Mos kij merak se nuk ishte i joti /pf/images/graemlins/laugh.gif karagjoz /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]Je msuar duke ngrene ti jo vetem shpulla por edhe sharp material ...suxhuk edhe lloje te tjera te sallamit :lol: [/qb]Fillimisht postuar nga LILDEVIL:
[qb]ika iher un se do e ha shpullen ..... mgja :tipsy: [/qb]
E po taniii te gjitha do ti perdorim , me cfare te na jepet munsia /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Bravo ashtu bej,. Dhe ruaj gjuhen se do te te duhet... [/qb]
O rrusho prit cik rradhen ti iher oj ky dashka me hy me mik ne rradhe /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Hajt me mu zemra dhe ke me e zgidh ceshtjen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga LILDEVIL:
[qb] Ky zogu ma heq trurin mua , ka fillu me me HYP ne qef dreqi , si tja bej si ta permbaj veten dhe tere kete afsh qe me ka rrembyer shpirtin :tipsy: [/qb]
E Para ai vduq se e vrane dmth e qelluan . e Dyta KUr Ska PUla Ha Sorra ... Dashurine e Pare asnjehere nuk e Harrojme dhe ASnjehere nuk na Le Ne Balte ...Fillimisht postuar nga LILDEVIL:
[qb]Po pse vdiq ai apo ju be nonje atak n zemer nga gjerat e peshtira qe pa ?Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] E sakte nuk e vej doren n zjarr per kte gjo po kom fryke mos perfundojne si ai pergjusi i cifteve anej ka LIqeni Artificial qe mori 3 Plumba n trup ene Vduq n Spital ... [/qb]
ehhhper te vuajtur paska qene kjo jete ...
/pf/images/graemlins/laugh.gif
O tedi po ti ben ashu gjerash apo .......... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Pse ere ti mer kur cohesh per ca t shko menja per Dorjana e ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] epo dreqi ta haj si kuptoj keto njerez qe sa zgjohen direkt e mendjen SEKS e kane. /pf/images/graemlins/smile.gif dicka ka qe nuk shkon. [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: :thumbsup:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]E Para ai vduq se e vrane dmth e qelluan . e Dyta KUr Ska PUla Ha Sorra ... Dashurine e Pare asnjehere nuk e Harrojme dhe ASnjehere nuk na Le Ne Balte ... [/qb]Fillimisht postuar nga LILDEVIL:
[qb]Po pse vdiq ai apo ju be nonje atak n zemer nga gjerat e peshtira qe pa ?Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] E sakte nuk e vej doren n zjarr per kte gjo po kom fryke mos perfundojne si ai pergjusi i cifteve anej ka LIqeni Artificial qe mori 3 Plumba n trup ene Vduq n Spital ... [/qb]
ehhhper te vuajtur paska qene kjo jete ...
/pf/images/graemlins/laugh.gif
O tedi po ti ben ashu gjerash apo .......... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Shyqyr qe s'njihen administratoret e forumit se jane shume /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Me...me mé te bukurat e forumit,ja po i fus ene nje list!
1)Suami
2)Hotgirl
3)Lara
4)Helena e Trojes
5)Albana
6)Moira
7)ene ca emra te tjere,po nuk po i them se kam frike se po me bejne BAN /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (eshte administratore) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
PO, apo JO? Tregoi aty pashet me cmenduriFillimisht postuar nga albana:
[qb]
Nuk i dihet /pf/images/graemlins/wink.gif mos bej sfida mua se cmendurine e kam vertetuar qe e kam me pashe[/qb]
IO SONO PRONTO :goofy:Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Albana and Neo ..une do behem testimone..e sfides /pf/images/graemlins/laugh.gif
S'ma do mendja se beni dicka te tille /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif
..Bho ..te shohim /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk bej fjale shume una. Jam i veprave :devil:Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Hajde Neo hajde,paska plas troc ketej,jo me mire keshtu te ndahen gjerat,te dihen interesat! [/qb]