Me mire te jesh vajze, o te jesh djale?

disku

UNI
Re: Me mire te jesh vajze, o te jesh djale?

tani un se kom provu te jem goc..po as du me e provu se si i thon...
la curiosita ucide il gatto.........
ps: /pf/images/graemlins/blush.gif beba..po ne vene te tjera beba je ti???

Ema

Goddes

I love the way I am
:rockband: (And everybody love himself the way he/she is-I think)....

astrit

Primus registratum

mendoj se eshte e njejta gje.vajzat kane anet e mira edhe te keqia sikurse edhe djemet.

AnaBlue

Forumium maestatis

Ne shoqeri, politike, jete... meshkujt kane me shume favore se femrat e kjo me tundon ne mendimin qe do ishte me mire te isha djale. Megjithate, nuk e imagjinoj dot si mund te isha... nese do mendoja, arsyetoja njesoj si UNE!

p.s. Kush e ka lexuar librin "Sikur te isha djale"? Mbaj mend kam qene 10-12 vjec kur e kam lexuar dhe me ka prekur aq shume... /pf/images/graemlins/frown.gif

LEA

Primus registratum

padyshim femer sepse:

1. femrat nuk vuajne nga renia kronike e flokeve.
2. femrave nuk u dalin qime ne hunde dhe ne vesh
3. femrat mund te justifikohen me "te ardhurat mujore" kur jane me humor te keq
4. femrat kane vende parkimi extra. /pf/images/graemlins/laugh.gif
5. femrat jane te sigurta qe femija eshte i tyre. /pf/images/graemlins/laugh.gif
6. femrave nuk u duket eksitimi ne plazh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tropojani

Primus registratum

Me mire te jesh djale apo vajze eshte pyetja e paperines!Eshte nje legjende antike e cila thote se "ne fillim te dy mashkulli dhe femra ishin ne nje trup dhe perendite i ndane si ndeshkim duke krijuar dy gjini dhe qe prej asaj kohe te dy jane ne kerkim te njeri-tjetrit per tu ribashkuar!".Eshte me mire te jesh vajze apo djale,pyetje e veshtire dhe e vjeter sa njerezimi!Pyetja se a ka raste kur femra dhe mashkulli duan te nderrojne vendet merr si pergjigjie variantin miks: pederaste dhe lesbike,a eshte kjo zgjidhja!Nuk besoj,me mire eshte te jesh vajze e plote ne plotenine e femres dhe eshte mire te jesh mashkull ne plotenine e mashkullit!Atehere mundesh te gjej pergjigjien e pyetjes paperina!Ok?

eM

Paper Moon

Qejf do kisha ta provoja te isha djale per nje dite dhe ta shihja si shkonin punet ne ate pjese te botes po jam e lumtur edhe keshtu!!!!

eM /pf/images/graemlins/smile.gif

jack

Primus registratum

me mir vajz a djale he he he , pyetje kot per nder te partise , kenaquni me ate qe jeni e ate qe keni , vec jetoni me dinjitet :smash: :smash:
ps me erdhi ne mendje se ne katedralen e notredame ishte fotografia e nene terezes dhe e shkruar ne anglisht ""Zoti eshte ketu , ajo e njohi ate"

labja

Primus registratum

jam e kenaqur si jam tani. pytje koti kjo .

shine*

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Hmmm pyetje spece kjo,
Do preferoja te isha vajze per disa aspekte psh dhuntia me e ralle qe kemi ne femrat te behemi nena, ajo eshte dicka qe cdo mashkull do ta uronte ta kishte megjithse ve bast qe nese nje djale e lexon do shtremberoj turinjt, ku ka dhurate me te bukur te mbash dike brenda teje per 9 muaj dhe te behesh nena e tij/saj ti dhurosh mishin tend gjakun tend. Arsye tjeter pse me pelqen te jem femer eshte aftesia qe kane femrat te bejne njerezit per vete, mund te kene shume lajka por natyra e tyre lozonjare i ben terheqese ndaj seksit te kundert.
Ndersa te qenit mashkull do me sillte kenaqesi ne tiparet dalluese si, menefregismi, mos mendimi per cdo gje ne imtesi qe ne femrave na ndjek neper gjume dhe naten. Nje tjeter element do te ishte ciltersia e mashkullit sado te perpiqet te intrigoj mashkulli eshte mashkull eshte me i paster sesa nje femer.
Si perfundim, te dyja anet jane pozitive por pa i patur te dyja sdo na bente me per vete.

Natyra e njeriut eshte e cuditshme, kekron dhe kerkon dhe asnjehere sngopet..... [/qb]
E me te lumte goja!

:wave:

Cleopatra

Forumium praecox

Hmmm jam e lumtur qe jam femer...per shume arsye,ca nder to:
Je fragil,je femer...delikate,je ,behesh NENE ke ate instikt,hmm dhe adhuroj te kem mbeshtetjen e nje mashkulli...mbrojten e tij,dashurin e tij.

policia

Forumium maestatis
nuk ka karar kjo dynja, ate qe nuk ke do te provosh...
une nuk dua te bej eksperimente per veten time...
as me shkon mendja te isha djale, do rrija une te lusja b... e femrave gjithe diten...

gangsterja

Primus registratum
Te isha djale por me keto mend qe kam.Pasi djemt qendrojne jashte,nuk vuajne dhe jane te lire te bejne ato c'ka duan.