Mbiemrin e burrit apo tendin?????

D-J

Forumium maestatis
Re: Mbiemrin e burrit apo tendin?????

ki parasysh formulen: JUAN RAMON RIQUELME /pf/images/graemlins/laugh.gif

kalamoni jone psh do kerkonte nje emer te pare, LEO ose Lea /pf/images/graemlins/grin.gif

te mesem do ta zgjidhte nga Ana flokekuqa geshtenjeza, ose nga timi dhe nje emer te fundit po nga te dy

pra Leo Flokekuqi Delarge

ose Lea Darlington Flokekuqa

isnt it cute /pf/images/graemlins/laugh.gif?

ana karenina

Primus registratum

Emra te parrezistueshem /pf/images/graemlins/cool.gif aq embel me tingelluan sa propozoj binjake se nuk po di te zgjedh ne dua djale apo vajze /pf/images/graemlins/laugh.gif

Adonis

Primus registratum

ideja e marteses eshte qe te kalosh jeten me njeriun qe ti do dhe te krijosh nje familje. te diskutosh e te besh llafe me partnerin per mbiemrin eshte dicka banale- si i thote populli i ve fre pleshtit.

gjithsesi cdo njeri ka te drejten e tyre - dhe mbajtja e mbiemrin ashtu sic preferon nje person eshte e drejta e tyre

blabla

Primus registratum

varet nga mbiemri i burrit. Nqs esht i shemtuar do rri me t'babit, nqs tingullon mire me emrin tim--pse jo.

abs

nuk e di...

Kurse une jam per mbiemrat qe jane me pak germa /pf/images/graemlins/laugh.gif
dmth kush ta kete ma te shkurt, me fat eshte dhe kjo pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belina1986

Primus registratum

une per vete do kam vendos te mbaj timin, perse duhet ta ndroj me ate te burrit? c'kuptim ka?me duket nje gje i nje mentaliteti shume te prapambetur!...ciao!!!

abs

nuk e di...

Pse shan mamin tat mi ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif
apo ke per mbiemer emrin e saj e jo te babit? /pf/images/graemlins/idea.gif

Vals

Primus registratum

UNe mbajta timin per shtate vjet rresht pastaj kur mora pashaporten e US-it thashe, po e nderroj me te burrit se plasa duke spellur mbiemrin tim (e kam te gjate) dhe duke pare fytyrat e tmerruara te ameriakneve qe perpiqeshin ta shqiptonin. Dmth mbas 7 vjet perpjekiesh (plus tre para martese) hoqa dora nga idealet feministe dhe vendosa per praktiken dhe te rehatshmen.

Kordelja

Valoris scriptorum

Mu ma bene me hile /pf/images/graemlins/laugh.gif Akoma pike ne zemer e kam /pf/images/graemlins/laugh.gif m'duket sikur kam pjese faji ne kete mes, po fundja s'ja vlen me u marre me kete gje se s'ka as te humbur as te fituar.

Kondrapedali

Kondrapedali

Vallaj edhe un mbiemrin tim kom majt /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Kjo o nji tem shum rraciste dhe diskriminuse /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Si mujte me e majt ti Kondre? Si i vujtum dukesh ne ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Timin deri tani....po u shtuam ne familje ndoshta na duhet 1 per te gjithe /pf/images/graemlins/cooli.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

Mbiemrin Tim Normale Se Un Jam Burri /pf/images/graemlins/laugh.gif

tOnCe Ckemi Vellai?? Si Te Kam me Shnet??

Ps: Ke Na I Teme Per Te Bere Chit-Chat? /pf/images/graemlins/tonguee.gif Te Prish Pak Qetesine /pf/images/graemlins/tonguee.gif

H

harap

Guest

Tonce do marr mbiemrin e gruas se do dridhet nga gruaja.
Ali Demsi do marri mbiemrin e burrit

Ali_DemsI

Primus registratum

HaRaP Normale Se Jom Vete Burri Ene Do Mbaj Mbiemrin Tim /pf/images/graemlins/smile.gif Jo Per Gjo Po Sic E Pe Ene Vete Sot Sme Afrohet As I Femer E Hajrit /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

marina s.

Forumium maestatis

Po i bi shkurt...do mbaj mbiemrin tim.Pertoj te bej pashaporte te re /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

ke gjete burre te bute ti se ta tregoja une ty mbiemrin tat /pf/images/graemlins/tonguee.gif

marina s.

Forumium maestatis

ne fakt s'e kam gjet akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif po kur te vije koha,do kem parasysh te gjej nje me qullash se ty /pf/images/graemlins/tipsy.gif