Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

personazh

Valoris scriptorum
Re: Massa - Prill-07!

o file se kto brezi ri jan te dhon shum mas ktyne gjonave pa jete. si kalove ti i her? se 1 jave lal, na bone merak! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

shif, akoma s'e ka pyt filen si o si s'o! or ti!

ps: surrati jeshil duhet te kthehet ne fuqi se s'ka te krahasume.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po filja neser vjen,e pys direkte sa ta shof,pse ta pys para kohe?!

Pastaj ti pse sme pyte mua si jam ee /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

me rradh mi, po t'le ti! u hudhe perpjet a thu se te nduka mullaqet. si e mylle uikendin? u more me shume me veten apo me te tjeret?

un s'vej mo te zgerdhime se me ket ikonen e re me duket vetja gay.

^^MIA^^

Forumium maestatis

po pra shume e shemtut ikona..

uikendin mire fare po sot i shof pasojat..ngaqe kam kercyer dhe kenduar dy dite rresht,skam me pik zeri, flas me shenja tani edhe me dhembin edhe gryket..Ne fakt te tjeret u moren me mua,un u mora vec me njerin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

ja goca qe i bo gjonat me goditje te perqendrume. shum mir lal, mos shpernda energji kot. po ça kenge ke knu kaq fort me raft i pik qe qeke ngjir. apo s'ka qene e knume?

^^MIA^^

Forumium maestatis

e knume e knume,sdi te uluras aq shume un..kam nis tkem qejf shume kto kenget e nelly furtados..oj te stonume qe i kam bere.

une me goditje te perqendrume eci gjithmone,zakonisht s;humbas kot kohe.

personazh

Valoris scriptorum

aaaa kno ne grup lipso, eshte menyra me e bukur me bind veten qe ja thek kenges. tashi un s'e di sa pasjon e ke ti te knumen, po mu me kan thene qe e knumja ne dush ta liro qamet rrylin e fytit, se knohet me shpirt medemek dhe rrjedhimisht permirsohesh dhe ne te knume ne ambjent te thate. t'menosh qe ju femrat laheni or e pa or, e me ore te tera....

^^MIA^^

Forumium maestatis

dje ngrup kendova,po ky i goditjes sperqendrume u shurdhua nga kori i sorrave ;D

kte te dushit se kam praktiku noiher..

^^MIA^^

Forumium maestatis

i kerkova atij tma kendonte refrenin qe ishte me shume se pikant ;D

duhet te nis te bej praktika ndush mduket :p

^^MIA^^

Forumium maestatis

Nazho ika tflej se mka nis sezoni i provimeve,duhet me u cu heret neser.Gjume te embel tyja..

personazh

Valoris scriptorum

ta knoi lipso? duke te pa ne sy e boni si gje? po duret i levizte me majt ritmin? :-D

ky versjoni i ri nxirrka dhe firmat shume siper. e lexova per here te pare pjesen e zbehet t e firmes tende te postimi me siper, e thash "ka lajthit kjo". tashi e kapa haha

Kondrapedali

Kondrapedali

Un menova se kishte t'bote me Felippe massa kjo tema por pash që thjesht nji demel kishte shkrujt emrin shkurt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif

TranofiljA

Primus registratum

miremjes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Kam pas nje udhetim interesant, jam bere eksperte aeroportesh, avionesh dhe pilotash. Kam shetit Vjenen ne mes te nates me çifteli ne dore dhe sic e shifni sot kam ardh' n'pune /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

uh sa shume elemente ke fut file. fillo shtjelloi nji nga nji tashi. un po qes paninet nga furra nderkohe. mu m'intereso Vjena mbi te gjitha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

pppppaa

Primus registratum

Pse mer s'qeka per Felippen kjo tema eee..

Na falni per shqetesimin.. Ta mbyll deren kur te dal, apo ta le hap??... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif