Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - Rilindja

ho mi, po t'dhemin muskujt? Ca ushtrimesh bone sot? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fundjava m'kaloi per shalesh si gjithone. Mbaj mend qe ishte e premte dhe pasta u be e djele pasdite dhe vetem ideja qe do cohesha heret sot m'brengosi aq shume sa ja futa gjumit direkt.

Per halloween nuk kam vesh gjo se pertojsha....megjithese kam kohe se eshte neser. /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Uuu ju e festoni neser,se ne e festuam ne fundjave .
Une vdiqa me dhembin muskujt e barkut dhe te kofsheve.Se per kembet bej 15 vegla te ndryshme /pf/images/graemlins/frown.gif qaj hallin si do zgjohem neser ne mengjes nga dhimbjet

teab

Primus registratum

Ciao Lipso.
Fudjava ime ishte si shpirt. Te premten ishte dinner and a movie me nje shoqe, te shtunen brunch dhe hottub me ca rob te tjere, nga darka dinner dhe movie with my significant other, dhe te dielen mengjes te gatum ke shpia nga dashuria /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe pastaj i kafe perjasht se ishte koha gjithe diell. Mbasdite pastaj u kujtova qe kam edhe per te mesuar here pas here, dhe per te mos me vrare ndergjegja bera sikur mesova, dhe ne fakt u mora me i-podin dhe i futa nje te kercyme tek pulle ne banje para pasqyres /pf/images/graemlins/laugh.gif..lol..Kaq.

Doni me per Belulin? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Bravo ,qenke nje MomentKapese e vertete ,pergezime e dashur /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po provimi si shkoi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

ca gatove ke shpia nga dashuria mi? nUk e kapa ket une /pf/images/graemlins/laugh.gif

ca filmi pe Candy?

Kondrapedali

Kondrapedali

Sa lloje drush ka? M'ke zon ngusht. Di me t'thon që ka halor e fletor e dru që t'drejto /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Lipso /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif, ashtu të keqen se të du në form /pf/images/graemlins/tipsy.gif

teab

Primus registratum

E kisha fjalen, "dashuria ime gatoi per mua"..pra moooo... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lipso pse e prish muhabetin ty pyet per provime te frykshme? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Pashe "The lost City", me Andy Garcia dhe "Inside Man" ku permendet Enver Hoxha dhe shqiptaret. Qe te dy ishin filma te bukur.

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
po Lymi ku iku? /pf/images/graemlins/confused.gif

[/ QUOTE ]

Lymi qe tu gatu ne lau enët /pf/images/graemlins/angel.gif.

P.S. Kjo s'kishte t'bote me drunin /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ec atyyyyyy Candy ,sa te paska ec kte fundjave mi dreq.Na e thuaj dhe neve kete magjine qe i ben amores /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Uuuuu kjo e imja eshte e forte fare. Ka ca kohe qe me can veshet e me thote qe "jam dobesuar shume", dhe une i them po s'me ushqeve nuk kam si te shtoj peshe! Dhe keshtu ai si Speedy Gonzalez me vrap n'kuzhine /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Lymi une kam fantazi ,po e kam per vend te "gabum" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Candy epo qenkam ne rruge te drejte une me kte palestren /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Lipso ashtu vazhdo se vetem mire ka per t'dal /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

TranofiljA

Primus registratum

Moze, a t'gatun ty njeri n'mjes mi? Se po flasim si me i bo "dashurite" te na shnoshin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lymo...ti m'shkri mu.... /pf/images/graemlins/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Moze, a t'gatun ty njeri n'mjes mi? Se po flasim si me i bo "dashurite" te na shnoshin /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Kur filloj e bej derr-derr-derr... edhe ma vejne i cope buke perpara, po keshtu spontanisht ..... aha...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

e paske avatarin si Kate Moss /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ke ke kap per beli sot? /pf/images/graemlins/tongue.gif

kot me t'pyt, gatuan ti Mosto?