Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massa - Prill-07!

Per ata qe dine te ziejne vetem veze, puna juaj vleresohet me $1 e 50 cent ne Amerike /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

12 veze kushtojne shume shume $3.00 (ka dhe me 99 cent)

Pranojeni me ze te larte aftesine tuaj.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ika se kam pune

Doleeeee (kisissssss)

PS: Blendo, mos hyj fshehurazi :p

Kam pare nje enderr mbreme sikur ishim ne dasmen e Tranos qe martohej me nje gjeneral amerikan. Shof Nazhin aty qe kishte ngelur i ve me 5 kalamaj te vegjel. Ca i ke keta me? e pyes une. Dashnia dashnia lale, ma ktheu Nazhi me nje fytyre te pervuajtur. Pastaj ishim teak ajo pjesa kur pyet prifti a ka ndonjeri ndonje kundershtim pse keta 2 s'duhet te martohen. Ngrihet ne kembe Kone dhe thote : Po u martua Trano kush do na e hapi temen e massave ne mengjes ne? Gjenerali nga turpi nxorri koburen dhe e qelloi Konen 3 here ne balle. Ketu u zgjova pastaj se s'po e mbaja dot me te qeshuren /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Sa i forte paska qene Konja qe pas dy plumbave te pare e kishte ende ballin lart.

Gjenerali ishte flam Blendi, te kepuste jo tre po edhe 10 plumba vetetimthi. Pse burra dosido zgjedh Filja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

personazh

Valoris scriptorum

mir filja qe e ka shpreh haptazi pasjonin per uniformat, po un nga dola me aq shume kulysha ke ajo men'ja jote perverse!!! :-D. po je shume rrote per zotin!

mu shkrimet pa firme me duken sikur jan si pa breke.

qao zabo, t'ju perqafoj i her familjarisht?

mozaiku

Primus registratum

U pa puna, me mor i perqafim prej teje, u dashka marre pjese ke familja zabit ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Nelka, ca fustani kisha vesh une te dasma Tranos mi?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Nazho s'ta kam fajin une qe je qefli i madh ti. Po kshu nga pamja si me te njeten nene dukeshin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Moza fustanin nuk ta pashe ne fakt, ishe brenda nje dollapi murri bashke me Blendin, kur hapa deren pashe vetem kokat tuaja.

mozaiku

Primus registratum

Mos me rrej mi, po pata qene me noj tjeter ne dollap, thuje jashiqar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Blendo, ajo gjoja qe m'ke nis nuk puno, se e kam provu dy here... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Me thuaj me ke do ti se shikoj prape endrra sonte une. Ne fakt shikoj edhe endrra me sy hapur ne zyre, po keto s'kane shume larmi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

personazh

Valoris scriptorum

moz ti ke qen ajo qe ka desht me u adoptu nga muni? edhe po s'qe ti t'perqafoj prap, duke perdor dhe komet po deshe :-D

nekl, kot me te pyt si ishin kalamojt? mire? ça ishin, si ishin vesh? amon lal se kam kohe pa i pa me merr malli! :-D

Nazho endrra shof une jo filma serial /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif (vetem tani po e kuptoj sa me kishte munguar pikerisht kjo ikone ne 3 ditet e deprivimit te madh)

personazh

Valoris scriptorum

po mir at'here dasma files si shkoi? se me kshu muhabetesh kurdiseni ju femrat, kto te kalamojve ju tremin!

he lal trego, se nuk shifen perdite kshu endrrash, s'jan te gjith si filja!

:-D

Nazhi ke gjet personin e gabuar, une dhe ne endrra se zgjas dot muhabetin jo me ne forum /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

A ka filluar te jepet seriali HEROES ne itali?

personazh

Valoris scriptorum

merre burrin, maji kalamojt, mos boj llafe per plumbat ballit! thats all folks, t'gjith m'gjume tashi! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

seriali Heroes? jo, mgjth un s'para jam fans serialesh e ndoshta as e kam vu re.

gjeta si shkurtohet hapsira e postimit m'duket!

Kjo bananja qenka shume seksi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Heroes eshte i bukur. Si gjithe serialet s'ka nevoje ti shohesh te gjithe episodet se 30 min e para perserisin episodet pararendese, kshu qe mund ta shikosh nje here ne muaj dhe je m'regull.

personazh

Valoris scriptorum

ça paskan qen amerikonet per seriale. italia çoç i blen, po jo te gjithe se me i ardh mrapa gjithe ktyre del me brek te kuqe rrugve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif. tani kan msu me i prodhu vete, duke ble formatin, po nga kto low cost, me 5-10 personazhe, dhe jo minifilma seriale.

ktej psh kan filluar nja dy sit-com, njoni shume i lezetshem qe quhet "buona la prima" ku jane dy aktore kryesore dhe 3-4 te tjere qe jane te ndryshem çdo seri. e bukra eshte qe improvizohet gjithçka (te pakten kshu thone), duke qene se çdo seri ftohet nji personazh VIP qe jep sygjerimet me ane te nje aurikolari çdo personazhi ne nje moment te caktuar.

psh: fillo skeçi dhe i sygjerohet filanit qe te improvizoje nje situate semundjeje, dhe pas 2-3 minutash personazhi tjeter duhet te improvizoje sikur ka mbaruar shkollen per mjeksi e kshu me rradhe. po normalisht situata ndertohen qe te jene paradoksale dhe sa me komike. njoni dje psh kishte nji smundje qe binte ne gjume per 5 sekonda çdo 3 minuta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

tip Thiatro mo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Do ta kene kopjuar nga shkodrant se ata bejne sit-com me improvizime ne radhe te qumeshtit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif