Re: Masturbimi, c'mendoni per te? I nevojshem apo i padobishem...?
PS: Amanet vetullen
Tani ku i dihet kur e kam shkruajtur kete do kem qen nen efektin e kujt tjeter pervecse temes qe po flasim tani /pf/images/graemlins/wink.gif , po mbaj pergjegjesi te plote prape. Di ti Nahar si behet rakija ? Ta thom une.Fillimisht postuar nga *Nahar*:
[qb]/pf/images/graemlins/smile.gif mbaji mend kto gjona!se mosme thu "s'di gjo" /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga cokollata:
[qb] Kjo pergjigjja ime se pari njehere vjen nga anketat e shumta qe kam bere pse jo dhe nga eksperjenca :rockband: . Kjo teoria qe meshkujt fillojne te masturbohen me heret eshte ne fakt mese e vertet. Ne seksi tjeter zakonisht sja mesojme vlerat fizike dhe mendore /pf/images/graemlins/wink.gif deri sa provojme orgazmen ne menyren klasike(penetrimin dhe ate gjen tjeter qe ne gocat shqiptare skemi guxim ta pyesim mamin ndonjehere qe ne gjuhen e popullit thuhet lepirje nga poshte .
Mesa me kujtohet back in the times me pyesnin gjithmone sidomos gjinia mashkullore, dhe gjithmone pergjigjesha : ore po nuk e bej se sme ben pune..... Hajde me pyet tani se /pf/images/graemlins/wink.gif . Puna eshte qe jemi pak si shume komplekse ne. Njehere nuk me intereson cfare argumenti do nxirrni per kete po pothuajse 80% e femrave nuk arrijn dot orgazem ose te pakten shume shume rralle vetem me penetrim ( vetem nqs behen alternime me oral dhe penetrim ne te njejten kohe, ose mban dhe nje masazhator ne te njejten kohe).Dikush tha qe ska si seksi , po cndodh me ata qe jane shume seksual, dhe per momentin nuk kan marredhenje seksuale me dike ? Ketu futet ne skene gishti,dora, masazhatori kurrizit /pf/images/graemlins/smile.gif etj etj. Plus there's nothing better than making love to yourself.... E shfrenon imagjinaten si te duash, fantazon per gjera ose njerez qe ndoshta ne realitet i ka pak larg realizimit. Plus qe eshte provuar qe masturbimi ndihmon shume per uljen e nivelit te stresit qofte atij ditor. Je e vdekur per gjume i fut nje te shlodhur keshtu allasojshe dhe ben nje gjume qe o zot ....
Po si perfundim diversiteti peronaliteteve eshte goxha i madh dhe domosdo dhe pikepamja qe kane ndaj cdo gjeje seksuale eshte shume e ndryshme.
XOXO dhe masazhim te mbare [/qb]
PS: Amanet vetullen