Re: Njeres i behet seks
jo mo se skam ikur po mezi futem ne internet keto ditet e fundit. Ma shpifi ky albtelekomi do tre ore. Plus ata te shpis qe po me pane ne internet ulerasin "E ka fajin vllai qe te blen lap top!!!!Na i bere rrogat leke telefoni" AAAAAA. Nejse, sic tha dhe shok/shoqe me siper, ju ketu qani hallin tuj e jo te timin. Qekeni keq te gjithe. Behem kurioze, ka ndonje njeri qe eshte aq i cmendur pas internetit, saqe kur shkruan eshte duke bere seks njekohesisht dhe prape shkruan per seksin???Hahahaha. Me te fortat jane mesazhet qe kam marre privat. Nuk po i them nga kush po njeri me la dhe numrin e telefonit direkt. Si thoni ta marre ne telefon? Nje tjeter me pyeti ne e kisha seriozisht. ORE E KAM SHUME SERIOZISHT SE VDIQAAA. Nje tjeter me shkruajti si mund te komunikonim, cfare mashkulli doja etj. Hahaha. Ky i fundit sikur kishte agjensi meshkujsh. Vallaj si Alban Skenderaj apo Olti Xhezo nuk e dua se ata jane si femra. E dua mashkull, qe pi birra, ha mish, klase punetore domethene. Se keta te bukurit rrezik ne krevat nisin e thone "shpirti, i shef muskujt e krahut tim si tendosen, bej palester cdo dite. Ose "shpirti hajde marrim nje motel me pasqyre ne tavan,ti hyp siper dhe une nderkohe te sodis veten time e te mahnitem me bukurine time". Ka dhe nga ata qe mbajn dhe dieta hane sallata e ku di une apo ca qe te cajne t***** me fjali si "seksi sot ishte nje kombinim midis ritualit aziatiko-indian dhe rilindjes se Krishtit". hahaha. Seriozisht e kam. Po njeri qe kishte nje shoqja ime, qe gjate seksit i fliste atij te vetit, biles i kishte vene dhe emer (E di qe ju meshkujt vdisni per mikun tuaj te pandare dhe i vini emra, pranojeni). Ai thoshte ( E zeme se e ka emrin Timi). "Ooo Timi im, te keqen e TImit, bravo Timi, hamshor e kam hamshor" hahahahahahahaaha. Kurse i dashuri i njeres (ishalla si lexojne keto mesazhe se me vrane, megjithese shoqet e mia sdine me perdor kompjuter, vetem kur downlodojne fotot e tyre profesionale), ku e lashe? Ah po i dashuri i njeres mbaronte per nje minute PA FILLUAR AKOMA, dhe e bente aq shpesh dhe gjithmone justifikohej "Oh nene vdiqa nga barku, oh sa keq jam sot, oh sa jam lodh ne pune." Ose i thoshte kesaj "Ti shpirti je kaq e mire saqe une sduroj dot fare as pese sekonda. Nje here dy here tre here, pastaj i dha duart kjo shoqja ime. "Qeke lo**" i tha. Pse nuk pall** ndonji farmacist, qe te te mbush me ilace para se te fillosh". hahahaha. Keshtu more djem dhe vajza qe qekeni me keq se mua. Do bejm ndonji orgji virtuale mesa shoh.