Massachusetts - we're back !!!!!

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - we're back !!!!!

A do shkojm t'i shofim apo jo? /pf/images/graemlins/smile.gif

Ti Izo, me ket foton do ecesh shume perpara...

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Yyyy... dhe 7 faqe duhet me gerrmu. Po arrijme tek fundi tunelit, bjerini lopates ne keyboard bjerini /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

ato te gerrmume jane mi, por duhet me i mush thuj...Me duket mua apo sapo mbushim nje ne, hapet tjetra nga fundi /pf/images/graemlins/confused.gif

aziz

Primus registratum

ti nderkohe ju bike ne qafe shume gocave te bukra me duket mu : m'duket apo paske paragjykime ndaj tyne dhe sikletit qe i ka zene /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

[/ QUOTE ]

jo mi cne, un i kam xhan gocat e bukra. po ti nuk do me kuptu ca po te them un.. ja dhe ti e qu veten bella...nuk kam dyshim qe je goce simpatike, nga fotografia them, po tashti osht si me qujt una veten hunk, kur e di qe kam i cik mulle (qe sidoqoft duhet me e hup, besoj se me kupton)

hec mo, ju pafsha ne pasarele me bikini te kuqe dhe me shqiponje te zeze..besoj ne ndonje vend strategjik, per ta perforcuar nacionalizmin.

Isabelle

Valoris scriptorum

jo mi cne, un i kam xhan gocat e bukra. po ti nuk do me kuptu ca po te them un.. ja dhe ti e qu veten bella...nuk kam dyshim qe je goce simpatike, nga fotografia them, po tashti osht si me qujt una veten hunk, kur e di qe kam i cik mulle (qe sidoqoft duhet me e hup, besoj se me kupton)

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif
E morrt' dreqi sa shume bikan n'sy kto dhomet /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Zizo kur isha n'Tirane mu tha qe kush kishte icik mulle dhe ishte pa floke ishte baraz me bos /pf/images/graemlins/laugh.gif. Kshu qe mos u ligeshto hic - t'keqen t'morrt mulla se e rendesishme eshte ideja qe transmeton.

Dhe per sqarim nuk e quj veten Belle... pseudonimi eshte Isabelle... per shkurt m'qujn Belle. Si muhabeti i Zizit tat dmth.

AnaBlue

Forumium maestatis

Ncuq, Bella e quajme ne qe e njofim jo se ajo e quan vehten te tille. Po ti shofesh avatarin, e merr vesh ca mendon ajo per vehten.

Tranofilen nga ana tjeter, nuk e lejon komisioni i Bastonit ta coj per gara bukurie se na e rrembejn dhe mezi e sollem ne shtepi pas kaq vitesh!

Si ishte puna e shkumsit me ngjyra?

TranofiljA

Primus registratum

Shef mi Ane qe u shtu dhe nje grope me #393. Nuk punohet kshu. /pf/images/graemlins/smile.gif

aziz

Primus registratum

me pelqeka kjo togetherness ktu ke grupi juj. po jo per cdo gje mi nuse (m'rre mendja se grupi juj eshte 75% i martum) se pastaj behet boze..une nuk po shaja njeri..thjesht po jepja mendimin tim ne menyre demokratike. edhe juve po ashtu. rrofte demokracia.

te gjitha juve kto do shkoni ke missi (per konkurim dmth)? Po te jete ashtu, pse nuk beni nje prove ke forumi dhe e bejme webcast...miss albforumi/thashetheme/Massachusetts

pres bio-t tuaja dhe sigurisht disa foto profesionale : perballe, anash, mprapa, koncentrim ke profili

una quhem aziz qomili, dhe per nje cmim te vogel ju bej miss kur te doni lool

Isabelle

Valoris scriptorum

Une si Isabelle Qomili (e kshu qujtme nga Zizi icik me pare) deklaroj qe nuk kam te boj me Aziz Qomilin me siper.

ps. Zizo po e them perpara qe po fitova un' mos t'thon' ty e ke fitu me hater meqe qekeni cun-goce xhaje (i bi /pf/images/graemlins/laugh.gif)

TranofiljA

Primus registratum

e ke Qozimi mi, qe u bofsh lomsh. Shife mire si t'a ka vu mbiemrin. /pf/images/graemlins/smile.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

ueeeeeeeeeeeeeeeeee... lash nom ! per icik e bona tjetrin kushuri t'pare ! As te dyt' ... te par' /pf/images/graemlins/laugh.gif !
Dhe ne fakt po menojsha me vete qe si ka munci qe Zizi sapo deshi me me shemtu imazhin mu me mbiemrin qe me vuni dhe tashi po ja veka vetes vet !

Kulmi...

TranofiljA

Primus registratum

Email delivery date: 2025 (yes, 2025).
Want to talk to yourself in the future? It¿s easy. Just make your own Email Time Capsule and Yahoo! Mail will work with our friends at Forbes.com to deliver it in 20 years.

Shikoni cfare behet. Cfare do i shkruje vetes ti Izzo /pf/images/graemlins/smile.gif

aziz

Primus registratum

ueeeeeeeeeeeeeeeeee... lash nom ! per icik e bona tjetrin kushuri t'pare ! As te dyt' ... te par' /pf/images/graemlins/laugh.gif !

[/ QUOTE ]
e pra ti je nga fisi i Qozimave, une nga ai i Qomilave..megjithse nuk jena kushurinj, jena patriota

Dhe ne fakt po menojsha me vete qe si ka munci qe Zizi sapo deshi me me shemtu imazhin mu me mbiemrin qe me vuni dhe tashi po ja veka vetes vet !
Kulmi...

[/ QUOTE ]

epo si i thon, fatkqesia jote, qarri i tjetrit...psh. Qemoli do ndihej fatlum sikur te ishte pinjoll i familjes Qozimi.

p.s. qeka bring ur kids at work day..une tu i ra lapsit ktu..kto kalmojt rreth e rrotull shofin cartoons ne kompjuter ...du ene un me pa cartoons ne ore te punes

AnaBlue

Forumium maestatis

Dhe Albforumi osht cartoons per adults /pf/images/graemlins/laugh.gif

aziz

Primus registratum

vallai, une vij ke albforumi vetem kur ndihem lazy dhe s'me punohet..dhe sot po vij shume lol

sidoqofte...

AnaBlue

Forumium maestatis

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

E ka pas thon i lashti qe e hena eshte dita me e cpifur e javes. Jo vetem kaq, por po shtoj nga vehtja ime qe duhet te jete dita qe mos te veshesh xhingla-mingla se ngatarrohesh me to. Cfare me duhen rruzat nga koka tek kembet???? /pf/images/graemlins/madie.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

fusni i mik fusni se gropa gropa nuk shtyhet ky muhabet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Jo po ne jena transparente /pf/images/graemlins/laugh.gif. Administraten e kena me vete po nuk duam te dalin si te privilegjum /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Apo t'na akuzojne per klanllik /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

rri tashi dhe ti ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

.....pse ? apo ju nxi suma juve se u akuzuan bota? /pf/images/graemlins/laugh.gif.....problemi eshte se kush vjen me lopate tu heq dheun qe u mbulon ore e min /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

... c'osht kjo e folme gjith' serbetllik per pune te nximesh etc etc etc /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Turp t'kesh - shko ik ke WOMEN right now dhe reflekto para pasqyres /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Ishalla si ke dritat si ne disko, sic i kena ne per shemull /pf/images/graemlins/laugh.gif !