Me ke do te donit te benit dashuri?!

treshi

Primus registratum
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

:wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif
IT1375_C1WEBozchuckzito.jpg

epiphany

Primus registratum

ueeeee cfare behet ketu kur nuk jam une!!!
nejse me pak fjale, qe ta dini ,une me ujkun mbarova pune.cdo gje me sukses. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Pse nuk thua ti qe na dole dhe zoofile :lol: :lol: :lol:

epiphany

Primus registratum

jo akoma jo...por me duhet dhe shume pak. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Shume pak! shume apo pak se spo te marrim vesh tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Keshtu i bije te jesh perdhunuse me shkolle te larte dhe me 4 diplloma ne fushen e perdhunimeve artistike /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

gjate perdhunimit ne qafe e mban medaljen apo zhvishesh komplet ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

medalje e mbaj ne qafe se me kane thene qe dukem shume sexy.pastaj eshte krenaria ime /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

te qellon ndonje mashkull i races qe te trullos gjate aktit te perdhunimit e e hop ma qave medaljen se e ke ne prej florini jo pêr gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

po ti mendon sinqerisht qe meshkujt kur i perdhunoj une mendojne per medaljen qe kam ne qafe?

MLK

Primus registratum

po sikur te te qelloj ndonje rrace qe ska mend /pf/images/graemlins/laugh.gif beji ça te duash e si te duash ska mend te mendoj ai dhe te doje :lol: :lol:

MLK

Primus registratum

More une po merrja rastin kur ska mend ne koken qe mban trurin jo ne koken qe perdor mashkulli per te menduar :lol: :lol:

MLK

Primus registratum

Po mij Ana nji ketu ishte e ke aty posht te bodrumi osht tu e perdhunu denna :lol: ja sa te maroj ajo e futja ne ti nje te perdhunume se ta le vet ai osht çun i mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

William Wallas

Forumium maestatis

Me Personin qe pranoi dorheqjen dhe me beri emerimin ne nje vend tjeter !!!

EVIVVA GLI PAZZI !!!

epiphany

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Po mij Ana nji ketu ishte e ke aty posht te bodrumi osht tu e perdhunu denna :lol: ja sa te maroj ajo e futja ne ti nje te perdhunume se ta le vet ai osht çun i mire /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shiko une kam ndermend te mbaroj shume kollaj sdq anablue po e pate me merak une shkeputem nja nje ore dhe rikthehem te MLK.bread pitt nuk eshte po ja mora doren tani dreqit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

:lol: brad e vertete...lapsus

sdq mire te behet kur nuk di t'ia kerkosh mire :lol: