Re: Bera SEKSSSSSSSSSS
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
meqe ra fjala bera sonte seks, sot mbasdite mbasi dolem nja dy dite me norvegjezin, ishim ketej nga prince park me makine, dhe beme muhabet. Me pelqeu shume si tip. Pastaj po binte shi dhe sme rrihej me aty, plus qe ishte nje kalama i bezdisshem. Nejse, ecem me makine ne dhe spo vendosnim ku te uleshim. Pastaj na doli nje makine pleherash (pa lidhje fare ne ate ore po shqiperi hesapi) dhe kishim ndaluar e ai me puthi, keshtu u puthem e me tha "mos shkojme ne lokal me mire " . Une gjoja si femer qe jam bera sikur se kuptova dhe i thashe gjoja e merzitur " po mire po te te le ne shtepi atehere" Ai qeshi e tha " se kisha per ne shtepi, dhe me puthi prape e me shtrengoi doren, atje hormonet me dolen nga syte, po prit se jam vajze e turpshme pak pavaresisht se bej liberale, se tani une po i jepja makines si ta coja burrin e botes ne motel. Se hera e pare. Kur norvegjezi i zgjuar ma kapi mendimin e me tha " ME co ku te duash, sot behu ti mashkulli dhe qeshi." Hajt mo thashe varja, derisa e nisa kete muhabet. Keshtu qe shkuam andej nga kopshti zoologjik, eshte nje motel i lezecem qe shkoja me te dashurin tim se ju imigrante ta dini, qe ne ketu jetojme ME PRINDERIT fatkeqesisht prandaj shkojme moteleve, jo se jemi #@#@^#@. Shkuam, ai si nje gentleman i vertete pagoi, mori dhe nje shishe vere (qe su pi fare) dhe pa hyre ne dhome. Kaq dmth nejse spo tregoj me shume. Po them qe ishte shume mire dhe nuk kam asnje ndjenje faji fare fare fare. Ne fakt edhe me pelqen ky robi po po e marr shtruar. Keshtu te dashur teleshikues Parukierja realizoi enderren e saj hormonale. URRAAAAAAAAAAAA
[/ QUOTE ]
u befsh lemsh u befsh, ke ndonje video ta konfirmojme!?
po ti pse le pergjys, ishim pref per te mesu ndonje stil qe beni ju "imigrantet" , po nejse, se shofim ndonje film po he. /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif