Me behet seks

li

Forumium praecox
Re: Bera SEKSSSSSSSSSS

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
meqe ra fjala bera sonte seks, sot mbasdite mbasi dolem nja dy dite me norvegjezin, ishim ketej nga prince park me makine, dhe beme muhabet. Me pelqeu shume si tip. Pastaj po binte shi dhe sme rrihej me aty, plus qe ishte nje kalama i bezdisshem. Nejse, ecem me makine ne dhe spo vendosnim ku te uleshim. Pastaj na doli nje makine pleherash (pa lidhje fare ne ate ore po shqiperi hesapi) dhe kishim ndaluar e ai me puthi, keshtu u puthem e me tha "mos shkojme ne lokal me mire " . Une gjoja si femer qe jam bera sikur se kuptova dhe i thashe gjoja e merzitur " po mire po te te le ne shtepi atehere" Ai qeshi e tha " se kisha per ne shtepi, dhe me puthi prape e me shtrengoi doren, atje hormonet me dolen nga syte, po prit se jam vajze e turpshme pak pavaresisht se bej liberale, se tani une po i jepja makines si ta coja burrin e botes ne motel. Se hera e pare. Kur norvegjezi i zgjuar ma kapi mendimin e me tha " ME co ku te duash, sot behu ti mashkulli dhe qeshi." Hajt mo thashe varja, derisa e nisa kete muhabet. Keshtu qe shkuam andej nga kopshti zoologjik, eshte nje motel i lezecem qe shkoja me te dashurin tim se ju imigrante ta dini, qe ne ketu jetojme ME PRINDERIT fatkeqesisht prandaj shkojme moteleve, jo se jemi #@#@^#@. Shkuam, ai si nje gentleman i vertete pagoi, mori dhe nje shishe vere (qe su pi fare) dhe pa hyre ne dhome. Kaq dmth nejse spo tregoj me shume. Po them qe ishte shume mire dhe nuk kam asnje ndjenje faji fare fare fare. Ne fakt edhe me pelqen ky robi po po e marr shtruar. Keshtu te dashur teleshikues Parukierja realizoi enderren e saj hormonale. URRAAAAAAAAAAAA

[/ QUOTE ]

u befsh lemsh u befsh, ke ndonje video ta konfirmojme!?

po ti pse le pergjys, ishim pref per te mesu ndonje stil qe beni ju "imigrantet" , po nejse, se shofim ndonje film po he. /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
jo nuk zihemi e kemi dashurin me sherr vetem kaq

[/ QUOTE ]

E MIr Bjeri se e njof Une ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Me sherr s'do me thon me t'rame mër ti /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Zemra e djallëzuar nuk e di pse më ndez fitilat mu. /pf/images/graemlins/devil.gif

P.S. Tedo, ke bo gjo ti mre /pf/images/graemlins/tonguee.gif ?

Kondrapedali

Kondrapedali

Mo i nershëm s'ka ku shko /pf/images/graemlins/devil.gif. Ke pa nai llaf që të bo të menojsh që un nuk jom burr i nershëm? Un thjesht interesohem për jetën seksuale të anëtarëve të forumit pasi kjo është një pjesë tepër e rëndësishme e jetës /pf/images/graemlins/angel.gif.

Princesha

Primus registratum

e shoh e shoh /pf/images/graemlins/laugh.gif

po si mor nai llaf thot, po ato fitilat ca ishin /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Njeres i behet seks

Kondra</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Parukjere e gzofsh (apo si thuhet në kshu rastesh?). Më bohet qefi për të dy.

Kur e ke lon radhën tjetër? Jo se dum një mijë e një netët ne /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

si mor burre nuk din ça thuhet ne kto raste /pf/images/graemlins/smash.gif

Parukjere me te shndoshte /pf/images/graemlins/laugh.gif
kaq ishte lezeti mos na kallxo ma

Seryozha

Primus registratum
Re: Me behet seks

bre bre bre, qysh kur qikave shqiptare po ju ngjallet krimbi?

Degjo ketu moj vajze, Djemte e shqiperise qe njoh une, me thone se ju nxi jeta me vajzat ne shqiperi, se duan shume "seriozitet" dhe bla bla bla nuk njohin konceptin e "nevojes".

"Mos bej sex para marteses ne shqiperi se do mbetesh pa martuar fare" lol hahahah

Me kane thene se ne shqiperi nuk ta "le" as nje vajze "e dores jo te trete" po nuk pate makine/pune/para, sepse femrat atje jane shume "llogaritare"... dhe sinqerisht kur lexova deshmine e parukieres qe mesa duket nuk eshte as e vetme u habita fare!

O parukjere nuk te paragjikoj aspak, por duhet te dish se ne perendim (Kosove lol) femrat jane me te realizuara seksualisht, nuk jane si ju ne shqiperi qe i nxini jeten meshkujve! Dhe mund te siguroj qe ai i dashuri yt me ato femra qe sheh atje, do te vleresoje edhe me shume ty per "besnikerine tende"! Sepse ti e di qe para nje mashkulli dinjiteti dhe respekti per nje femer bie faaaaaap kur ajo ben nje gjest zhgenjyes!

Ti vete e the "Ore mire me keto dashurite ju se i sqaruat te tera, po si tja beje nje femer kur i behet seks keq fare"

Ne jete duhet te besh zgjedhje:
Ose ndahu me studentin, ose lidhu me ndonje Shqiptar shqiperie, se i late dhe ata pa gje! Mos i qani hallin djemve ne perendim, se po i hyni ne hak djemve te shqiperise! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ho më pra kshu folet /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

Si i bohet për ne që s'jemi në Shqipni?

P.S. Përemri ne është përgjithsus /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ore Parukjeren e zuri norvegjezi i vu zjarr ju merreni hala me te. Shikoni hidhini syt andej nga perendimi, Kosova me i llaf, se ato jon femra persmari, si thot ne Sergei. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

O LR, kjo tema quhet më bëhet seks dhe nuk përcakton kombësi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

gurax

Pan ignoramus

Me behet seks!
--------------
Beni i vogel ne mesimin e leximit kishte si detyre shtepie ti pergjigjej pyetjes "Cfare do te beheni kur te rriteni".
Mesuesja mbledh fletoret dhe tmerrohet kur shokon pergjigjen e Benit: "Une kur te rritem do pi alkol dhe do **** femra!"
Lajmeron prinderit dhe i jati i Benit "e meson" te birin qe te sillet mire.
Benit i tha mesuesja ta perseriste detyren e shtepise, dhe te nersermen ia mori fletoren te parit nga tere klasa. Detyra e perseritur e Benit ishte:
"Une kur te rritem, do pi uje te gazuar dhe do leviz kycin!" /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ruri

Primus registratum

ej jeni dakort qe sa me shume ta besh aq me shume te behet??
mua keshtu me ndodh per vete...

milanisti2

Primus registratum

E vertete eshte sa me shum ta besh aq me shum deshir ke ta besh me shpesh. E keqja eshte kur e ben shpesh dhe ke nje periudhe qetesie. Fillon te mendosh shum me shum.

pinkparadise

Forumium maestatis

mouhahahahahhaha...
juve jeni shum te degjeneruar prandja..ju ehste bere mendja SEXE.... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif