Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - Rilindja

si pertoni mer....po kur t'ju vije dita me shku ke nusja, per pune dore e krahu do ju marrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Pse po pyt Kondren sikur ka bere binjake ai? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Si po ju kalon dita? Pervec atyre qe nuk kane mbaruar lunch akoma.

personazh

Valoris scriptorum

un kam dhon prova di me njit mbajtese peshqirash ne banjo. nga ato me tape them. ça do me teper? /pf/images/graemlins/laugh.gif

sapo zbulova qe ke forumi qe reklamo blendi (peshkupauje) qeka nji vidjo e janullatosit. o blend o mafie!

Blendi

Primus registratum

ajo video tregon se gjate kurorezimit te janullatosit, shqiptare patriote kane kundershtuar me force...sipas rregullave te kishes te gjithe te pranishmit duhet te jene dakord (si ne martesat)...pra teknikisht eshte vene peshkop me zor.

Dhe duam te tregojme se gjithnje ka pasur kundershti brenda kishes per kete person grek te dyshimte.

TranofiljA

Primus registratum

duket qe paskan shkuar ne vesh te shurdher....

po mo? keni bo plane per fundjaven?

AnaBlue

Forumium maestatis

Shumica nuk e duan dhe perseri eshte ne fuqi, ashtu si shumica e amerikaneve nuk e duan Bushin por ai po eshte ne fuqi. E ndien vehten si nje milingone punetore qe paguan haracin dhe kaq /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

[ QUOTE ]
Nelka, ca dmth ti qe endrrat e mija jane pa peshe e??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si i shpetove skodes mi, apo i prishe menjen shoferit?? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Shirazo...ti ca endrre pe mi?

[/ QUOTE ]

une pashe enderr sikur lyva floket te kuqe e me dolen patellxhan i frikshem /pf/images/graemlins/laugh.gif
ca dmth?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mirembremaaaaa,im back!!
Sa ne qejf mu dukerkeni sot papapap,ka lezet si shkelqen forumi /pf/images/graemlins/laugh.gif ( he boll ju bera furce /pf/images/graemlins/tonguee.gif ).
Qe thoni ju une isha ne kinema per te pare Kolonel Bunker i cili ishte me te vertete prekes.Te misheronte nje periudhe qe shyqyr Zotit nuk e kam jetuar por qe te ngjethte mishin kur shikoje se cfare jemi detyruar te bejme per te shpetuar koken sepse jeta te varej vec nga nje fjale.
Subjekti ishte fantastik ,mendoj qe Cashku e ka qare ,realizimi per vitin qe eshte bere si film ishte goxha i arritur...per te tjerat ndoshta nje sy kritik mund te fliste me teper...Mua me pelqeu..

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nelka, ca dmth ti qe endrrat e mija jane pa peshe e??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si i shpetove skodes mi, apo i prishe menjen shoferit?? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Shirazo...ti ca endrre pe mi?

[/ QUOTE ]

une pashe enderr sikur lyva floket te kuqe e me dolen patellxhan i frikshem /pf/images/graemlins/laugh.gif
ca dmth?

[/ QUOTE ]

me siguri matematike dmth qe se shpejti do behesh bjonde...uhhhh larg plizzzzz... /pf/images/graemlins/grin.gifti e di qe me pelqejne vetem brunet nga te dyja sekset...

Kondrapedali

Kondrapedali

Vetëm ishe Lipso /pf/images/graemlins/tonguee.gif?

Dali, si ke qen ti /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Lips fol pak me gjate per filmin te lutem... /pf/images/graemlins/smile.gif

une shume mire kam qene...ja si me pushime... /pf/images/graemlins/grin.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
shume bukur i kam dhe patellxhan
endrra dmth qe juve qe doni brune/t vetem, s'do me doni me /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Neve të kemi dasht edhe bjonde e leje mo patëllxhon që t'hap edhe oreksin /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Dali, po për t'punu kur puno ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif?

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif pour vous deux /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kondre isha me nje shokun tim ,shok ama /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dahlia /pf/images/graemlins/smile.gif ok : Filmi fliste per nje kolonel qe ne diten qe do emerohej gjeneral flet ne telefon me vete Enver Hoxhen i cili i komunikon se ne ushtri sdo kete me grada ushtarake dhe te gjithe do jene njesoj,dhe se ktij i delegohej detyra per te ndertuar bunkeret ne te gjithe Shqiperine ne pikat me strategjike "armike".Ai ndertoi bunkeret dhe ishte shume ironike qe prova per rezistencen e bunkerit kunder armatimit te rende u be pikerisht me te brenda tamam si kavie njerezore.Dhe si perfundim kete "gjeneral" e torturuan,e futen ne burg dhe e internuan sepse skishte pranuar heqjen e gradave ( e pavertete) dhe gruaja e tij polake u riatdhesua ne Poloni serish.Ai u nda nga njeriu qe donte me teper ,u detyrua te krijoj bunkere qe su perdoren kurre,ato bunker qe i moren jeten dhe qe ne fund ato kujtime e bene te vetmbytej ne liqenin artificial nen imazhin e nje femre ( gruas se tij) qe e priste ne fund te tij...
Tragjik,por prekes...

Kondrapedali

Kondrapedali

/pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

Her tjetër do shkojm të shofim bashkë ndonjë film. Si shokë. Po si shokë ama /pf/images/graemlins/laugh.gif