SHPETOVAAAAAAAAAAAAA
ore eshte shume e cuditshme por kur i mbush mendjen vetes per dicka e fiksohet sikur ta sjell zoti. Sot paradite isha ul me nje shokun e kursit aty tek Lion Park kur atij i vjen nje shok qe sa kishte ardhur nga Norvegjia, aty punonte me nafte (se mora vesh tamam) por kishte vendosur te kthehej e te hapte biznes. Ai ishte shuume i mire, shume tip, i hapur, na shkriu se qeshuri dhe gjiteh kohes me shihte. Une si nuse fshati ktheja veshtrimin anash. Hahahaha. Pastaj erdhen dhe dy shoqet he nje shok tjeter dhe u be zhurme e madhe dhe kete e kisha ngjitur. Ky qe me thote "Nese je e lire mbasdite, dalim po te duash me kete rast me trego dhe klubet e tiranes" "ti tregoj une thashe me vete". Une nga gjithe ai muhabet seksi qe kisha bere ketu te forumi, perballe tij me iku zeri. Pastaj mu kujtua i dashuri pastaj thashe "E mire se ciceronin do bej sot mbasdite hahahaha". Keshtu vajza e djem, ai nuk dukej sikur donte vetem me pa tiranen, megjithate ta shohim. Keshtu isthe shume interesant. Biles hahahahaah,gjate muhabetit e pyeta e futej neper chatet dhe forumet shqiptare ne norvegji, e ai me tha qe futej ne fillim por vitet e fundit skishte shume nerva vetem lexonte gazeta etj. Se po thoja me vete, se mos me del ndonje forumnist ky qe ka lexu kete forumin tim. Po ai ishte out fare. Te shofim e bejme,tani nuk e caj koken fare, te behet cfare te behet. Ouu, sa te rri e te analizoj cdo gje ne jeten time, ka ikur jeta.