Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Massachusetts - Rilindja

O Trano, dola me pi i kafe me mledh veten e me menu mir përgjigjen tate mi se o pun e roncishme ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Benefite ka sa t'dush sidomos kur nuk je ti gruja /pf/images/graemlins/goofy.gif

Trano dhe une kam pare nje enderr mbreme sikur po me hipte siper nje skode e po me shtypte. Do ti qe s'ishte enderr /pf/images/graemlins/lol.gif

ladouce2005

Primus registratum

kjo tema eshte bere "the hot spot" ne forum /pf/images/graemlins/laugh.gif
jam xheloze!!!! protestoj!!!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif ika te pi nje kafe te me kaloje inati

TranofiljA

Primus registratum

Nelka, ca dmth ti qe endrrat e mija jane pa peshe e??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si i shpetove skodes mi, apo i prishe menjen shoferit?? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Shirazo...ti ca endrre pe mi?

Kondrapedali

Kondrapedali

U shtri përfun.

Trano, e ndave menien me mor gru apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif?

Shire, pse nuk demenazhon në Massachusetts edhe ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif?

TranofiljA

Primus registratum

ca eshte me demenazhu mo?

Kondre, gru du me u bo vete...s'mund t'jemi dy gra se nga ngaterrohen benefitet pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif Shejton! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Me u shpërngul mi. S'flet as i llaf frengjisht it e /pf/images/graemlins/laugh.gif?

Benefitet dyfishohen kur jon dy gra Trano /pf/images/graemlins/devil.gif

TranofiljA

Primus registratum

nuk du me mendu dyfish Kondre, se masnej do du dy burra, dy shpia, dy dy dy......

nje llaj e di....si me thon po /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ça o llaj?

Trano, imagjino me pas dy burra e me divorcu. Merr pare nga të dy /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

llaj, thaj nje llaf di frengjisht pra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Prape me dyshin ti? Shi kur t'besh binjake heres tjeter....ene do m'kujtojsh mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

A thu mund t'nodhi? Imagjino ça qefi do ishte /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

Trano, sa kalamoj do ta kishte qefi me bo? Me të dy burrat ta kom llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

tani si me nji, si me dy....pak a shume te njejtat mundesi jane apo jo....

me pelqejne familjet e medha dhe do doja te pakten 3-4 femije /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Me 2 dyshe binjakësh nuk humet shum koh. Po deshe mund t'bojsh edhe 4 përiher si mocat /pf/images/graemlins/laugh.gif.

personazh

Valoris scriptorum

si i bohet me bo binjake kondre? ta ka shpjegu njeri ke kursi per prinder qe ke bo? /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

du me rujt grune si fillim, e du ta kem per vete si vazhdim. 1 rrug, 2 pune e 2 kalamoj /pf/images/graemlins/laugh.gif. per ti rrit meno gjyshja masnej.

Do vij ndonjeri per dreke? /pf/images/graemlins/lol.gif

xin_040203091058396255595.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Për t'bo binjak m'kan thon që duhet me e bo dyhershe po në të njëjtën kohë /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

Për drek ku duhet me u ul, majtas apo djathtas?
P.S. Ethet e provimit /pf/images/graemlins/tonguee.gif. Ika un se s'du me fillu me vones /pf/images/graemlins/wave.gif

personazh

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Do vij ndonjeri per dreke? /pf/images/graemlins/lol.gif

xin_040203091058396255595.gif

[/ QUOTE ]

mu s'me ka bo ket efekt ushqimi kinez....apo s'jan kinez kta? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

file garazhi na pa me ca sy te vujtem e s'na e boni zemra me i vu dor siper....pertojm me i fjal /pf/images/graemlins/laugh.gif

kondre ate stilin kur ti vij vafti do e aplikoj, po bo mir te thush te verteten se un s'pertoj per pune aplikimesh, e t'vij t'pys prap pa pik trupi /pf/images/graemlins/laugh.gif