Mbiemrin e burrit apo tendin?????

Belinea

Primus registratum
Re: Mbiemrin e burrit apo tendin?????

Po shkoj emri im ( Beline) me mbiemrin e tij e ve une mi /pf/images/graemlins/laugh.gif po nuk shkoj,sdo mend ai muhabet qe sdo e ve /pf/images/graemlins/tongue.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Nqs se gruaja dhe burri nuk mbajne te njejtin mbiemer atehere dhe martesa qe ato kane ka baza te dobeta /pf/images/graemlins/wink.gif . Gruaja per mendimin tim duhet te pranoje mbiemrin e burrit. :angel:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Nqs se gruaja dhe burri nuk mbajne te njejtin mbiemer atehere dhe martesa qe ato kane ka baza te dobeta /pf/images/graemlins/wink.gif . Gruaja per mendimin tim duhet te pranoje mbiemrin e burrit. :angel: [/qb]
Imponues pse mo ca do thote kjo se do mbash mbiemrin e burrit e jane me te lidhur :confused:

albavina

Primus registratum

per mua ti mbash te dy mbiemrat do ishte nje zgjidhje! nuk eshte shume bukur qe mbas nje perdhiudhe te gjate qe ke mbajtur mbiemrin tend, ta ndrosh ate...ne te njejten kohe eshte si ofendim per burrin mos pranosh mbiemrin e tij dhe te vazhdosh te mbash tendin!keshtu qe zgjidhja me e mire do te ishte ti mabje te 2! nuk e di nese eshte e mundur ne shqiperi apo jo

iliriano

Primus registratum

un jetoj ne suedi dhe nese martohem me
nje vajze suedeze do ve mbemrin e nuses.p.sh:erikson :lol:
eshte e modes ketu ne suedi :smash:

genti1

Primus registratum

aman moj goca cfar muhabeti qe beni,po martohuni
njeher dhe pastaj duke par duke ber se sdo ju ver
njeri ne fyt litarin
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

crazy

Primus registratum

edhe mbiemrin tim edhe te burrit.s'dua me harru prejardhjen time une(mgjth lipi thote qe prejardhjen e kemi te gjithe prej majmunit) mgjth mbiemrin tim edhe te burrit e jetojne te gjithe te lumtur e te gezuar :rockband:

kozeta lala

Primus registratum

Jam dakort me bambolinen.Une kam mbajtur mbiemrin tim.Kjo ka sjelle nje lloj cudie tek njerezit rreth e qark sepse shqiptaret jane mesuar te marrin mbiemrat e burrave.Sigurisht femija mban mbiemrin e burrit.Pse e mbajta :jam ambjentuar me mbiemrin tim te vajzerise dhe (per shaka)po sikur te martohem perseri prape duhet te nderroja mbiemrin?

abs

nuk e di...

se si mu soll nepermend nje mendim sapo pash kte temen, e thashe me vehte, imagjino, nje grua e nxjerr femine ne jete nga trupi i saj, ky asht nje fakt real, qe mund ta vertetoje vete ajo, me barkun e "shendoshe" por vec ne nendmuaj...
sapo femija merr emrin e te jatit, dhe ajo mban emrin e saj, athere duket sikur femija nuk ka dale nga trupi i saj...
po mire, kush me thote mu,sa baballare nuk e dine nese femija eshte i tyri, ose e kan marr vesht mbas shume vitesh...
biles ka nga ato, qe edhe pse jane komplet te sigurte qe eshte femija i tij, ne nje moment te caktuar eshte i pasigurt...(kte e kam degju me veshet e mij)e gjitha kjo, se si me duket mua, sikur...(e lash ma mire)...

zog

Primus registratum

problemi eshte qe nje grua akoma se ben dot femijen vetem. e meqenese eshte burri qe e hudh FAREN, femija merr emrin e tij.

fara specit qit speca, fara domates qit domate, patllixhoni patlixhona. toka ku mbillen (femra) s'ka pike rendesie, mjafton mos jet shterpe.

pastaj nje burre mund te pllenoje me qindra femra, e te gjithe femijet jane TE TIJTE.

ps; sa gjynaf me lind femer /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

kush burrat? :eek: jo bre Zotni Zog, burrat sikur lepuj t ishin dhe s do bajshin aq shume :lol:

mos u ngaterrove gja me ate rreshtin e fundit :rolleyes: se und do thoshja t kunderten :wink:

:devil:

Rambla

Primus registratum

abso ç'ka ndodhur me postimet e tua? :eek:

p.s. zog edhe teorine e darwin don ta hedhesh poshte /pf/images/graemlins/laugh.gif . po mos lindin femra do u beshin te gjithe homoseksual pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

sa sy t mpreft ke moj Ramla rrapatushe :kiss:
m ka shku dora :eek: :wink: , dmth kam postu shume kohet e fundit... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Charlizeta

Primus registratum

mesazhi i zogut i vuri piken mbi I injorances te disa personave ketu, ju bej lutje te merrni librin e bjologjise edhe ta lexoni me kujdes mbi zanafillin e zhvidhimit te jetes.

Persa i perket temes them qe me duket me e arsyeshme te mos e ndryshosh mbiemrin, duhet te besh pashaporte te re, te besh ndryshime ne SSN ne vende te tjera, diplome etj etj etj

Rambla

Primus registratum

Merre pak me shtruar, nuk ben ndonje efekt edhe pse shkruan "si i/e frustruar".

e ben dot dallimin midis nje postimi serioz dhe "batutave"?

pff

Charlizeta

Primus registratum

PS: Kush e din sa do te zgjate, ndoshta ndahesh shpejt edhe mbaje mbiemrin me shendet pastaj :tipsy:

samanta

Primus registratum

Shend i madh ai per te qene djale pffffffffff zog se ku i gjen keto gjera kaq interesante sikur te behej fjale per shek.xv