Mbiemrin e burrit apo tendin?????

MLK

Primus registratum
Re: Mbiemrin e burrit apo tendin?????

Jo jo se ti e keqperdoron /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

truth_hurts

Primus registratum

Kot boni kakerdhi ketu , se sa ju vje dita jo me u martu, po me u feju, keni me e nderru si çeço mbiemrin
HAHAHAHAHAA MLK ME SHKRIVE..SHUME ORIGJINAL;)

LUANESHA

Primus registratum

po pse femra duhet te marre mbiemrin e burrit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif
,pse mos te marre burri mbiemrin e gruas /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif???
ti anetari i kakerdhiave fol per vete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif
.un se nderroj mbiemrin tim. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif

klaustra

Primus registratum

themi te gjitha ne femrat...tonin,tonin...une them qe per tu identifikuar ne nje familje te vetme dhe solide(mbase vetem per lehtesira qe mund te lidhen me postierin dhe kontrollet ne kufij...them te dy ose ate te bashkeshortit.)enda do ma kish te mbaja per tere jeten time,mbase do te ndodhe.Do me beje kenaqesi.

MLK

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Luanesha</div><div class="ubbcode-body">po pse femra duhet te marre mbiemrin e burrit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif
,pse mos te marre burri mbiemrin e gruas /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif???
ti anetari i kakerdhiave fol per vete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif
.un se nderroj mbiemrin tim. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif </div></div>

Si me ta shpjegu une ty, qe mos behem banal e ne te njeten kohe ta kuptosh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Psh shpjegimi me i thjeshte dhe qe mendoj se do ta kuptosh me te paren, do te thoja qe femra nuk di me i dhon gomones /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Tani burrit tat pershemull, qe qendron ne krie te istikamin ne e bo Karaburun - Brindisi per 35 min /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif nese i çpohet gomonja rruges, si do ti qe ta therrasin, me mbiemrin tat? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Keshtu qe lejani ket "hallin" e mbimrit burrave ne kurriz, se nuk jeni per kto pune ju /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Ps. Nje pytje kisha per grate e gocat e AF-se sot; a keni bo gjellen ne a keni fillu me la pjatat ne vend qe te merreni me pune burrash forumeve? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Kur ti te bohesh burri im une do t'gjuj me mbiemer ballit MLK...o merr t'timin o s'te marr hiç... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

Per ato qe e kan me kaq siklet te marrin mbiemrin e burrit, ju kam gjet nji zgjidhje (mos thoni masnej qe nuk menoj per femnat e AF-se /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif) Le te gjejne nje burre pa mbiemer, psh Eminem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

eniad

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">

Si me ta shpjegu une ty, qe mos behem banal e ne te njeten kohe ta kuptosh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Psh shpjegimi me i thjeshte dhe qe mendoj se do ta kuptosh me te paren, do te thoja qe femra nuk di me i dhon gomones /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Tani burrit tat pershemull, qe qendron ne krie te istikamin ne e bo Karaburun - Brindisi per 35 min /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif nese i çpohet gomonja rruges, si do ti qe ta therrasin, me mbiemrin tat? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Keshtu qe lejani ket "hallin" e mbimrit burrave ne kurriz, se nuk jeni per kto pune ju /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Ps. Nje pytje kisha per grate e gocat e AF-se sot; a keni bo gjellen ne a keni fillu me la pjatat ne vend qe te merreni me pune burrash forumeve? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif </div></div>

Pusho ere, mos me ta nigju njeri, se osht akoma n'fuqi moratoriumi per gomonet (mos flasim per skafet pastaj, se pune tjeter ajo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif ) .
Ah, se harrova, me shkrive me ate punen e pjatave /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif, pastaj, pse mos merren me pune burrash forumeve gocat qe thu ti, apo tani qe kane fillu burrat me u marr me burrat, perjashtohen grate nga radha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif .

abs

nuk e di...

pervedi sa t'marr persiper mbiemnin e burrit do merrem me thonjt e me do cikrrima neper shpi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

MLK

Primus registratum

po po, thonjt = thonjt e burrit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
cikerrimat = me la breket e burrit, pjatat, me hekuros teshat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Ps. Abso, m'fal se te çova prej gjumit e /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

abs

nuk e di...

shoqnija /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif ta don t'miren /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/angry1.gif

ps: nga praktika flet zotnija jote? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

"Të komandosh, të bindesh, është e njëjta gjë."

Sa burr i qut ka pas qen ky Sartri.

marina s.

Forumium maestatis

Po e them me te paren qe mbiemri im do qendroje ky qe kam...burri te mbaje mbiemrin e babes vet,une te babes tim.

Kam lexuar diku se ne Spanje gruaja mban mbiemrin e vet dhe burri te vetin ama femijes i jepet mbiemri i te dyve,pra femija ka mbiemer dysh. Gjeja kurioze eshte se femija merr mbiemrin e pare te te atit dhe mbiemrin e pare te se emes me rezultat qe mbiemri i tij nuk ngjan me mbiemrin asnjerit prej prinderve.Psh: baba ka mbiemer Nano Berisha dhe mama Topi Mojsiu,femija merr mbiemrin Nano Topi( /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ). Eshte skeme pak e komplikuar por mua me pelqen.

MLK

Primus registratum

Une per vete vij nga familje borgjeze, keshtu qe jam i detyruar qe te mbaj mbjemrin tim, perndryshe perjashtohem nga trashegimeria /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif Keshtu qe me keqardhje per grate po mbiemrin e vet le ta japin me qira /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

mozaiku

Primus registratum

Do e lej pa mbiemer deri sa te bohet 18 vjec , pastaj te vendosi vete ca mbiemri do me majte... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

marina s.

Forumium maestatis

MLK po flet shume keq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/angry1.gif ty duhet me te shperngul ne Japoni,me te martu me noj sybajamke dhe perveç shkopave dhe tasit,te t'rrasin edhe mbiemrin e grus nga mrapa /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif .

Se tani u kujtova....pik xhaponezet...burrit i shtohet mbiemri i grus dhe gruas i shtohet mbiemri i burrit. Albot s'kan la gjo pa kopju nga te hujt,s'kuptoj pse nuk kopjojne dhe kte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

abs

nuk e di...

njeni me merr vazhdimisht me t'mir' qe t'ja marr mbiemnin persiper, por se ha at'tek /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

marina s.

Forumium maestatis

mos e haj Abs /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif dhe biles boj ate te marri tendin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif