Me mire te jesh vajze, o te jesh djale?

joetisti_

Locus omnem
Djal mir esht ama te jap nje keshill esht e drejta jote te dashurohesh ne shum vajza ama kur te dashurosh nje vajz dashuroje me gjith zemer dhe kurr mos e lendo.
Nuk e kisha fjalen te dashurosh shume vajza njekohesisht mirdiata :) E kam fjalen se djemte kane mundesine te dashurojne vajzat dhe me kete shpreh njekohesisht edhe mendimin qe ato qe jane vajza jane me shume fat qe jane vajza. Por keshilla jote eshte shume me vlere dhe une te falenderoj shume.

mirdita

Papirus rex
Nuk e kisha fjalen te dashurosh shume vajza njekohesisht mirdiata :) E kam fjalen se djemte kane mundesine te dashurojne vajzat dhe me kete shpreh njekohesisht edhe mendimin qe ato qe jane vajza jane me shume fat qe jane vajza. Por keshilla jote eshte shume me vlere dhe une te falenderoj shume.
Me nder qofsh :)

mirdita

Papirus rex
Na mori malli mirdita. Ku humbe? :)
Do te ju merr malli dhe me shum.
Degjoni te gjith dua te ju kerkoj diqka te gjithve me ata apo ato qe kam folur,me falni nese ju kam then diqka te keqe pa dashje,me falni nese ju kam ofenduar ndonjher,me falni qe ju kam bezdisur,me flani per gjithqka thjesht kerkoj te falurat.

joetisti_

Locus omnem
Te jesh djale eshte mrekulli. Vajzat, mendoj, do te thonin te njejten per veten por, ka edhe meshkuj qe do te ishin femra dhe anasjelltas. I solla si shembull per te thene se pergjigje te sakte duhet te nxirret edhe nga diku tjeter.