Me ke do te donit te benit dashuri?!

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

MLK eshte hutuar fare nga perdhunimi dhe nuk lexon me se tek cila teme hyn... Dil tek korridori, ec drejt, dera ne te majte eshte Perdhunimi :lol:

epiphany

Primus registratum

s'ka faj i shkreti se me duket ekzagjerova pak. /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

E kam thene dhe nje here qe Bradon te mos guxoje kush ta preke se do kete pune me mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

pa merak une nuk e preka...thjeshte e perdhunova pak /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Mire po vetem nje cike se kam frike se mos ma mbaron e s'mbetet gje per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

jo jo pa merak se mesa pashe une kishte per te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif

entelush

Primus registratum

nuk ka lindur akoma ai mashkull qe do te mund te kenaqte tere fantazite e mija,jane akoma ne nivele te ceketa meshkujt.....si lepujt.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Thirre Rocco Sifredin rrusho /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Xhoni ti veji men shkolles se erosi te len pa buke /pf/images/graemlins/laugh.gif Rrushi ti mbaj rradhen te marteniteti qe sa te lindi ta prenotosh se aha do te shkoj jeta rradhave masnej si ne kohen e dulles /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

hihihihi une pranaj du me i hy shkolles se u lodha tuj ba vita spericolata /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Me alexin /pf/images/graemlins/laugh.gif po ky shy nforum ta lexoj ca kam shkruajtur una :cry:

MLK

Primus registratum

Alexit i ka thon nona mos te te shoh me vajzat e AF se te ngordha /pf/images/graemlins/laugh.gif

UCLA

Primus registratum

Paris Latsis....HAHAHAHHHHHHHH... But mostly with his $6.5 Billions. It's so true that money can buy you so much love all though I love punk/rock look. HE'S SEXYYYY...LOL nobody tell this to my BF

MLK

Primus registratum

Qetesohu pak ti se ai e ka grun miliardere :tipsy:

Hellena

Primus registratum

Kta dy ta heqin trurin /pf/images/graemlins/laugh.gif

marky63.jpg

Wow /pf/images/graemlins/eek.gif

0-inxs.jpg

Sweet /pf/images/graemlins/wub.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

me asistentin e profesorit te teknikes se montazhit kinematografik /pf/images/graemlins/cry.gif

tola77

Primus registratum

me ate qe fle me mua /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

KoDoShi

Primus registratum

kjo nuk osht e pamundur mer Arco,bile as1gjo nuk esht e pamundur...ti boja t'qarta synimet qe ke(qe ta cojsh n'krevat per 1nate t'zjarrte dhe pasionante) dhe shif reagimin e tij...

...nqs ta pret direkt, ti mos u derzo, por insisto me ngulm dhe mundohu t'ja prishesh mendjen me ndo1 shikim pervelues dhe mundohu ta bindesh qe t'kaloj me ty nje pervoj qe kuurr me par nuk e ka provuar

...nqs e shef qe esht ne medyshje(dmth qe edhe ja ka edhe s'ja ka qejfi me shku n'krevat me ty), boje per vete komplet qe mos t'ket pik dyshimi

...nqs atij ja ka qejfi e ke gati, por mundohu qe at'nate te jesh i zjarrte qe heres tjeter, te jet ai qe te thote neser ty; kur do kemi nje nate brilante si ajo e djeshmja

...fundja, fundit dhe po nuk te doli gjo, ti t'pakten e bone t'taten...e provove 1her...mos t'ngeli si pishmonllik n'jet!

futju punes Arco, asgjo nuk osht e pamundur

/pf/images/graemlins/laugh.gif!