Shhhhhhht se po e mori vesh, na vjen ne shpi sonte, kush e duron manejFillimisht postuar nga FloBo:
[qb]kush o ky Asnjoni mi PrinceshaFillimisht postuar nga Princesha:
[qb] Me kë do të dëshiroja un? Prit pak sa te mendohem...
Ja shifni listen:
1. Asnjenin
2. Asnjenin
3. Asnjenin
[/qb]mo na bej xheloz kot tani
[/qb]
ma thuj dhe mua... vetem une ti dhe Albforumi..asnje tjeter se merr vesh /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga rambla:
[qb] une e di per ke e ka su@mi /pf/images/graemlins/laugh.gif , femi i keq, eshte numer i rrezikshem ai /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une sdi te genjej kur me pyesin kshuqe jam trim /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga albana:
[qb] Ok Harapo!Tani do me besh te hap teme te re "Me ke keni bere seks nga antaret e Albforumit".Ore qe shume e kane bere nga nje brockull une e di po jam e sigurt qe nuk do e thote asnjeri.Trimeria e shqiptarit nuk shkon deri aq larg. [/qb]
se mos esht sander mafishja mooojj!! se te griva!!Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Me ate qe e ka numrin e anetaresimit me sexy nga te gjithe!! Kujt ti djegi le ta mbaje..gjithsesi e di vete ai se edhe ia kam vene ne dukje sa me pelqen numri i tij...! /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: atij! Ku je se ke humb??? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Po nickun pra,do ta them!Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Jo jo , s'du emrin e kesaj te privilegjumes...me mjafton nicku!! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
qashtu thomi ne una /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga homerS:
[qb] hot-o, ta provojm i her..., ball kazoni osht!,dmth, rakia :devil: , masanej shofim e bojm /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
1472Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Kush eshte ky mi???Po ku di une si e quan ti..ndoshta edhe ai eshte!!!!
![]()
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]