Re: Njeres i behet seks
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
faleminderit "girls". Ja qe ca me kuptojne. Dhe ju imigrantet ta dini qe Sex and the City ska lindur ne New York po eshte gjithandej, ku ka femra ka dhe hormone, ku ka hormone ka dhe deshire per seks, ku ka seks pastaj...e dini vete.Ne fakt do te isthe interesante qe edhe femra te tjera te tregonin historite e tyre seksuale ose te "shoqeve" te tyre, tip per te qeshur jo histori si "U takuam, u dashuruam, pastaj nje dite beme dashuri dhe ngela me barre dhe tani jemi martuar". Kaq kisha une edhe do fle gjume. SHyqyr qe kane fjet te shpis para meje se kush rrinte i degjonte. Ja keta te shtepise pershembull po te benin me shume seks edhe tani ne pleqeri sdo e kishin mendjen aq shume te fatura telefonit, po nuk bejne e rrine gricen gjithe diten me mua, me njeri tjetrin, me shitesen poshte, me pastrusen, me veten. Mungesa e seksit eshte e rrezikshme o njerez. Aq sa uje kemi ne trup aq kemi dhe deshira seksuale. Bejini vete llogarite. Kush hiqet sikur nuk ka, ka me shume. Se edhe prifterinjte e zinj iu kushtuan zotit, po padashje takonin ndonje 12 vjecar weekendeve. Mish e gjak jemi. Meqe mu kujtua nje barsalete. Shkojne dy binjake ne parajse. I thote zoti njeren nga ju do e mbajme tjetren do e dergojme ne ferr.
Une tha e para, kam qene aq e mireee. Skam bere kurre seks, kam qene vajze e rregullt, ndihmoja te shtepise, mesoja, vishesha thjesht, me edukate.
Kurse une-tha tjetra-vallaj i kam lujt zotin. Me ke skam shku. Kam bere qejf sa ska. Kam bere seks dite e nate sa jam lodh.
Zoti u mendua dhe i tha kesaj te dytes " ti do vish ne parajse kurse motra "e mire" do shkoj ne ferr
Ua, u hodh e mira,- si ka mundesi. Une jam dhe e virgjer, jam e paster, pse sme merr mua???
Po une "ATE" per ca ta kam dhene, me e majt dekorim!!!
Kjo ishte ceshtja dhe mua po me perendojne syte
[/ QUOTE ]
bobo ku ka arritur njerezimi, te arrije te lejoje "shkrime" si ky i sipermi te existojne per me shume se 10sec. S'e kisha idene qe mund te kishte edhe njerez mbi moshen 5 vjec me kapacitet truri kaq te pazhvilluar.