Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

mozaiku

Primus registratum
Re: Massachusetts - Rilindja

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Moz cokollatat ste bejne me pucra? Mua gjithmone sa here haja me dilte ndonje pucer ne fytyre ,ndaj kaq hequr dore komplet nga to /pf/images/graemlins/frown.gif

[/ QUOTE ]
Pse kujton se jam brenda ne shtepi une sot?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po masdite, fondotinta a volontà, shall edhe fiuuuuuuu.... po i lej edhe floket e leshume qe te mbuloj mire surratin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kam nje tas plot me caj dhe kam vene prap tjeter per te pire.Su kaloka ndryshe ky gripi /pf/images/graemlins/frown.gif

[/ QUOTE ]

Kshu osht kur vrapo parqeve me whisky-in! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif
lum si ti une sdo dal as sot.Me moret mesysh juve qe me thonit ngeli tu dal,ja tani me mbyllet ne shpi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mozaiku

Primus registratum

Ho mi mo... se qef eshte edhe kur je ne shtepi e pret vizita... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Erso, ca do i cosh Lipsit sot? /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po pra qejf i madh me nejt ne shtepi /pf/images/graemlins/frown.gif
Lere Ersin ti ,po ti ca do me sjellesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

most, po i coj ca biskota qe ti marri me cajin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

cacol

Forumium maestatis

Jo biskota kur eshte me grip, coji ndonje bustine Aulin se vetem ajo ben derman!

LiPs bej keshtu : Bej çaj mali, hidhe ne filxhan, shtrydhi gjysme limoni brenda, nje aspirine ( me mire do ishte aulin ) ose Depon, nje luge kafeje gjalpe, dhe mundohu ta pish sa me shpejte, qe te ndjesh qe te djeg ne kraharor! Me ta mbaruar, futu shpejt nen batanije dhe mbuloje koken qe te djeresish! Djeresij nja 3-4 here ( pune 30 min ) duke nderruar bluzen apo kanatjeren cdo here! Do shohesh qe pasdite do jesh si kokerr molle /pf/images/graemlins/smile.gif !

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ne fakt jam duke pire qumesht te ngrohte me mjalt,qe te me beje mire per gryket.sdq,flm per keshillat.
Po me erdhet per vizite me sillni noi gje per te ngrene se skam asgje per te ngrene per dreke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Mirmengjes.
Te kan hedh naiher kupa ty. Ajo eshte qejf, sidomos per ate me fatin te ti hedhi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Dikur ai i pat premtuar se do ta donte pergjithmone, ndersa doren ia shtrengonte ne te tijat dhe e veshtronte drejt, zhytur ne me te emblin veshtrim qe ajo mund ti dhuronte dikujt.
Nje nate e kishte hapur gjoksin e vet me thonj dhe i kishte shkruar ne muret e zemres germat e emrit te saj. Te nesermen, kur ishin duke bere dashuri, ajo ia kishte gjetur plagen ne gjoks dhe ia kishte puthur deri sa ishte sheruar plotesisht.
"Te dua me shume nga nenen dhe babain", i kishte peshperitur ne vesh aq lehte sa ato fjale jehuan ne koken e saj deri ne vdekje. "Zemra ime rreh vetem per ty". Pastaj i kishte vene ne gisht nje unaze te vogel ari mbi te cilen argjendari pat gerryer me kujdes "Te dua".
Ajo e kishte pare aq serioze saqe ai kishte ndjere zemren ti rrihte me shpejt, dhe ti dhimbte plaga qe ishte emri i saj. Pastaj ajo kishte folur; "Kurse une te dua me shume se veten, per ty do hidhesha ne zjarr".
Ishte biri i tyre, nje kardiolog i njohur, qe shume vite me vone pat degjuar emrin e nenes se vet ne rrahjet e dobta te zemres se te atit. I kishte ardhur i qarte ne veshet, nepermjet stetoskopit qe ia kishte mbeshtetur babait ne gjoks, mbi shenjen e nje plage te vjeter te rinise. Ai vdiq papritur nga nje komplikacion ne zemer, diten kur kishte finalizuar divorcin.
Ia kishte mbyllur syte te atit pastaj u kishte dhene kobin me gjysem zeri nenes dhe dashnores se re qe prisnin tulatur ne karriget e ftohta te spitalit. Shemrat ishin ndare pa u pare ne sy, kishin ngare ne drejtime te ndryshme neper mjegull.
Ate nate shtepine e prinderve te tij e perpine flaket. Nuk u gjet asgje nga trupi i nenes pervec se ne mes hirit hetuesit zbuluan nje unaze te vogel ari mbi te cilen akoma mund te lexohej me veshtiresi "Te dua", e gervishtur kush e di qe kur nga ndonje argjendar. Ishin djegur te gjitha kujtimet e jetes se tyre te gjate, mobiljet, sendet, fotografite e tyre, gjithmone duke buzeqeshur me veshtrime te embla.
Me ne fund dashnorja e re lexoi ne gazete se flaka ishte vene qellimisht. Zjarri kishte nisur ne dhomen e gjumit, aty ky ishte gjetur unaza e vogel prej ari..."Zemra ime rreh vetem per ty", "Kurse une te dua me shume se veten, per ty do hidhesha ne zjarr".

