Me ke do te donit te benit dashuri?!

MLK

Primus registratum
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

Masazhi eshte ne option e jo te oferta e te lonmes keshtu qe duhet me negocju e mund te shkoj pak gjate /pf/images/graemlins/laugh.gif Masnej ku mbarohet ndonjehere me mua :rolleyes: problemi eshte se nuk di se nga tja fillosh denna jo per gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ah per ket pune pyt arushen heren tjeter qe ta dish se perndryshe ngele prape pa mjalt /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Jo jo nuk merzitemi hiç vetem se dd-ja u be pak xheloz per arushen me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ta doje une ja lej arushen, vetem mjoltin jam tu majt une /pf/images/graemlins/smile.gif

epiphany

Primus registratum

ore pse cfare qenka arusha keshtu?kujton se do shkoje nga te duash ti e?pastaj nuk ndahet asnjehere nga mjalti vet.kshu me ka thene te pakten.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Jo jo nuk merzitemi hiç vetem se dd-ja u be pak xheloz per arushen me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ta doje une ja lej arushen, vetem mjoltin jam tu majt une /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
jo mer daj jo se po e provovove ti ma bje ti mjaltin ne vend te arushes mos ma qaj hallin ne fakt se shef ti po plas nga xhelozia un /pf/images/graemlins/tongue.gif

MLK

Primus registratum

arusha eshte altruiste dhe nga nje ane merret me shperndarjet e "mjoltit" nga ana tjeter ben dhe "vizita" private qe te kuroje simptomen e xhelozise /pf/images/graemlins/wink.gif Meqe dd-ja nuk qeka tip xhelozi ne me ça thote e paska baben prodhus mjolti vet arusha ne kete rast ska pse te shkoj te dd-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Dennke te te jap nje dore se s'po ja del e vetme /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

he me denke se ta mori shpirtin djalka me /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Po pra ajo e shkreta kerkoi frymarje artificiale po ne vend te arushes erdhi ariu dhe i beri frymarje natyrale :lol: :lol:

samanta

Primus registratum

Jo ariu mo po ujku(lupo cativo) :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Tani kush e mori vesh se eshte pak vone ne ka ren nata :rolleyes: masnej bo vaki ishte vesh si ujk ariu se mos i kerkoi njeri pashaporten /pf/images/graemlins/laugh.gif Po denna nje here e hongri nji "frymarrje" natyrale prej atij leshziut :lol: :lol:

samanta

Primus registratum

Ujku qimen e nderron,por zakonin s'e harron ca me dhimbset Dennka e vogel qe ka mbetur e vetme ne mes te pyllit e do perlaje ujku uuuuuuuuuuuuu :devil: :lol:

MLK

Primus registratum

Nejse nga paraqitja dukej goxha ujk /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Mlk ti u mbajte pishen e u beje drite :lol: se ndrysh s'kishe si ta shihje :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif