Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Sirena

Primus registratum
Re: Massachusetts - Rilindja

Sedren e ke aq te semure sa...nuk ben shume gjera qe duhet te besh...ose ben shume qe ske pse ti besh.

PS.Me falni per daljen nga tema.

Kondrapedali

Kondrapedali

Yyyy Mosto. T'isha un si ty do e bojsha videon qysh nga blerja e ingredientave (duke lon mënjan librin e recetave /pf/images/graemlins/laugh.gif).

Ej ti bujrum n'Kebek. Un jom tu e bo i gatim timin sido që t'vi puna. Jo se nuk i dihet /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

U c'kam hap syte ke ajo tema "Sa here", ai/ajo robi i fundit qe ka shkru me la pa goje.. /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

ehhhh edhe une 15 minuta e fiksume mbeta aty... s'ke faj.... /pf/images/graemlins/smile.gif

Candy, per ke qeshe ti, se i fundit eshte Kondra aty... /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

e hengri dhe kordelja kshu???

hajd me trasshegime e ne kok te beqarve /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Mozo ke shku me vonese ti pranaj, se une e kisha me ate romanin e Kurrkushit"! Me la pa mend fare! /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mozo ke shku me vonese ti pranaj, se une e kisha me ate romanin e Kurrkushit"! Me la pa mend fare! /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

e vune re dellin e hidraulikut aty e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif Njeri me profesion, me zanat...i piketoi veglat kryesore. /pf/images/graemlins/smile.gif

Mosto, pse do me u martu kaq shpejt mo??? jo per gje po ke dhe 2 muaj kohe me gjet nuse /pf/images/graemlins/tongue.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

e hodhet lumin edhe ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozi po ne moj si do bejme se ngelem beqo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

cacol

Forumium maestatis

Dua qe sa me shpejte, nje femer te behet femra me me fat ne BOTE /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trano, ti je ne liste.

Blendi

Primus registratum

now i'm going home /pf/images/graemlins/frown.gif

spata kohe me ju lexu asigjo sot, por ju perqafoj fort te gjitheve.

/pf/images/graemlins/wave.gif

goca ne Mass, sot ka ndeshje, NE - Minnesotta ne ora 8:30, shkoni me nje pub se do ju eci fati (patrioteve) /pf/images/graemlins/tonguee.gif

love+

mozaiku

Primus registratum

Arco.... /pf/images/graemlins/devil.gif Urte se te ndava nga shoku... /pf/images/graemlins/laugh.gif

trano, pyte iher me spond Mostin si vazhdon lista... /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

e vune re dellin e hidraulikut aty e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif Njeri me profesion, me zanat...i piketoi veglat kryesore. /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Pranaj si merrsha vesh une ato fjalet, se paskan qene terma shkencore! /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

Trano, ti je ne liste.

[/ QUOTE ]

ehhhhh, na shkoi jeta me lista /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une smartohem per vete ,ose do gjej noi burre per dokumenta jashte /pf/images/graemlins/laugh.gif Propozohet ndonje? /pf/images/graemlins/laugh.gif