^^MIA^^

Forumium maestatis

O Blend cjane keto qe ke shkruar?Jo sot te pakten /pf/images/graemlins/frown.gif

Blendi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif E lash, ishte nje gje e vjeter fare.

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Na erdhi nje goce ne pune e dehur sot. (Tape fare!!!)
E derguam ne shtepi para se ta merrte vesh ndonjeri ne pozicion drejtues se do ta kishin perjashtuar fishek.
Kshu eshte kur e fillon fundjaven qe te enjten ne darke.

Pyetja e se premtes, keni shkuar ndonjehere te dehur ne ndonje eveniment ku duhet te ishit esell? Ah keto jane tema per radio, do telefononit? lol

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jo ska gje ,por ishte shume trishtuese dhe ti e di qe ne keto tema sduhet te shkelim /pf/images/graemlins/smile.gif.

Mua ne fakt sme ka qelluar ndonjehere te dehem aq sa te mos me mbajne kembet,apo te kuptohem qe jam dehur.Se di pse me alkolin kam marredhenie shume te mira,me sjell ne qejf dhe kaq /pf/images/graemlins/smile.gif.

Ti cme thua per eksperiencen tende?

Blendi

Primus registratum

Une kam heq dore nga dehja. vetem per ngrofje, jo me teper. Eshte si puna jote tani qe je pa qejf. Pak raki ne caj do te te bente mire.

kam eksperimentuar me pothuaj te gjitha "gjerat e keqija" qe mund te eksperimentosh, jam tip kurioz, por nuk mbaj lidhje me asnjeren, aq me pak me alkoolin.

i ke vesh ndonjehere rroba qenit?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ke shume pune sot? Apo me dukesh mua qe sje shume ne qejf?
Ja ta provoj nje here cajin me raki...

TranofiljA

Primus registratum

gjes /pf/images/graemlins/smile.gif

Dita nisi shume bukur, me solli ne mend nje eksperience te ngjashme para 4 viteve...shi, kafe dhe nje mik i mire (sot me mungonte i treti /pf/images/graemlins/laugh.gif).

...pastaj ndersa iu afrova vend parkimit kuptova qe nuk gjeja portofolin, isha vone per ne pune dhe per me shume nuk isha e sigurte ku e kisha lene. Roja parkimit me la kete here (dhe pret t'a paguaj te henen /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Puna eshte ku eshte portofoli?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Sa lek kishe te ai portofli ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mirmengjes. me mori malli prap mu. kafen e mengjeseve te vrenjtura e shijoj po aq sa ty. /pf/images/graemlins/goofy.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hoho sa mire Trano,me behet shume qejfi per ty /pf/images/graemlins/smile.gif.Kur dita nis bukur cdo gje ecen bukur dhe padyshim perfundon bukur.
Ja me ne fund na erdhe te na sjellesh pak energji nga e jotja /pf/images/graemlins/smile.gif.
E sigurt qe e kishe me vete portofolin para se te dilje nga shtepia?Do ta kesh lene ne shtepi,maybe /pf/images/graemlins/smile.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Hajt me shnet temen e re. Ju e paskeni mobilu shpejt e shpejt pa prit per mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mbreme naten kemi pasur cakenj ne oborr dhe Balo u terbua dhe kur e leshum ju turr si i cmendur. Me ngriu gjaku se thashe se po ti turren e bejne cope /pf/images/graemlins/cry.gif

Trano, kujt ja fale kuleten mi?