Me behet seks
Ore mire me keto dashurite ju se i sqaruat te tera, po si tja beje nje femer kur i behet seks keq fare. Une kam nje problem se te dashurin e kam student ne Itali, po ka nja 2 vjet. Kete vit ndryshe nga te tjeret nuk po duroj dot pa seks. Po po, se shume prej jush kujtojne se femrat edhe rrine kurse une u cmenda. Sipas meshkujve eshte shume e lehte qe une te gjej dike te bej seks,si femer qe jam po problemi eshte KE TE GJEJ. Te vetmit meshkuj qe njoh jaen shoket e mi te kursit apo te dashurit e shoqeve te mia te ngushta. Disa nga shoket e kursit i kam shume shok dhe sdua te ngaterrohem me seks me to, te tjeret jane ca, o nene 1 e 03 te gjate te dobet fare dhe me duken sikur do mbarojne pune 2 minutash. Po te shkoj ne pab e te takoj ndonjeri ku e di une ca mostrash do jene, se ketu ne shqiperi si ke si andej jashte shtetit qe be seks e mirupafshim. Nje dite nje shoqja ime te Kahlua vendosi te provonte seks me nje te panjohur. Ajo jeton ne Belgjike dhe se ka shume problem. Pa nje cun ulur te bari dhe filloi ti bente muhabet. Po kjo shoqja eshte yll. Pastaj pasi kishte pire nja tre gota xhin and tonik, kjo shoqja ime i thote atij "Fatkeqesisht une kam prinderit ne shtepi, po nese do te shkojme diku tjeter ku mund te rrime vetem, se edeh ketu kot sa bejme muhabet e harxhojme kohen kot". Ai robi qe mbahej si modern me shall, u tremb fare, iu mek goja se nje femer shume e mire,me shkolle (me master biles) i kerkoi te bente seks. Dhe aq shume ngeci tha shoqja ime, saqe kjo e la fare se filloi ta imagjinonte ne krevat dhe iu shpif. Kurse nje tjeter qe njof une por qe shko me shume meshkuj, eshte goce shume e mire po pak mendjelehte, me thote qe 2/3 e meshkujve qe ka shku kane qene kot fare ne krevat se donin vetem te mbaronin pune. Ajo tha qe madhesia pershembull skishte fare rendesi, se ishin ca qe mburreshin per permasat e tyre dhe ne krevat ishin dashnoret me te keqinj. Keshtu pra vajza e djemani, kam hall se edhe nese bej nje eksperience te tille me nje te panjohur do me dal kot. Meshkuj me leke ketu nuk ka. Hahaha. Po edhe te futesh te makina e ndonje robi te panjohur me shku ne motel eshte pak e rrezikshme ne shqperi se meshkujt aty jane aq te prapambetur dhe kujtojne se je nje e dores se trete.Ka dhe nga ata meshkuj qe mezi iu vine raste te tilla seksi, dhe kur kalon ndonje dite ne rruge iu thone meshkujve "Ate e kam "ashtu" une". Ca tipash po ka me kova e sasi. Keta imigrantet qe jane pak me ndryshe skane ardhur akoma. Pastaj kur te vine keta me vjen dhe i dashuri e sma ndjen me. Nejse. Na jepni ndonje mendim po le te flasim si te rritur e mos merrni kot nga muhabete seksi e nisni thoni idiotsira qe pastaj iua bllokon Usta Administratori. Deh te lutem le te flasim per kete ceshtje e mos e shihni historine time ne aspektin qe "po ia dredh te dashurit" se nuk njeri jam dhe une, njeri me hormone te papara kohet e fundit. HAHAHA. Sic duket do i kem dhe nga palestra qe bej cdo dite. Se marr vesh, por as Dixhitalbi sme ben pune, as vete.