Re: Me quajne Jamal!
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Quhem Jamal! Jam 23 vjec! I papune! Irakian!
Kam vendosur te hedh veten ne ere ne stacionin me te populluar te metrose ne Paris. Nuk mund t'ju them motive, pasi jane shume...mendoni c'te doni!
Nuk mund te me gjeni dot kurre, pasi nuk me njihni...por mund te me shkruani ketu!
Kam 4 kg dinamit mbi trupin tim dhe po nisem drejt misionit final te jetes sime!
A keni ndonje argument per te me ndaluar? Nese po, shkruajeni ketu sa me shpejt! Numerimi i minutave te mbetura sapo ka filluar....
[/ QUOTE ]
I dashur Jamal!
Parashkruesit e kane pare problemin tend vetem ne aspektin politik, etnik dhe fetar dhe te kane stigmatizuar e paragjykuar. Plus duhet te jene nga ata tipat qe kur shohin 2 njerez qe zihen nuk shkojne t'i ndajne, por fillojne e bejne tifozllik /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Keshilla ime eshte socio-kulturale dhe niset vetem nga te dhenat qe ti dhe vullnetarisht; Jamali, 23 vjec, I papune, Irakian qe ndodhet ne France!
1. Si çdo 23 vjecar, ora jote biologjike po troket. Ne fakt je i vonuar. Bashkemoshataret e tu kane vite qe eksplorojne boten shpirterore dhe seksualitetin e tyre, nderkohe qe ti ke memorizuar vargje te shenjta dhe je falur rregullisht, duke grumbulluar ne vetvete gjithe kete frustracion seksual, kuriozitet, konfuzion...!
2. Je i pa pune, pa snje lek!!! Ma merr mendja familja te ka rritur dhe brumosur ne menyre tradicionale muslimane (kete konkluzion e nxorra nga emri Jamal dhe etniciteti), te kane thene te jesh i ndershem, te fitosh buken e gojes me pune, seksi eshte tabu deri ne diten e pare te marteses, etj, etj...
Ne rastin tend shuma e atyre me siper del 1+2=100, sepse pa pune dhe para s'ta dha vajzen as Mahmuti as Aliu. Madje dhe Jalali qe i çuan fjale ne katundin e prinderve ne Irak, tha meazallah! Provove dhe ti "harroje" traditat dhe bere perpjekje te ngaterroheshe me ndonje franceze, por bah, ato jane teper paragjykuese, madje rraciste.
Shtoi ketyre dhe perplasjen e perditshme te kulturave, dhe i dashur, them se s'te duhet as dinamit sepse me gjithe kete ngatkese mund te pelcasesh dhe vete!
Ja rekomandimi im:
Si fillim, provo terapine me arritjen e fundit te shkences, FUKITOL! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Flasim perseri pas 2 javesh. Mos harro, FUKITOL 3 here ne dite.
Dr. Indu /pf/images/graemlins/laugh.gif