Me behet seks

MLK

Primus registratum
Re: Me behet seks

Bo bo, edhe per kete me paksan mashtruar valle! Mire qe futem te kjo tema se sdo kisha marre vesh gje nga kjo bote une! Rrofsh pinko se me shpetove lol

Le_Routard

Forumium maestatis

Ore nga disa shkrime ketu del sikur nimfomanizmi nuk eshte smunje, por deshire. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po ça kujtove ti LR? Smunje e qujn ata që nuk janë të guximshëm, si puna ime p.sh /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Pinko, po filloj prap si dje un. Me ça tjetër u bojte çvirgjërmi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ti e pe, un nuk e thash ne forum se JAM E TURPESHME /pf/images/graemlins/blush.gif
por e sigurt eshte qe ka edhe menyra te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Bera SEKSSSSSSSSSS

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Me sherr s'do me thon me t'rame mër ti /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Zemra e djallëzuar nuk e di pse më ndez fitilat mu. /pf/images/graemlins/devil.gif

P.S. Tedo, ke bo gjo ti mre /pf/images/graemlins/tonguee.gif ?

[/ QUOTE ]

Cere me bo mer...

Pune Pune Nate e DIte qe te shofim PAkez Drite ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hey Joe

Primus registratum

per ket qe i bohet sekes , edhe i gjo pervecse te boj ato gjonat e meparshme qe i kom shkrujt , per menimin tim ti bij edhe llapes vet me noi vibrator , dildo o gogel se s do bote keq , edhe po te gjej noi lac qe i bi ka mrapa .

NancyCalemgeeh

Primus registratum
Parukierja Nuk kA nevoje Per Seks

Me keqardhje ju lajmeroj se Parukierja eshte e martuar me dy femije, eshte rreth te 34-tave, burrin e ka ne shtepi, dhe kur iu shkruan juve per seksin, fatkqesisht eshte duke i dhene gji cunit te vogel Leartit qe sapo e ka lindur. Ka qene e gjitha nje loje dhe Parukierja ne fakt nuk del fare nga shtepia e jo me teper te bej seks, se eshte ende lehone po vendosi qe bashke me burrin e saj te tallej me ju. Kete e mora vesh rastesisht fare ne nje tavoline dhe menjehere me shkoi mendja qe duhet te ishte ajo, sepse ajo qe me tha ja beri "Nje shoqja ime ka lindur dhe eshte cmendur se nuk shkon ne pune, dhe kur e ka cunin ne gjume ose ska ca te bej, ka filluar te futet ne internet e ka zbuluar nje forum dhe vendosi te shkruaje se i behet seks". Keshtu i dashur publik pavaresisht se parukierja ka thene disa gjera te zgjuara, me vjen keq por asaj nuk i behet seks (ose dhe nese i behet, shtrihet cdo nate me burrin), dhe nuk ka takuar ndonje norvegjez dhe nuk ka shoqe aq seksualisht te emancipuara se ja njof.

Kondrapedali

Kondrapedali

Cere me bo mer...

Pune Pune Nate e DIte qe te shofim PAkez Drite ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po a je tu ja qit funin apo hala s'po e shef dritën? /pf/images/graemlins/laugh.gif

StiloBoss, Parukjerja ne me qen ajo që thu ti s'i intereso gjo njeriu. Rëndësi ka ideja e jo a e ka bo me norvegjezin a me burrin e vet. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

valltarja

Primus registratum

parukiere e dashur!Lexova shkirmin tend dhe me pelqeu mjaft qe je e sinqerte dhe nuk kerkon te lozesh rolin e vajzes se "ndershme" dhe s'eshte nevoja. keto gjera jane fiziologjike dhe per mendimin tim eshte vertet problem ne shqiperi me kete gjendje gjysem-mixo-moderne qe existon.
Dhe me e keqja kufizimi i mundesise per te marre nje informacion ne nje diskutim intim me nje njeriun tend te afert qe ka me shume pervoje dhe te qenit tabu te shtyjne akoma me shume drejt veprimit te kundert.Ne kete pergjigje do te mundohem nepermjet pervojes qe kam te luaj kete rol pa dashur te te bej moral[larg qofte].Nuk e di se cfare marredhenie ke ti me te dashurin tend por me sa shoh une nuk eshte ndonje dashuri e "cmendur".Duhet te dish nje gje vetem se per femren seksi kalon nepermjet trurit dhe ne qofte se truri nuk eshte i cliruar eshte e veshtire te funksionoje trupi.Edhe ne qofte se do gjesh personin qe te besh seks do ta shohesh qe nuk do te jete ajo qe pret,dhe ka shume mundesi te zhgenjehesh dhe te behesh pishman /pf/images/graemlins/shocked.gifPor nqs nuk duron dot ka edhe disa menyra te tjera:1)penis artificial2)te merresh me sa me shume aktivitete qe te pelqejne dhe te heqesh ankthin i cili shpesh te rrit deshiren per seks.
Bej c te mundesh,pershendetje /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Juela

