abs
nuk e di...
e po thire qe ta shauj ai se ti sje e zonja te shuash asgje.....
hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaaaaa
Sweety, s'eshte detyra ime ajo

e po thire qe ta shauj ai se ti sje e zonja te shuash asgje.....
I themi kamarierit "Shkruaj shpi aty"![]()
ok ide e mire kjo po ku do ta gjeje shpine kamarieri....???apo e pagun komshiu,,,,
cila nuk eshte detyra jote absi????hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaaaaa
Sweety, s'eshte detyra ime ajo
![]()
![]()
![]()
qenka e bukur kjo po kamarieri do leket jo lesh se eshte ne detyre apo le ti paguaj ai se sbehet nami per dy kafe.....Nje politikan sa erdhi ne pushtet vendosi te plotesoje nevojat e popullit.
-ti cfare do?
nje shtepi mundesisht-i pergjigjet nje fshatar.
-po. keshilltar shkruaj shtepi ketij. ti tjetri?
-edhe une mundesisht.
-po edhe ketij shtepi.ti.....
e vazhdoi keshtu deri kur njeri tullac i tha :
-une dua lesh per koken.
-keshilltar shtepi edhe ketij.
-me fal i tha po sme degjove.dua lesh.
-keshilltar shtepi te thashe ....
-ore me fal po ....
-he mor mo edhe ti shkruaj shtepi se edhe te tjeret lesh do te marrin...
ne rast ndihme gjithcka nevojitet....ajo qe me dhe tite therras zjarrfiksin
![]()
![]()
![]()
Me thuaj kur do e pish vetem se po vi dhe une mos te te leme vetemnuk ka problem edhe nese e pi vetem
po vij une dhe e pime bashke...po me mua kush deshiron te pije nje kafe?(ofroj une)
nuk dua qyl por thjesht per shoqeri...nese ti e more ndryshe puna jote.po hajde ketej nga une se ta jap dyfish kafen....po sa te poshter qe jeni,kerkoni me ardh se qeras une ,e po si ka thene gomari tek ''shreku''-bjeri mor qylit,mire mire nuk ka problem
ok..flm je i mirepritur...shaka moj ishte ,e more shume serozisht,dhe me shume qejf e pranoj shoqerine tende
me te gjithe forumistat edhe pse ka nga ata qe me acarojne perseri nuk mbaj inat.
hajde ta pime nje kafe bashke Enea...Ka ndonje per te pire kafe me mua, se u be e gjate kjo TEMA![]()
![]()
nuk ja vlen te permend emra...............kush te ka acaru tyY mi lAl?
![]()