Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Massachusetts - Rilindja

Vallaj ate ikonën e amorucias nuk e ke von mir.

Bunno, e do i kafe? O e ftofët po s'prish pun /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ameba

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif Kondre... vetem ikonen eeee /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Vallahi po e pati emrin kafe ne kete ore te mngjezit nuk i bej naze ene sikur te ma japin me flebo /pf/images/graemlins/winkwink.gif

cacol

Forumium maestatis

Bunno, fjalia jote eshte e pashprese /pf/images/graemlins/lol.gif ... mgjs nuk e mohoj qe me kapi rendshem deshira per ta korrigjuar, por pastaj preferova te shijoj kete tasin e kafese mengjesore dhe cigaren e dashur...

/pf/images/graemlins/kiss.gif Bunny /pf/images/graemlins/lol.gif

ameba

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif e dija qe vetem ti mund ti hyje ne detaj asaj fjalie /pf/images/graemlins/tonguee.gif

P.S: A te ngelet hatri sikur ate puthjen qe ma paske taks muve une tja fal Tranos /pf/images/graemlins/winkwink.gif

cacol

Forumium maestatis

Mire, po gajasjen qe kisha taks per ty, mbaje /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

miremengjes /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

si jeni sot??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Arco ec çuno dil prej ketej nuk jemi kalamoj te Massachusetts ne...e shef qe kur futemi ne behet pauze e gjate /pf/images/graemlins/grin.gif kjo tregon qe na dun shume dhe jemi te mirepritur...sidomos kur eshte fjala per te dhene nje kafe...se fut njeri doren ne xhep /pf/images/graemlins/grin.gif...uh paska ardhe ora e drekes

TranofiljA

Primus registratum

miremengjes zhurmaxhi /pf/images/graemlins/smile.gif

kam nje hall. sa here shkoj ne shpi dhe e gjej TV ndezur hutohem pas tij dhe harroj te shkoj me flejt. Ne mengjes pastaj bej nje dialog te ashper me veten se nuk cohem dot.

TV is evil! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

TV is evil /pf/images/graemlins/devil.gif.

Ke pa ti Trano që ene un e kom ate problem? Shyqyr që kom grun që m'tërhek prej komësh se do isha bo cop /pf/images/graemlins/laugh.gif.

P.S. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

TranofiljA

Primus registratum

si thu ti, t'gjej ne un i gru e??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si t'kom sot? Ca behet andej....une pashe ne enderr floke bore gjigande....ca dmth? /pf/images/graemlins/grin.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Që nga uikendi presim bor /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif. Taksirat me fillu me bo gara se kush rrëshket mo shum me makin n'bor /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Trano, ç'ishte ajo ide gjeniale për me gjet gru ti? /pf/images/graemlins/devil.gif

TranofiljA

Primus registratum

Sa mire, se dhe une kisha plan me u bo gru nje dite. A ka ndonje benefit te mire kjo pune? /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Me ne fund arrita te shkruaj se pata nje problem me firewallin e fundit qe kisha instaluar.
Mirditaaa Massa ,miredita te gjithe te tjereve /pf/images/graemlins/wave.gif
Tani me duhet te largohem per ne kinema te shkoj te shoh Kolonen Bunker dhe kur te vi do shkruaj serish.

Falenderoj Blendin qe i kam rene pak ne qafe per te me ndihmuar dhe Gurax qe me ndihmoi te shkruaj ketu perseri /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

TranofiljA

Primus registratum

une thashe se do kishe ngelur ne ndonje dyqan mi, po ti paske pas probleme serioze /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti dhe MOsti paskeni bo lufte me kompjuterat tuaj.

Na trego per filmin kur te kthehesh.....

Kondre.....shkove me provu benefitet para se t'me pergjigjesh e?? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

cacol

Forumium maestatis

Mire jeni ? Si po ecen dita ?

Une me te mbaruar kete filxhanin e kafese, do iki ne kursin e patentes /pf/images/graemlins/smile.gif . Kalofshi mire te gjithe!

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif per Tranon

/pf/images/graemlins/kiss.gif ne buze Mozit se me ka marre malli ta puth aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

Shifemi nga darka.