Me mire te jesh vajze, o te jesh djale?

Hektor12

Locus omnem
leri ato se keshtu eshte sic e thashe une ... shejtani eshte gjithperfshires i perfshin te dy sekset ...

scadarsko

Locus omnem
Teme me karakter te dobet........ ne raste te tilla pergjigjen duhet ta japin japi vetem ai ajo que ka provu nderrimin e terheqjes seksuale ne gjinine tjeter.....transsexuels !

mirdita

Papirus rex
Per mendimin tim eshte me mir te jesh vajze,jo vetem sepse jam vajze,por te jesh vajze eshte diqka magjike,eshte nje ndjenje shum e bukur. :)

Sinner

Gentleman
Per mendimin tim eshte me mir te jesh vajze,jo vetem sepse jam vajze,por te jesh vajze eshte diqka magjike,eshte nje ndjenje shum e bukur. :)

po ti se ke provuar te jesh djale kshuqe se di cfare ndjenje esht.. esht rehatllik :p

mirdita

Papirus rex
po ti se ke provuar te jesh djale kshuqe se di cfare ndjenje esht.. esht rehatllik :p

Mir qe nuk jam djale,nuk dua ta provoj kete ndjenje,dhe as qe e do e provoj :)

Eshte me mir te jesh vajzee,thjesht e shijon jeten. ;)

Sinner

Gentleman
hahaha.. se mohoj femra mrekulli eshte.. po prap pa njeri tjetrin sbejn dot..(edhe pse sot kan fillu levizin brenda gjinive)

mirdita

Papirus rex
hahaha.. se mohoj femra mrekulli eshte.. po prap pa njeri tjetrin sbejn dot..(edhe pse sot kan fillu levizin brenda gjinive)

hahahahaa shum interesant qenke.
Epo Disa mardhenie jane si tomy dhe jerry...Zihen me njeri-tjetrin..E acarojne njeri-tjetrin..E ngacmojne vazhdimisht njeri-tjetrin... por ne fund, nuk mund te jetojne pa njeri-tjetrin ♥

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
eh po eshte e vertete, jo? edhe pastaj ky djali thote qe s 'eshte naiv! e na nxjerr gjuhen poshte e larte! hahahah