Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massa - Prill-07!

kush o ky Felippe?

Nazho, nuk di nga t'ja filloj t'keqen se kur kam arrit ke dera shpise isha gati me flejt ke shkurret (se s'na kane cel as lulet akoma).

Lipso, ca behet yll? Ke thy gjo? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mire kinge,ja me ka zene cik gripi nga keto te pranveres.
Gjo skam thyer po ndonje aksident tjeter te vogel te ktij lloji edhe kam bere :p

ti cme thua?

personazh

Valoris scriptorum

ka qene ne vjene pra, po e ka zanot qe si thot historite qyl. vere te kuqe me sallate ruse e me buke te thekme File, si thu shitesh per kaq? :-D

felipja duhet te te interesoje se pilot hesapi.

ore po masterua sikur s'po kalo mo knej. e ka shajt njeri "paleks" ate a si o halli? :-D

TranofiljA

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: personazh</div><div class="ubbcode-body">ka qene ne vjene pra, po e ka zanot qe si thot historite qyl. vere te kuqe me sallate ruse e me buke te thekme File, si thu shitesh per kaq? :-D</div></div>

a shitem thua? Edhe pa buken e thekme biles /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Po ca truni qe m'paske mer dreq...rrezik ma men dhe ne ç'ore perendoi dilli :p

Ne Vjene isha fizikisht po s'kam pa gjo se i kisha syte gati myll. Po sistemin e autobuzave e mesova, keshtu qe kush te doje i tregoj une nga t'shkoje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

nuk di une per ça perendimi flet ti, mu ato me haeshin ato thash lol

po kurjoze kjo menyra jote me perjetu Vjenen. ke hy dhe ti ke rrethi robve te çuditshem qe provojne menyra te reja perjetimi vendesh, çastesh dhe situatash ne menyra alternative? :-D

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TranofiljA</div><div class="ubbcode-body">kush o ky Felippe?

Nazho, nuk di nga t'ja filloj t'keqen se kur kam arrit ke dera shpise isha gati me flejt ke shkurret (se s'na kane cel as lulet akoma).

Lipso, ca behet yll? Ke thy gjo? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif </div></div>

Ty s'ka ça t'duhet ça ka thy ajo, njoronte që s'njef Felippen. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Si keni pas qen juve njerzia knej?

Nazho, do na i rregullosh kto ikonat ti apo ... s'ka as çekiç ktu mër eeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjj

Graria s'ju puth dot se m'kan heq të drejtën e puthjes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif

personazh

Valoris scriptorum

mroma msatero. boll vrapova mas fustaneve te grave si krriç po hec ktu e pije i duhon burnisht :-D

kondre i je drejtu personit te gabum per çeshtje teknike. mu m'ka ngec butoni D i shtyp ktu te tastjera e kam 3 dit qe i vij verdalle e se nxjerr dot. :-D

Qerratai

Primus registratum

Iiiiiiiiiiiiiii, tastjera eshte vendi me i piste qe ekziston (ne baze te ca studimeve shkencore)

ti nazh si shqiptar safi qe je, duhet ta kesh te rritur dhe te kalitur thoin e gishtit te vogel te dores, me ate qite /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Sa e fika cinaren. Je gati per neser mre ?

Trano, thup thup.

personazh

Valoris scriptorum

e kam kthy un, po kan dal nja 10 butona e ky marzallah. jau kam thon qe mu shpesh teknologjia me revoltohet, biles bohet e pavarur fare. sot ka qen e forte se kisha ca rob qe po me pytshin, e veç ku bje telefoni. po me merrte ne tel fax-i i punes tek centralino qe jan njit e njit per me teper. :-D

master, nuk jom si De sica ke ai filmi qe e kishte kalit thoin me hap konservat, amon lale! per neser nuk jom gati hiç. ne kto lloj evenimentesh mu me ik oreksi 2 dit para, a thu se po dal ma nai femer yll :-D

Qerratai

Primus registratum

Ti ishe ai qe propagandoi qe "e mushmja e barkut" garanton sukses ne cdo impenjim qe mund te kesh ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Ho mer ca paske qene ....

Ka frike robi me marre nje gja me perkthy se ja plasni muhabetit ju knej pa ftu hic /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Mezi e gjeta adresen e shpis se re /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Miredita, mirmbrema /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Kalamoja menyra me e mire per tu lexuar qarte eshte te hiqni firmat se une mesazhin siper te Tranofiles e lexova : "ktheje permys dhe shkunde burrin qe e du mal'sor ..."

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif