Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

cacol

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Rilindja

Jane me ato femrat e verteta, qe nuk bejne kshu muhabetesh /pf/images/graemlins/lol.gif

cacol

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mozi leni llafet... po hap syte se Mosti asht tu perfitu nga rasti /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Jo atq jo, DUA une pa ndodhin ksi gjerash /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Jane me ato femrat e verteta, qe nuk bejne kshu muhabetesh /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Femrat e verteta, jane ato qe dine ti bejne te gjitha ... edhe muhabetin , edhe .... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ah.... meshkujt e veretete jane ato qe s'llapin per mrekullite e tyne pasionale... /pf/images/graemlins/tongue.gif

ameba

Forumium maestatis

I bojne mire ondrrat... e rrisin te lumtur... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif Ha ha ha ha ha ha ha... /pf/images/graemlins/lol.gif
Mozi jo kaq diekte se ja fut vrapit ai pastaj /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mozaiku

Primus registratum

Cuna , me falni per shqetesimin eeeee, po fundja femer jam , nuk me rri goja .... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt ju befshin dhjam e dhjam ato kokoshkat e shifna verdalle... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mirditaaaa te gjithveeeeeeeeee erdha unee .Si ma kaluat te shtunen,ju eci noi cik apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une per vete isha te nje lokal qe perurohej me dy miq te mite.Kemi pire per shpirt te qejfit se spagunim gje /pf/images/graemlins/laugh.gif,me pas ikem kercyem ,sot me rendojne kaq shume kembet sa do i ngre perpjet te me lehtesohen ca nga gjaku /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Juve ca bete?? Hajde tregoni tashi shpejt /pf/images/graemlins/tonguee.gif

antip

Primus registratum

Hic mi! Verdall...

Po iki nashti se kom pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Moss tani qe vi une ikin te gjithe.Ky eshte Kulmi! Do i futem ndonje autokritike te shof mos kam gabuar ndokund /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Ca ka bere vaki sot qe nuk paska kame robi verdalle /pf/images/graemlins/eek.gif

Mos keni bere ndonje party dhe nuk me keni njofu muve /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

TranofiljA

Primus registratum

ika une
party-smiley-018.gif

ameba

Forumium maestatis

Ku ikni ju more??? /pf/images/graemlins/cry.gif

Si me lini ketu vetem /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

TranofiljA

Primus registratum

mjes...

Bani akoma vetem ti? Sa durim qe ke /pf/images/graemlins/smile.gif

Sot ma ka dhene truri me rrujt koken se thone qe t'forcohet floku /pf/images/graemlins/laugh.gif Dini ndonje model rruajtjeje??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Mirembrema! Si ia kaluat? Trano ke ndermend me hy me forcat shumekombeshe, ne ushtri dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif Soldier Trano /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

mjes...

Bani akoma vetem ti? Sa durim qe ke /pf/images/graemlins/smile.gif

Sot ma ka dhene truri me rrujt koken se thone qe t'forcohet floku /pf/images/graemlins/laugh.gif Dini ndonje model rruajtjeje??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Me t'shkulme o mo mir Trano /pf/images/graemlins/goofy.gif.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

TranofiljA

Primus registratum

po t'hane duret e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si ju kam sot? une kam veshur nje bluze qe eshte pak e leshte dhe kam gjith' kohes qe kruhem, here krahet...here kurrizin...
Kaloi nje mjek me te cilin punoj dhe me pa me dyshim....pres tani te vije me ndonje recete per zgjebe /pf/images/graemlins/laugh.gif

si i bohet...si do rri une gjith diten me ket ne trup...mbaj mend tani qe kur kam qene e vogel nuk veja triko leshi n'trup pa pas nje bluze me menge super te gjata qe i terhiqja deri ne fund kur vishesha...iiiiiii m'rrengjethet mishi kur i kujtoj...ato edhe pantallonat e teritalit /pf/images/graemlins/cry.gif

cacol

Forumium maestatis

Te haka sot e Trano ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me kujtove nje skeç te Parodisteve te Vlores /pf/images/graemlins/lol.gif

Elektrizohet leshi duke ndenjur prane kompjuterit, ndaj edhe te ha...

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Trano, mos vuj kot. Hiqe trikon se t'vje ene receta për tjetër gjo masanej /pf/images/graemlins/laugh.gif.

P.S. Sot m'haka kurrizi e jo durët /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

...dhe te mendosh qe kam punuar me lesh ne kombinat...sa e lumtur u duksha....amon amon.

Dmth sipas teje o t'heq kompjuterin o t'heq bluzen /pf/images/graemlins/lol.gif

Keni shume te fala nga Blendi. Ju pershendet te gjitheve dhe ju ka ne mendje gjithe kohes ndersa po punon per tejkalimin e planit qe i kane dhene ke puna. I kane dhene leje vetem te shkoje ne banjo, edhe ajo eshte e matur me sekonda. Larja e duarve eshte "optional" /pf/images/graemlins/laugh.gif