Me ke nga forumi do te deshironit te benit seks?

Rambla

Primus registratum
Re: Me ke nga forumi do te deshironit te benit seks?

une e di per ke e ka su@mi /pf/images/graemlins/laugh.gif , femi i keq, eshte numer i rrezikshem ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] Me kë do të dëshiroja un? Prit pak sa te mendohem...
Ja shifni listen:

1. Asnjenin
2. Asnjenin
3. Asnjenin
[/qb]
kush o ky Asnjoni mi Princesha :rolleyes: mo na bej xheloz kot tani :mad: [/qb]
Shhhhhhht se po e mori vesh, na vjen ne shpi sonte, kush e duron manej
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga rambla:
une e di per ke e ka su@mi , femi i keq, eshte numer i rrezikshem ai

Shshshshsh....mos ta marri vesh njeri ..te du fort po acqua in bocca ! /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S rambla,mes shoqesh qe jemi...po ti kujt ia ke vu synin?? /pf/images/graemlins/wink.gif Te betohem se s ia tham kerkujt!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Sapo lexova temen "Histori fatkeqe" /pf/images/graemlins/frown.gif ndaj mos me pysni pse me ka ikur deshira per seks sonte. Une jetoj disi larg zonave me probleme te tilla,ku krimin nuk e ndeshkon ligji dhe me vjen shume keq qe ne shqiptaret kemi nje plage te tilleqe quhet mungese drejtesie per ke ka parane. /pf/images/graemlins/frown.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] une e di per ke e ka su@mi /pf/images/graemlins/laugh.gif , femi i keq, eshte numer i rrezikshem ai /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ma thuj dhe mua... vetem une ti dhe Albforumi..asnje tjeter se merr vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Ok Harapo!Tani do me besh te hap teme te re "Me ke keni bere seks nga antaret e Albforumit".Ore qe shume e kane bere nga nje brockull une e di po jam e sigurt qe nuk do e thote asnjeri.Trimeria e shqiptarit nuk shkon deri aq larg. [/qb]
Une sdi te genjej kur me pyesin kshuqe jam trim /pf/images/graemlins/smile.gif

albana

Lara Croft

Po me gruan tende mor maskara nuk te behet seks eeeeeee?Jo po keshtu jeni ju perhere grate e botes doni te fusni ne shtrat /pf/images/graemlins/blush.gif

PS, E zune qenin e zune /pf/images/graemlins/laugh.gif Per Sadamin e kam fjalen

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Me ate qe e ka numrin e anetaresimit me sexy nga te gjithe!! Kujt ti djegi le ta mbaje..gjithsesi e di vete ai se edhe ia kam vene ne dukje sa me pelqen numri i tij...! /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: atij! Ku je se ke humb??? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
se mos esht sander mafishja mooojj!! se te griva!! :mad: :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Kush eshte ky mi??? :eek: Po ku di une si e quan ti..ndoshta edhe ai eshte!!!! :confused:

/pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

:eek: :eek: :eek:

Ti X-Ray pse nuk i pergjigjesh pyetjes qe ka shtru albana ???? :confused:

/pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

Diddy19

Su@mi

Jo jo , s'du emrin e kesaj te privilegjumes...me mjafton nicku!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

bobo

marksist-enverist

hot-o, ta provojm i her..., ball kazoni osht!,dmth, rakia :devil: , masanej shofim e bojm /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Pas 10 vjetesh seks te shfrenuar me te dashuren e vet, ma ne fund Hasanin e binden te martohej me ket gocen.
Nje muj pas dasme takon kjo goca shoket e ketij ne rruge. Ishte ba kjo, ta vrisje asnje pik gjak s'i dilte.
-Ca te ka gjet mi goc?- e pysin shoket e ktij.
-Leje, - thote. -Kemi nje muj qe jemi martu e mazallah se me ka kap me dore. S'e di cer e ka gjet! :shrug: Aman, pyteni i her! - thote kjo.

Kshu vendosen qe ta pysin shoket ket se pse s'flinte me grun e vet!

-Hasano, cer te ka gjet mer burr?!
-Asgjo! - thote Hasua.
-Si ere asgjo, ti ke nje muj pa flejt me grun!!!
-Pse re, - thote Hasani, - shkohet me robt e shpis?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

:lol:

Ndrikulla, kaq shume je marre me Sadamin sa me ke harru mu! :mad:
Du te jap nje porosi, te ma biesh /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga homerS:
[qb] hot-o, ta provojm i her..., ball kazoni osht!,dmth, rakia :devil: , masanej shofim e bojm /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
qashtu thomi ne una /pf/images/graemlins/laugh.gif
lere mos e nga se e l'con vet bojen /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Kush eshte ky mi??? :eek: Po ku di une si e quan ti..ndoshta edhe ai eshte!!!! :confused:

/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
1472 :mad: :smash:

ps: ku e ke foton mi ti ta shofim edhe ne :angel:

Diddy19

Su@mi

Ohh c'na nxoret pune me keto numrat e anetaresimit...une akoma s'di mire nicket ,jo te di edhe numrat..Kush eshte ky 1472 mi Hoto??? :confused:

Gjithsesi ai per te vilen e pata fjalen une se ka aq numrin! /pf/images/graemlins/blush.gif

P.S Foton time e ke Ketu