush neh...se mos meno keq manena hahhahahahahahahahaha

Paperina Paperopoli

Forumium maestatis
Ky tjetri, qe mos qofte amin!
pS: He se per monolog jemi paksa njesha te dy hahahahhahahaha

Bye- bye...
pS: Pap alza il fondo schiena e vai a lavorare che ti conviene! Smammare....

Paperina Paperopoli

Forumium maestatis
Morto di fame ke nderruar turnet apo ti stai piangendo ad-dosso se ke humbur! Tanto s'keni fituar ndonjehere ju..edhe ato dy tre fitore qe numerohen sa hap e mbyll syte ekzistojne, sepse me qe je astemio ke dhuruar birren tende arbitrit! Su, se do vij dita qe do fitosh, ama do te te ken mbuluar floket e bardha deri atehere hahahhahahahah :D

Tre figure di merda brenda 10 min.... bej me hik ne pune si gjithmone me vonese... ( ketu s'besoj se do ndyshoj ndonjehere lol) ... s'kisha pergatitur cassen ( dmth monedhat per te dhen kusur)......shkoj tek tabacaio, qe shkojme perdite e ja bej:

Dani:- 250 in moneta pls.....
ai: Si i do? ...
10 e 5 .....
Ai: ok ...
anzi...dammelo da.... s'me la me mbaru fjaline !!!
Ai: No Esme ... nn te la do!
( Une bordo) Ma volevo da 1 o 2.....
Ai: hahhahaha lo so ..ma i kam pergatit per neser! s'i leviz dot...
ok vedrai che tutti i miei coleghi fumatori ... sbarracano da un altra parte ..chiuderai!
Ciao- ciao.....
Sa dal nga aty ..shoh nje shoqe .... Maddona che bella che era....
Ciao Esme..sempre di corsa eh?
Gia' .. ti vedo bene rilassata! ( Come x dire ...te nn fai un ca'''')

Pak me tutje... il giornalaio po fliste me dike e po mbaste il girovita lol....
mi: Ciao Max..tanto è innutile , anchè se ti impegni nn ci arriverai mai ad essere snello! :D
Ti oddio Esme.... manda qualqun' altro' per i giornali domani.... Buon Lavoro....
- Buona cena...ciao ciao :D

Wii

Grupi i të moçmëve!

colpo basso questo! (kuptimin merre si te duash :D). Conoscendo come pensi male, mah, non so come interpretarlo quella frase! :D

e sarei io che faccio casini! Ma io consiglio gratis neh! :D
mbreme kisha neshje volejbolli...il ritorno pas 10 ditesh mungese duke qene se ngrydha kemben (beh, si, troppe maledizioni da parte dei pazienti...in un modo o nel altro tocca pagare :D) ...eh,si, non c'ho più l'età per fare queste cose! dovrei giocare a bocce....ok, smettila :D

Gjithsesi, lujta...se mora vesh a fitova apo humba ama shkoi mire...asnje dhimbje (cavigliera d'acciaio direi) Neser mbrema kam finalen e turneut! Do thush ti qe do humb...grazie grazie! lo so! :p Cmq, sdun te me fusin...faccio troppi casini! :D

Panda Volley.jpg

Paperina Paperopoli

Forumium maestatis
Hahahahahhahah pse me kam gjuajtur ndonjehere lart une? :D Micca ci arrivo... sono bassa- tozza e grassa ultimamente ..che vuoi di piu' dalla vita hahahhahahahahahahah.....
Cmq... amon kur ke fituar ndonjehere ti, qe te fitoje kesaj radhe ?! :D Si si scuse sulla caviglia..... ma vai a raccontarglielo a qualqun altro su' :D

pS: Jam fiksuar keqazi me dy fustane ... e di mos fillo me shtremeru surratin se je shume i interesuar pas argumentit e kam parasysh :D

579591_10150838405994436_622601244_n.jpg

Kete edhe nje tjeter.... Ne Milano s'ka ardhur akoma .. mbase vjen te henen o te marten ..por ne se jo te dergoj leket pls..... I duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sandalet i kam marre....
Qe s'do i vesh kurre dihet, por vuoi che manchino alla mia collezione di vestiti?

Plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

INIT

Forumium maestatis
Hahahahahhahah pse me kam gjuajtur ndonjehere lart une? :D Micca ci arrivo... sono bassa- tozza e grassa ultimamente ..che vuoi di piu' dalla vita hahahhahahahahahahah.....
Cmq... amon kur ke fituar ndonjehere ti, qe te fitoje kesaj radhe ?! :D Si si scuse sulla caviglia..... ma vai a raccontarglielo a qualqun altro su' :D

pS: Jam fiksuar keqazi me dy fustane ... e di mos fillo me shtremeru surratin se je shume i interesuar pas argumentit e kam parasysh :D

View attachment 235

Kete edhe nje tjeter.... Ne Milano s'ka ardhur akoma .. mbase vjen te henen o te marten ..por ne se jo te dergoj leket pls..... I duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sandalet i kam marre....
Qe s'do i vesh kurre dihet, por vuoi che manchino alla mia collezione di vestiti?

Plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Urime per italishto - barbarishten me theks te shqiperis se mesme ....
:p:D:D:p

Wii

Grupi i të moçmëve!
Je per tu qa halli ne fakt! :D
Ebbene si, fituam finalen 3-1! Me thane qe fytyra qe bej kur bej pike eshte ai i nje Uruk Hai! Se mban mend kush eshte si personazh?
Rinfresco :D

Uruk.jpg

Tratto dal "Signore dei (Tr)Anelli" :D
Beh, si, faccio schifo parecchio! :D
Cer te ka gjet me Sandro Ferronen iher (roba da terrun) ...me ato cmime te uleta qe shet rrobat, gjynof me i prish leket :D
Gjithsesi, jo keq fustani :p

Paperina Paperopoli

Forumium maestatis
Me duket po heq dore nga ato cmimet e ulta, sot dolen emrat ne tabele tek gjimnazi!!!!

Promossa..... Voglio la Reflex! 6 promossi 10 rimandato x settembre 16 bocciatti!
- Sono contenta x te.... te la posso comperare x il tuo compleanno tra un mese.
No x il compleanno voglio un altra cosa! e' da dua anni che sbavo x il motorino... fa te.
- Ok... nn discutere ... dopo andiamo a prenderti la Reflex!!!!!

Uffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......

Cmq... caruccia la foto, ma eshte me i bukur hobit.... Tesorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! :D

546629_388711014480380_1964823603_n.jpg

pS: Siamo sempre le migliori no?! :D

Wii

Grupi i të moçmëve!
Niente male la richiesta! Mi piace anche il modo del ricatto! :D
Une per momentin i kam lene menjane deshirat elektronike...osh bo icik keq per leke keshtu qe duhet me ndryshu icik kerkesat! :D Cmq, non è mai detto...la Reflex rimane un sogno nel cassetto!

Sogno Cassetto.jpg

Ok, come non detto! :D