Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - Rilindja

Blendi nuk eshte ketu sot, mos e kerkoni kot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ka dale shetitje.....nderkohe mua m'u lodh truni me nje dembele qe m'ka ra per hise ne zyre. /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ne flasim per jetezgjatje veglash qe te mos rrime ti ndrojme nje e dy /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Tekonlogjia përparon ne e mira o me pas përher modelin e funit /pf/images/graemlins/tipsy.gif

teab

Primus registratum

Modeli i fundit eshte variacion i origjinalit..po i soj me pak fjale.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

modeli fundit vjen me shume "accesories" dhe harxho me shume kohe duke u marre me keto te dytat se me veglen vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Kondre te dhame tre arye te ndryshme pse preferojme me shume origjinalin. Kishe gje me thone zotrote? /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Kondra hudh i gur e pastaj mcifet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

kush me u trem ai e??/ Atij nuk i bo syri tërr!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif Eshte marangoz dreqi...

e di sa mire do ishte te isha ne ndonje kabine druni tani, afer ndonje liqeni me nje kafe te ngrohte ne dore.....por jo....jam ne nje dhome pa ajer, afer ndertimeve te shumta dhe me stirolapsa e shiringa ne dore /pf/images/graemlins/cry.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mendo qe je aty ku deshiron te jesh Trandofille e bukur /pf/images/graemlins/smile.gif

teab

Primus registratum

S'kerkoke hic nga jeta ti mi..une kam hall koke ktu se po me iken rinia, e prape s'po m'con njeri ne kshu kabine per t'me qetsu..jo ti qe ske halle fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

prandaj e ke lidh koken e??? /pf/images/graemlins/tongue.gif

mire e ke ti, s'kam halle hic....po per punen e kabines kam nje keshille. Mos prit nga te tjeret...hudh vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: sa vjece mbushe sot?

^^MIA^^

Forumium maestatis

celebration-cakes.jpg

/pf/images/graemlins/wub.gif Candy

teab

Primus registratum

yyyyyy ca keku...me vrap hudhuni goca e cuna, courtesy of Lips.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

25 fiks, Trano! /pf/images/graemlins/cry.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Edhe 125 Karamele.Ju solla te embelsoheni ca me torte /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Torten e marr me qejf, kurse vitet duhet me i minimizu icik, se po u bena 125 s'do kem dhembe me henger kekun. /pf/images/graemlins/laugh.gif