Candy qe tashti e ke vene shamine ti si gjyshet tona, lere kur te plakesh vertete si do ta leshosh veten. Mbahu maj burrneshe! /pf/images/graemlins/lol.gif
Gezuar! /pf/images/graemlins/kiss.gif
Ja dhe nje per ju te tjerat se m'ka marr malli /pf/images/graemlins/kiss.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Trano meqe s'ra llafi ma jep njehere borxh ate fustanin e zi me vija te bardha? /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif po ti ku e pe?
kur te duash, ishte shume i rehatshem ne trup. me beri pershtypje se mora me shume komplimente per fustanin se per kacurrelat e bukra qe kam /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Bani, ca ka ndodh me ty qe nuk na vjen me shpesh per vizite??? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Nelka, shamine ma vuri Mosti dhe thashe ta vija foton per nderin e tij! /pf/images/graemlins/laugh.gif Thanks per urimet! /pf/images/graemlins/kiss.gif
Bunny 2 /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif edhe per ty!
PS: Ku fustani me vija? Skam pa gje une! /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Bani, ca ka ndodh me ty qe nuk na vjen me shpesh per vizite??? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
[/ QUOTE ]
Kam nderru turnin te puna edhe per kto 30 dite pastaj filloj pushimet se kam ca premtime per te mbajtur andej nga janari /pf/images/graemlins/winkwink.gif
Ku fustani /pf/images/graemlins/confused.gif Ku Trano /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shume flm per urimet mgjthse nuk njifemi. /pf/images/graemlins/smile.gif
Sot ishte i dite me shi qe edhe po te kisha ndejt n'shpi do me ishte shpif. Plus qe kto t'punes me trajtuan shume mire sot keshtuqe bera mire qe erdha. /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS: Amerika kapitaliste nuk ta fal kollaj i dite pushimi! /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Te dukem une 18 eeee..sa kollaj genjeheni ju meshkujt. /pf/images/graemlins/laugh.gif Sot nje cun ktu ke puna ma beni "21 sot apo jo?" ..dhe une sigurisht qe ja miratova mendimin.. /pf/images/graemlins/lol.gif
Po ashtu dukesh moj, ate fizionomi ke... nejse, ka ca te tjera ketu tek Mass qe ngjajne akoma me te vogla /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shef Tranon psh, te duket sikur shef ndonje goce ne klase te pare te ciles sapo i ke dhuruar nje kukull nga ato qe kishte Moza llastica... gjithmone tu qesh eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.