Primus registratum
Bej seks dhe enjoyin' it

OOOO, zogu ky stabiloboss ku punon gje te gazeta Tema qe rre kaq shume. Me beri dhe te martuar. Hahaha. Po mire ti robi qe paske degju keto muhabete, e para punes sic tha kondrapedali, nuk ka rendesi se ca jam une e se kush me ".." naten, por sa per info po te isha lehone sdo isha tu shkrujt ne chat, dhe aq me teper ne 3:20 te mengjesit se sme la truri. Hahaha. Pastaj si u shkruka tu i dhen gji kalamanit, vetem em qene e fiksuar keq pas internetit. Nejse. Me norvegjezin kam vazhduar te dale dhe me pelqen shume, ne fakt me te dashurin ne Itali isha ftohur prej kohesh se e shifja rralle dhe kur vinte sna bashkonte me gje. Jeta ecte ketu, jeta ecte atje. Jeta ime atij i dukej e pakuptimte dhe e merzitshme kurse mua jeta e tij me dukej e merzitshme. Nejse, me norvegjezin vazhdoj dhe tani sa erdha se ishim ne pub, po me kishte marre malli per ju dhe shyqyr qe kisha drita e po shkruj fshehtas se kam pire dhe pak. Nuk e di nga kalon seksi, nga truri apo nga shpatulla, sic u shpreh valltarja, por mua me pelqen shume seksi me kete cunin, dhe kam qejf te rri me kete robin, por edhe sikur te ikte neser e te mos e shihja me sdo e caja shume. Tani po i gezohem cdo momenti se se mendoj shume cfare do te ndodhe. Ky eshte i mire por nuk eshte mashkulli i jetes sime, sbesoj por nuk eshte se isha ne kerkim te nje mashkulli te tille, thjesht isha ne kerkim te seksit me nje rob qe sdo me zhgenjente. Ishte si kerkim bixhozi, dhe mua fatmiresisht me doli Jackpot. Kaq. ika tani se kam pire vodka redbull aq shume saqe nuk shof fare nga syte. Mos filloj e shkruj detaje seksi pastaj. Hahaha. U harrova, po iki ti jap pak Vodka cunit te vogel se po qan. Hahaha. Ca mashtrusesh dhe ktu. Bo bo bo

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Bej seks dhe enjoyin' it

Po si s'të erdhi çik gjynof ty mi që s'e paske ftu sonte /pf/images/graemlins/laugh.gif? Apo kishe fryk se mos i dilte llafi asaj gocës mo nolt (për pun kalamoni) /pf/images/graemlins/angel.gif?

O Qethse /pf/images/graemlins/goofy.gif, po na thuj i her se pse të ra Jackpot ty i here? Ça kishte nryshe ky norvegjezi ka të tjerët perpara /pf/images/graemlins/pickellonja.gif?

abs

nuk e di...
Beje moj kush po ta ndal...

Ça kishte nryshe ky norvegjezi ka të tjerët perpara /pf/images/graemlins/pickellonja.gif?

[/ QUOTE ]

Ne une du ta di, ta msoj me i llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif, cfar kishte ky me shume eeeh? mezi s` po pres me e dit, cfar kishte ma shume ose me ndryshe, ose ose ose... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
goce mos na le pa fryme tesh , shkruaj vrap te lutna shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ruri

Primus registratum
Re: Beje moj kush po ta ndal...

prit dhe ca sa te zgjohet dhe ti nga ora 16 me kismet i del pija dhe gjumi

Juela

Primus registratum
Me doli pijaaaaaaa!!!!

