Me ke nga forumi do te deshironit te benit seks?

alinos

Forumium maestatis
Re: Me ke nga forumi do te deshironit te benit seks?

:lol:

Duhet te jesh i ri ne kete prefesion, dmth te te qenit i ritur /pf/images/graemlins/tongue.gif

sidoqofte, une ty :wub:

alinos

Forumium maestatis

:mad: ti me refuzove mua :smash:

Me vete kam per te fjetur kur te vi ne Korce!!! :tipsy:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Cere o kjo Teme mer ...KUsh do me bo sex ktu pse re VIrtual do e boni sex juve apo shifni Albumin FOtografik ene "Ci Sheh Syri i Ben Dora "

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Cere o kjo Teme mer ...KUsh do me bo sex ktu pse re VIrtual do e boni sex juve apo shifni Albumin FOtografik ene "Ci Sheh Syri i Ben Dora " [/qb]
Ka dhe nga ata qe pelqejne vetem te shohin :devil: :goofy: :rockband: :devil: :goofy: :rockband: :devil: :goofy:

TEDI

Valoris scriptorum

E sakte nuk e vej doren n zjarr per kte gjo po kom fryke mos perfundojne si ai pergjusi i cifteve anej ka LIqeni Artificial qe mori 3 Plumba n trup ene Vduq n Spital ...

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] E sakte nuk e vej doren n zjarr per kte gjo po kom fryke mos perfundojne si ai pergjusi i cifteve anej ka LIqeni Artificial qe mori 3 Plumba n trup ene Vduq n Spital ... [/qb]
Po pse vdiq ai apo ju be nonje atak n zemer nga gjerat e peshtira qe pa ?
ehhhper te vuajtur paska qene kjo jete ...
/pf/images/graemlins/laugh.gif

O tedi po ti ben ashu gjerash apo .......... /pf/images/graemlins/wink.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] if it is Lara and Korde I would suggest them separately, you will have hard times even one to one :wink: :tipsy: :devil: [/qb]
why it cannot be you :rolleyes:

:cool:

Guest

Nuk thone kot , xhelozia na qenka virtyt /pf/images/graemlins/wink.gif
Une dua ta bej me Albanen /pf/images/graemlins/laugh.gif ja ku e thash me ne fund se shpetova /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Albana preferon meshkujt e dashur. Me vjen keq po duhet te zhgenjehesh me mire qe ne fillim. Dhe meshkujt i njeh mire tra l'altro... [/qb]
Lara sa qef qe ke te gerricesh dhe ti ...

Pastaj un shaka po beja se me ci pelqej un meshkujt ( e me cjam kam ndjere lezetin ) si pelqen jo Albana , po asnje femer tjeter ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

albana ec tani goc ate listen tate ketu, du me dit ça faqe jam /pf/images/graemlins/laugh.gif se bo vaki ne s'jom, bubllime ke shkomi kavajes masnej, do ta krej timin sy se si besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps, vargu funit shekspirian :tipsy: sa xheloze (pa ë) qe ben dhe ti mi goc :smash:

Guest

Ky zogu ma heq trurin mua , ka fillu me me HYP ne qef dreqi , si tja bej si ta permbaj veten dhe tere kete afsh qe me ka rrembyer shpirtin :tipsy:
Dua te bej nje ORGJI ne forum /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Ahaa e paska platonike kjoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa mire qe e njifke dhe ti mi /pf/images/graemlins/wink.gif te ka bo shoqnia me eksperjenc mduket /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika iher un se do e ha shpullen ..... mgja :tipsy:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga LILDEVIL:
[qb]ika iher un se do e ha shpullen ..... mgja :tipsy: [/qb]
Je msuar duke ngrene ti jo vetem shpulla por edhe sharp material ...suxhuk edhe lloje te tjera te sallamit :lol:

zog

Primus registratum

tema u lengezu me teper se ç'duhej, kjo me sa duket s'po i pelqe keshillit revolucionar, e kuqja (ngjyra revolucionit) nga longu po kthehet ne roze (ngjyren e dashnise).

ps; Lara kam nje pyetje per tyna, pse merr pjese ti Lara ne forum? mund me ma tregu nga 5500 postimet e tua diçka qe ja vlen barra qerrane. :cool:

personazh

Valoris scriptorum

si ka munsi qe masi dolen ato fotot e reja asnjoni s'ka qit nai propozi? t'menosh qe atoja atyja ishin "mbame byrazer se rashe".

un desha me "njoft" ate me dhome te ndam....thojn qe jan rob te lind me shonc kto dhomndamet, pale na trasmeto naiçik fat.

per Suamin e ate syzezen tjeter s'ma ma me fol hiç /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

ne una vdes per dhom-damet (per fatin se rruj e kam kushni), a di pse? se ja u prek llapen edhe pa i hap dhomet, ka lezet, te duket sikur takohesh me te burgosur politik mas hekrave te burgut, lene lene puthje mallengjyse me ngjyra politike /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ky hajduti hurmave sikur po ma prish menjen /pf/images/graemlins/laugh.gif