Nuk i ngel hatri jo, eshte duke shqyrtuar propozimin tim ne keto momente /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nazho shalet edhe Tani 2 metra si Charliza, mnjf edhe Dol' vdekje si ti ka /pf/images/graemlins/lol.gif Vdisni maskarenj vdisni /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nuk i ngel hatri jo, eshte duke shqyrtuar propozimin tim ne keto momente /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nazho shalet edhe Tani 2 metra si Charliza, mnjf edhe Dol' vdekje si ti ka /pf/images/graemlins/lol.gif Vdisni maskarenj vdisni /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif
tashi e kuptoj un pse kinezt sgjasin komet me operacjon. o kriminel popull ore! /pf/images/graemlins/laugh.gif
hemm po shof qe filloi pazari ktu. ne sa 2 ore te ardhshme duhet me nejt me prit? mgjth doli ma uli shume pazarin me ate gjys orshin e vet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Doleeeeee, nuk eshte aspak e drejte ajo qe bone... /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif Isha une ajo qe kerkova, ti ja dhe te tjerave... /pf/images/graemlins/cry.gif
Mroma Nazho! /pf/images/graemlins/laugh.gif
T'kam thone qe e kom lone basketbollin e i jam fut tenisit... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ho mer ju ca bohet knej parit /pf/images/graemlins/laugh.gif a keni mor ndonje haber ka Filja apo asht tuj bo interesanten /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Sa shpejt qe iken java mer amon... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
P.S: Qyqa, sa te vogla i kane bo germat te ky forumi. Duhet me ardhe me lupe zmadhuese heren tjeter. Plus qe keto ikonat e reja sikur s'paskan lezet shume... Une kam pas qef ate jeshilen qe u zgerdhinte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.