Megg
Carpe Diem
Po pse..? Ata te acarojne ty,Acaroji edhe ti Ato...nuk ja vlen te permend emra...............

Po pse..? Ata te acarojne ty,Acaroji edhe ti Ato...nuk ja vlen te permend emra...............
po e marr si keshille nga ana jote e dashur...........Po pse..? Ata te acarojne ty,Acaroji edhe ti Ato...![]()
Keshille nga ana ime eshte e dashur..po e marr si keshille nga ana jote e dashur...........
Me fal se nuk e paskam pare, kur te duash ! Qe sonte podeshehajde ta pime nje kafe bashke Enea...![]()
PO jo mo se na le pa gjume..Me fal se nuk e paskam pare, kur te duash ! Qe sonte podeshe![]()
![]()
Popo do e pime nje kafe..Ok ndonje dite tjeter atehere !
Aahhahahahahhahahahah Ok si te dush..Jo jo kete here me dashje !![]()
Aahhahahahahhahahahah Ok si te dush..![]()
PsE zben te vij un tek tY?... Kur te vij do te lajmeroj
Ok pra hajde ti tek une edhe sdua ta mesoj gjuhen e FishtesPsE zben te vij un tek tY?ahhahahahahahhahahahhahaha
WawwW jojo tashi zdu hic...![]()
Kur te vijme do te lajmerojme !Ndersa une ju ftoj te gjithve forumisteve kur te vini ne Kosov do te qeras une te gjithve me nga nje kafe sepse at'her ju do te jini mysafiret e mi![]()
se shpejti atja me keNdersa une ju ftoj te gjithve forumisteve kur te vini ne Kosov do te qeras une te gjithve me nga nje kafe sepse at'her ju do te jini mysafiret e mi![]()
Deren hapur e kini Mir se viniKur te vijme do te lajmerojme !![]()
Ok Mir se vinise shpejti atja me ke