Tani u zgjova dhe ora eshte 12:30. Po na cmenen keta te shtepise duke degjuar BBF me ze te larte. Po su zgjova me Sinanin aaa nuk quhet dita. Nejse. Kontrapedal, une jetoj me prinderit ne shtepi, si mund te ftoja cunin e botes, mire qe ndenja deri ne tre te mengjesit jashte, ta ftoja dhe brenda "Mami ky eshte njoni qe kam taku para ca ditesh, edhe nuk jena tamam te lidhur, po na pelqen seksi me njeri tjetrin"
- Ua te keqen mami, e rendesishme eshte qe ju shijon seksi. Hajde fute brenda. Pyete cfare do pi, se djali ka nevoje per pak energji, apo jo?
Hahaha. Ja keshtu familje doni ju. Apo te me vi mami ne dhome me tabaka, ku ka dy recel te vegjel, llokume edhe dy rezervativ te pjata e vogel e kafes. hahaha. Nejse, ky norvegjezi qe ti pergjigjem kuriozit Abs, eshte shume i lezecem ne muhabet, shume i pasteeer ( se i kam fiksim meshkujt e paster), me ben per te qeshur, flet kur duhet, nuk eshte i bezdisshem, eshte shume gentleman dhe pavaresisht se une gjithmone kam leke me vete dhe ofroj te paguaj ai ste lejon kurre, qe e ben me seksi. Oh, buzet dhe dhembet i ka fantastike, se dhembet i kam fiksim ngaqe shqiptaret vuajne per dhembe te mira. Ne seks eshte shume i mire, dhe duket qe ka pervoje. Eshte shume i kujdesshem me mua, kercen shume bukur. Esthe shume yll. Dhe shenja e shigjetarit qe shkon perfekt me mua qe eshte LUan. Shume i mire eshte ne pergjithesi dhe tamam eshte jackpot se mund te me binte ndonje cope cope. Po ketij spo i gjej difekte...

Ruri

Primus registratum
Re: Me doli pijaaaaaaa!!!!

ej po mbaje fort moj mos e ler te te iki prishja mendjen ...hajd hajd se je e zonja ti do ja marresh mendjen po he
kur duam dicka ne femrat e harrijme qe cke me te ...

abs

nuk e di...
S` te akuzojme per gjumashe

Epo mire, mir jam tuj e pa,ne nje forme shume fein, po na kritikon djemt /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, por s ka gja, se,mesaduket ato jane ne gjendje ta mbajne kte mbi kurriz... /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Mesaduket ky norvegjez-albanezi do t kete marre sapun e shampo me vedi prandaj duket ma i paster /pf/images/graemlins/tongue.gif...
deri tesh vec, vetem pamjen e jashtme lexova...dhe qe paskeni kercy n diskotek /pf/images/graemlins/rockband.gif, mos valle me kte don me thane qe djemt qe s dine me kercy /pf/images/graemlins/shocked.gif duhet te shkojne ne kurs vallzimi? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Me padurim pervelues pres pergj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juela

Primus registratum
Re: S` te akuzojme per gjumashe

ti ABS vdiqe duke prit me padurim pergjigje...kaq rendesi ka pergjigja ime per ekzistencen tende???hahaha.Nejse, ne fakt une i kam shume qejf meshkujt qe dine te kercejne ose qe kane ritem sepse po sdite te levizesh me ritem ne piste, veshtire se do jesh i mire ne krevat. Edhe norvegjezi mbante ere Jean Paul Gaultier

Juela

Primus registratum
Ahhh ca nate

He se tani u ftillova ngaqe kisah njeqind pune ne duar. Dje ishim neper disko te ndryshme se doja ti tregoja pubet e tiranes dhe kur shkuam tek Fashion Club te Sheratoni, su futem fare se atje ishte qetesi jashte, erresire dhe te gjitah ato skuta e cepa, e parkingje qe ka ai na eksituan keshtu qe kemi bere nje seks te papare ne makine fillimisht pastaj ai me nxori jashte, ashtu sic ishim gjysem te zhveshur dhe me perplasi prapa nje makine, X5 qe ishte parku aty (nese ndonje ka pas te parkuar nje X5 te zeze dje te Sheratoni, te me falenderoj se makina eshte kenaq). E forta fare eshte se te parkingu eshte dhe rezidenca e ambasades britanike dhe ai roja qe rrinte jashte u kenaq duke pare dy hije qe benin seks. Nejse ai ishte nje kafshe e verte, me pelqejne meshkujt spontane dhe me fantazi (ndonjehere edhe pak te dhunshem)