Re: Masturbimi, c'mendoni per te? I nevojshem apo i padobishem...?
/pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
LoL ca teme nje here dua te shpreh hidherimin tim per sakatet nga duart qe skane mundesi te provojne nje te rame me dore.( mos me thoni mos u lag se jam ne mes te detit) /pf/images/graemlins/lol.gif
Une terhiqe-mos-e-kput e kam praktiku qe i vogel kalamo fare,se kush na rrejti qe zgjatet se maj men /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif.
Eshte vertet i domosdoshem sidoms kur nuk ke ku te "shkarkohesh" o si puna Bukes me vete Agagagagagagaa e ke aty e ha kur te dush.
Me osht bo fiksim qe femrat masturbojne ne dush /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif.
Tju tregoj nje histori te vogel.
<font color="red">kam qene 15 vjec pak a shume dhe sa here hyja ne banjo "hiqja merakun" lol.Ne ate kohe ne shtepine time rrinte dhe halla me cunin sa te mbaronte shpia e saj se po ndertohej , dhe une vonohesha ne banjo se kisha "Pune ekstar me bo" nje dite cuni halles me thote :
-Mbaro shpejt se vdiqa , ja dhe pak i them dhe derdhja ujen kot me hum gjurmet agagaggagaa /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Nejse dal un hy ai dhe kur doli me tha :
- Po ti mer i bi me dore ?? /pf/images/graemlins/wink.gif
- Jo mer ca thu , i them une po banjo mer ndaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Degjo se po i re me dore te bohet dora kallo /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif [
E huma fare dhe me shpejtesine e drites shof duart te hapura i kisha ok dhe i them :
-Jo mer ja si i kam agagagagagaggagagaa
rashe mrena me duret mija kur i thone /pf/images/graemlins/tongue.gif/ngjyra]
P.S <font color="blue">Hajde me krahe te lehta nga Dora me kallo BAB_LYMI /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif </font>