Masturbimi, c'mendoni per te? I nevojshem apo i padobishem...?

shkodranlover

Primus registratum
Re: Masturbimi, c'mendoni per te? I nevojshem apo i padobishem...?

Masturbimi asht i nevojshem per mos me leviz i armatosur neper qytet. /pf/images/graemlins/laugh.gif Kur carmatosesh edhe rreziku per komunitetin asht ma i vogel. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

po pra shkodranlover sa gjeneroz qe je /pf/images/graemlins/laugh.gif, mendon per popullin edhe te ardhmen e te tjerve /pf/images/graemlins/lol.gif.brvao

MLK

Primus registratum

Thone qe masturbimi per meshkujt ta hollon e per femrat ka efekt te kundert! lol

pinkparadise

Forumium maestatis

Si tu n'as pas un bon partenaire tu dois avoir une bonne main
apo bej me shum komente...do te ishin te teperta.

MLK

Primus registratum

Oui mais le partenaire peut etre amateur(ice) de l'utilisation de la main! lol

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahahaha...
/pf/images/graemlins/lol.gifça shqiptari poshter qe je ti /pf/images/graemlins/kiss.gif
shum thell e çon menjen,
po edhe ajo qe thu ti behet, dmth eshte nje mundesi nder te tjerat....
ke noj aventur personale rreth kesaj gjeje me na tregu ti??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Dashuria e PAre S Harrohet KUrreeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

Me Ate FIllohet dhe me Ate MBarohet JEta ...

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Varet,un per shembull para se te bej seks masturbohem njeher para,qe te jem nje kafsh e vertet mbrapa...

H

harap

Guest

model i vjeter ky /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Varet,un per shembull para se te bej seks masturbohem njeher para,qe te jem nje kafsh e vertet mbrapa...

[/ QUOTE ]

masturbohesh "para" q1 te jesh kafshe "mbrapa"

allah allah /pf/images/graemlins/crazy.gif ça s'ka shpik inisani

se bahet kafshe njeri me pjesen e mbrapme /pf/images/graemlins/lol.gif

po pse edhe ti Harap /pf/images/graemlins/eek.gif

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Tushi un se di si e ke masturbimin ti plako, se un sthash gjo qe behem me pjeset e mbrampe kafsh.Lexoje mir dhe kuptoje thelbin, per ty e kam se per veten ne rregull jam un

tushi

Valoris scriptorum

ma ban hallall vampira /pf/images/graemlins/wave.gif

pse s'thu q1 e paskam kuptu gabim krejt

mgjths sot s'po dihet gja vallahi, dalin gjithfare stilesh e zor asht me nejt Up to date /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Seksi osht si puna lojes me letra, po nuk pate nje partenere te mire ateher duhet te kesh nje dore te mire.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

/pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
LoL ca teme nje here dua te shpreh hidherimin tim per sakatet nga duart qe skane mundesi te provojne nje te rame me dore.( mos me thoni mos u lag se jam ne mes te detit) /pf/images/graemlins/lol.gif

Une terhiqe-mos-e-kput e kam praktiku qe i vogel kalamo fare,se kush na rrejti qe zgjatet se maj men /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif.
Eshte vertet i domosdoshem sidoms kur nuk ke ku te "shkarkohesh" o si puna Bukes me vete Agagagagagagaa e ke aty e ha kur te dush.
Me osht bo fiksim qe femrat masturbojne ne dush /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif.
Tju tregoj nje histori te vogel.

<font color="red">kam qene 15 vjec pak a shume dhe sa here hyja ne banjo "hiqja merakun" lol.Ne ate kohe ne shtepine time rrinte dhe halla me cunin sa te mbaronte shpia e saj se po ndertohej , dhe une vonohesha ne banjo se kisha "Pune ekstar me bo" nje dite cuni halles me thote :
-Mbaro shpejt se vdiqa , ja dhe pak i them dhe derdhja ujen kot me hum gjurmet agagaggagaa /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Nejse dal un hy ai dhe kur doli me tha :
- Po ti mer i bi me dore ?? /pf/images/graemlins/wink.gif
- Jo mer ca thu , i them une po banjo mer ndaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Degjo se po i re me dore te bohet dora kallo /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif [
E huma fare dhe me shpejtesine e drites shof duart te hapura i kisha ok dhe i them :
-Jo mer ja si i kam agagagagagaggagagaa
rashe mrena me duret mija kur i thone /pf/images/graemlins/tongue.gif/ngjyra]

P.S <font color="blue">Hajde me krahe te lehta nga Dora me kallo BAB_LYMI /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif </font>

S

Scorpion

Guest
Re: Masturbimi, c'mendoni per te? I nevojshem apo

/pf/images/graemlins/lol.gif I madh je, ka me ec para Shqiperia me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Lymo, nuk te kane genjyer persa i perket zgjatjes. Penisi muskul eshte, dhe po ta stervisesh, normale qe do zmadhohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

E ke parasysh si matet tensioni ? Kur fryn ate aparatin me ate fiq-fiqen ? Beji kollodokut 200 fiq-fiqe ne dite, edhe brenda muajit ( mesatarisht ) do ta kesh nja 2 cm me te gjate dhe me te trashe ne gjendje normale... ne gjendje Gati tu! imagjinoje vete /pf/images/graemlins/tonguee.gif

TEDI

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
LoL ca teme nje here dua te shpreh hidherimin tim per sakatet nga duart qe skane mundesi te provojne nje te rame me dore.( mos me thoni mos u lag se jam ne mes te detit) /pf/images/graemlins/lol.gif

Une terhiqe-mos-e-kput e kam praktiku qe i vogel kalamo fare,se kush na rrejti qe zgjatet se maj men /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif.
Eshte vertet i domosdoshem sidoms kur nuk ke ku te "shkarkohesh" o si puna Bukes me vete Agagagagagagaa e ke aty e ha kur te dush.
Me osht bo fiksim qe femrat masturbojne ne dush /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif.
Tju tregoj nje histori te vogel.

<font color="red">kam qene 15 vjec pak a shume dhe sa here hyja ne banjo "hiqja merakun" lol.Ne ate kohe ne shtepine time rrinte dhe halla me cunin sa te mbaronte shpia e saj se po ndertohej , dhe une vonohesha ne banjo se kisha "Pune ekstar me bo" nje dite cuni halles me thote :
-Mbaro shpejt se vdiqa , ja dhe pak i them dhe derdhja ujen kot me hum gjurmet agagaggagaa /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Nejse dal un hy ai dhe kur doli me tha :
- Po ti mer i bi me dore ?? /pf/images/graemlins/wink.gif
- Jo mer ca thu , i them une po banjo mer ndaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Degjo se po i re me dore te bohet dora kallo /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif [
E huma fare dhe me shpejtesine e drites shof duart te hapura i kisha ok dhe i them :
-Jo mer ja si i kam agagagagagaggagagaa
rashe mrena me duret mija kur i thone /pf/images/graemlins/tongue.gif/ngjyra]

P.S <font color="blue">Hajde me krahe te lehta nga Dora me kallo BAB_LYMI /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif </font>

[/ QUOTE ]

Ajo Shprehja e KAllos o kur ke kohe pa bo gjo tjeter po SHprehja tjeter e Vjeter o Qe I ke Durt Me LEsh ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Seksi osht si puna lojes me letra, po nuk pate nje partenere te mire ateher duhet te kesh nje dore te mire.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Dashuria e PAre NUk HArrohet KUrre ...

Me Ate Fillohet dhe Me Ate MBarohet ...
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

egil

Primus registratum

hahahahahahhahaha shume e forte kjo