Me ke nga forumi do te deshironit te benit seks?

hot

Hotgirl
Re: Me ke nga forumi do te deshironit te benit seks?

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] X-RAY,si vajze altruiste qe jam ,meqe Hotit i ngeli hatri qe e kishe vu pak poshte ne liste (dmth poshte meje /pf/images/graemlins/tongue.gif ) po ia le une vendin e pare asaj...ta provoje ajo e para....pastaj po ti ngelin Hotit pershtypje te mira mund ta marr parasysh X-Ray-n si kandidat te mundshem ..Jeni dakord te dy??? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
jajajaja..sjam dakord hic!!
sdesha hic me u vu ke ajo lista,pranej protestova!!
se per mu isoj asht..si lart si posht,pa u lag nuku rrijm..nqse e kishe ktu hallin :devil: /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb]
Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] IO SONO PRONTO :goofy:

Na beni dhe nje foto dhe bejme pastaj ciftin me te nxehte te Albforumit dhe tere botes virtuale shqiptare :devil:
Nejse e gjeja e vetme qe me intereson, eshte te provoj buzet e Albanes :wub: [/qb]
:lol:

Cer s'do jipja per ta pare :wink: [/qb]
Mjafton te vish dhe ta shohesh. Aparatin ta jap une qe te na besh dhe i resme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albanaaaa ku je?! Pres PO-ne una. :kiss:

alinos

Forumium maestatis

nuk e kuptoj domosdoshmerine per te takuar ty ne menyre qe te takoj Albanen!
Neo un i kuptoj endrrat e tua te fshehta, por vrej se shume gjana jane thika me dy presa :wink:

olti

Neo

Une se marr vesh pse jemi krijuar qe ne te dy te mos e kuptojme njeri tjetrin. Po thoja per takimin qe do behet ne Tirane e te jesh dhe ti atje. E ajo qe thua ti nuk eshte endrra ime e fshehte po thjesht nje deshire qe me erdhi dhe basta!

albana

Lara Croft

Neo je i rrembyer si lumi qe permbyt gjithckadhe kjo me pelqen qamet ndaj dhe kur te te takoj po me bere TAK do te te jap te puthuren e shekullit kuptohet pasi te jem puthut fort me Alinosin /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

PO me zhgenjen /pf/images/graemlins/wink.gif Mendoja se do e pranoje sfiden pa asnje kusht. Sidoqofte :kiss:

Kordelja

Valoris scriptorum

Pah sa do doja te shihja /pf/images/graemlins/wink.gif fillimin natyrisht /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Neo je i rrembyer si lumi qe permbyt gjithckadhe kjo me pelqen qamet ndaj dhe kur te te takoj po me bere TAK do te te jap te puthuren e shekullit kuptohet pasi te jem puthut fort me Alinosin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo po thash! Ti e di qe behem jeshil nga xhelozia!
Pasi te jesh puthur me mua, te jap leje te puthesh me kedo!
Te pakten mu te paren qe ta kesh gojen e paster :goofy: :kiss:
Po numeroj ditet dhe une! Kendej ka rene bore qamet! Do na thaje edhe rranxa e qafes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Linos ncuq ncuq ncuq.... Do puthesh Albanen para meje :cry:

Xhelozoj una /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Une jam gati te puth Albanen pasi te jete puthur me tere ju perpara; keshtu kam rastin te ndjej shijen e te terave ne nje rast /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Po dashke me ardhe vec per puthje re /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused:

Guest

Se si qelloi qe po shifsha Albumin dhe me terhoqi shuem pamja e nje cuni aq yll e po aq te bukur qe mos e befte me nena /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ky pisi ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
PutrakuSleepingRoom.jpg

albana

Lara Croft

Blendiiiii!
Ik se nuk po te flas me fare /pf/images/graemlins/blush.gif Kenaqu me ate rrugen tate kot fare.

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Pah sa do doja te shihja /pf/images/graemlins/wink.gif fillimin natyrisht /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po pati mbetur ndonje vend bosh tek rradha e pare...........e blej edhe une bileten

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LILDEVIL:
[qb] Se si qelloi qe po shifsha Albumin dhe me terhoqi shuem pamja e nje cuni aq yll e po aq te bukur qe mos e befte me nena /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ky pisi ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
PUTRAKU [/qb]
Iiiii,ky horri mi
Pa merak se yllat i kane cepat me maje /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] epo dreqi ta haj si kuptoj keto njerez qe sa zgjohen direkt e mendjen SEKS e kane. /pf/images/graemlins/smile.gif dicka ka qe nuk shkon. [/qb]
Pse ere ti mer kur cohesh per ca t shko menja per Dorjana e ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eh mer Ted qe je ashtu e dija po se je kaq shume sme shkonte ne mendje. [/qb]
Kapterro une se mohoj se si jam ate qe e bej e them . JO si ca qe gjera te tjera thone dhe gjera te tjera bejne ... Une kshu jom ... Dashnia e pare s harrohet KUrre 3 Here ne Dite Keshillon Mjeku ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Tedo,te paska zane dashnia me Harapin?? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Te ishte NAi Cun Tjeter Eeeeeeeeeeeeeeh Ene mase po me Kapterrin Amaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn O Zooooooooooooottttttttttt...Me mire Bohem Penderast ...

E keshtu,duhet me ardh patjeter ne tirane,te shohim shfaqen e mbrekullueshme me titull:"Puthja e zjarrte e shekullit!"