Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

teab

Primus registratum
Re: Massachusetts - Rilindja

Thanks Ana. /pf/images/graemlins/wave.gif

UNe se shof dot videon nga puna! /pf/images/graemlins/shrug.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Shife ne shtepi kur te shkosh se do shkrihesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Candy qe tashti e ke vene shamine ti si gjyshet tona, lere kur te plakesh vertete si do ta leshosh veten. Mbahu maj burrneshe! /pf/images/graemlins/lol.gif

Gezuar! /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ja dhe nje per ju te tjerat se m'ka marr malli /pf/images/graemlins/kiss.gif

Trano meqe s'ra llafi ma jep njehere borxh ate fustanin e zi me vija te bardha? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Si mu ngryset mi gra /pf/images/graemlins/kiss.gif (per te gjitha Candy merr 2 se ka feste sot /pf/images/graemlins/laugh.gif)

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Trano meqe s'ra llafi ma jep njehere borxh ate fustanin e zi me vija te bardha? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif po ti ku e pe?

kur te duash, ishte shume i rehatshem ne trup. me beri pershtypje se mora me shume komplimente per fustanin se per kacurrelat e bukra qe kam /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Bani, ca ka ndodh me ty qe nuk na vjen me shpesh per vizite??? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

teab

Primus registratum

Nelka, shamine ma vuri Mosti dhe thashe ta vija foton per nderin e tij! /pf/images/graemlins/laugh.gif Thanks per urimet! /pf/images/graemlins/kiss.gif

Bunny 2 /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif edhe per ty!

PS: Ku fustani me vija? Skam pa gje une! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Bani, ca ka ndodh me ty qe nuk na vjen me shpesh per vizite??? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

Kam nderru turnin te puna edhe per kto 30 dite pastaj filloj pushimet se kam ca premtime per te mbajtur andej nga janari /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Ku fustani /pf/images/graemlins/confused.gif Ku Trano /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

obelisk eshte ai tek avatari?

PS.u befsh edhe 100 mgjs nuk te njoh /pf/images/graemlins/smile.gif

teab

Primus registratum

Shume flm per urimet mgjthse nuk njifemi. /pf/images/graemlins/smile.gif

Sot ishte i dite me shi qe edhe po te kisha ndejt n'shpi do me ishte shpif. Plus qe kto t'punes me trajtuan shume mire sot keshtuqe bera mire qe erdha. /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Amerika kapitaliste nuk ta fal kollaj i dite pushimi! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

cacol

Forumium maestatis

Ashtu te llumte /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif se mua me dukesh si 18 vjecare nga surrati /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe njehere, GZUUUUR /pf/images/graemlins/lol.gif

teab

Primus registratum

Te dukem une 18 eeee..sa kollaj genjeheni ju meshkujt. /pf/images/graemlins/laugh.gif Sot nje cun ktu ke puna ma beni "21 sot apo jo?" ..dhe une sigurisht qe ja miratova mendimin.. /pf/images/graemlins/lol.gif

cacol

Forumium maestatis

Po ashtu dukesh moj, ate fizionomi ke... nejse, ka ca te tjera ketu tek Mass qe ngjajne akoma me te vogla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shef Tranon psh, te duket sikur shef ndonje goce ne klase te pare te ciles sapo i ke dhuruar nje kukull nga ato qe kishte Moza llastica... gjithmone tu qesh eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif po m'sha Mosto??

Moze, ku ke qene goce? I bere planet per festat e dhjetorit? Bani po ben gati shtepine.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Edhe une ne fakt si Tranoja jam. Ne c'do foto (pervec atyre qe ke pare ti) me dhembet perjasht jam. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Eveniment i modh ditlindja e tjetrës. Po ma gjall gjith Massachusettsin /pf/images/graemlins/rockband.gif.

Po mo ihere ça keni bo ju llafazonat e mdhej /pf/images/graemlins/tonguee.gif?