Re: Mbi krishterimin!
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
the interview with god eshte fantastike!!! Pyetje: Per mendimin tuaj pasqyron kjo faqe pak a shume idete e krishtera ose krishterimin?
Persa i perket Brown do te thosha qe librat e tij nuk mund te merren per baze, edhe pse idete jane interesante, per vete faktin se nuk ka nivel "shkencor" - konkretisht nuk jep as burime, nga i ka marre informatat dhe ne pjesen me te madhe behet fjale per spekullime dhe mendimet jane shume subjektive. Persa i perket menyres se argumentimit eshte pak e ngushte dhe e ceket do thosha! Nje liber per entertainment, por jo burim i sakte dhe me shume peshe per thellimin e temes.
god bless
[/ QUOTE ]
Me vjen keq por me duket se nuk e ke lexuar çfare kam thene me siper. Brown nuk e ka dhene burmin nga i ka marre te dhenat sepse realisht i ka kopiuar ato dhe per kete autoret e librit qe une kam permenduar, ose tre autoret e kane hedhur ne gjyq. Te dhenat e librit te tre autoreve qe hapen shtegun per nje sere studimesh te metejeshme jane shume te verteta, te bazuara ne dokumentacione. Psh, si e shpjegon faktin qe ne arkivat e Vatikanit nuk ekzistojne, jane zhdukur te gjitha te dhenat per priftin Berenger Sauniere qe sherbeu ne kishen e Rene - le- Chateau?
"Kemi kontrolluar dy here dokumentat perkatese, ne arkivin e Vatikanit, dhe te dy heret kerkuesit tane na kane referuar qe nuk ekziston asnje dokument per Sauniere. Nuk ka asnje gjurme te ekzistences se tij, nje boshllek i habitshem ne nje dokumentacion kaq pedant(te perpikte). Kjo te ben te mendosh se te gjitha dokumentat lidhur me priftin jane eliminuar qellimisht". "Santo Graal"fq 36.