Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Rilindja

Shume ,une nuk ngopem me kujtimet qe kam nga Dhermiu.Kam pare dhe une delfin /pf/images/graemlins/smile.gif.
Ne muzg me kujtohet qe ulesha gjithmone te nje breg komplet vetem ,shifja njerezit e fundit qe notonin ,detin,horizontin,dhe ndihesha e lumtur e shkeputur nga bota..

Naten e mire te gjitheve /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

i_own_u

Primus registratum

me kismet kur te vejn ligjin e skafeve private ne Shqiperi... do e mor nje skaf dhe do e boj te gjith ate pjes te bregdetit qe s'njof...

thojn qe pjesa e Karaburunit nga mbrapa esht me e bukrane n'Shqiperi

por siç e thash vetem me skaf kam qef ta boj

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kur te duash/doni /pf/images/graemlins/smile.gif Une jam shume e gjendshme si i thone muhabetit...gjithe diten sillem verdalle.

[/ QUOTE ]

Kush ka aq kurajo me dale per kafe me ty mi /pf/images/graemlins/tonguee.gif ti te kontrollon nga venat, pretendon te shohesh dhe te gjitha radiografite e frakturave te vjetra pastaj kalon ne nje kontroll te hollesishem te karteles klinike ne vite /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Nje nate qe nuk u duka une ketu ju me harruat e me late beqar /pf/images/graemlins/smash.gif (se te gjithe te tjeret i kishit 'rehatu')

P.P.S: Blendo ajo Flutura jote do jete me shoferin e Tranos se ate nigjova qe i thoshte Mostit "Ej, kam Fluturen ne kabinen time." /pf/images/graemlins/lol.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mirmengjesssssss /pf/images/graemlins/wave.gif
Ca dite fantastike sot ketu ne Tr,plot diell.Une sapo u bera gati jam duke ikur per shkolle.U bera gati tere terezi sot,pa nxituar si gjithmone.Mirupafshim derisa te vi /pf/images/graemlins/wave.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif ec aty Lipso,
ej edhe menjen ne msim /pf/images/graemlins/laugh.gif jo majtas djathtas ke i pari mashkull qe vjen era parfum /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Ktu presin nji fortun me shi e ere bashke nga sekondi ne sekonde /pf/images/graemlins/smash.gif

S gjen asnjehere kafe ktu...e keni me te lutur /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po ku din kta me prit miq. Shife, ka 5 veta që i kan trokit n'der e akoma asnjoni s'ka dal me na e hap derën.

Dolke /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif, Tim Hortons të vje mas avazit ty?

timcoffee.jpg

Dolores

Primus registratum

Ohh me ne fund edhe nga Kondra....te duket mjalte /pf/images/graemlins/rockband.gif

Rofsh yll /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Si ke qen ti rrusho? Kshu në foto mir dukesh sidomos duke dit që në La-La-Land nuk ndodhin gjona të kqia /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Nai menie me ardh n'Kebek për Vit të Ri? /pf/images/graemlins/angel.gif

Dolores

Primus registratum

Jo jo...per krishtelindje do jem ne Cikago ...per Vit te Ri ka shume mundesi te kthehem se s dua te udhetojme 1 dite para se te fillojme pune /pf/images/graemlins/shrug.gif

Ju si i keni planet?

Kondrapedali

Kondrapedali

As i lloj plani deri tashti. Neve punën nuk e fillojm kaq shpejt sa juve. Ça do me thon kjo /pf/images/graemlins/rolleyes.gif?

Po iki un tashti n'laborator se duhet me punu ka pak.

Do llafosmi /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

Ne 3 e fillojme ne ...shumica keshtu /pf/images/graemlins/shrug.gif

Me krah te lehta rrushi /pf/images/graemlins/kiss.gif

teab

Primus registratum

Gjesi kalamoja! /pf/images/graemlins/kiss.gif
Ca behet knej nga lagja? Knej ka ne bie i shi qe lene mos e pyt.
Current Mood : "Shiu do dajak" /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

teab

Primus registratum

Thanks hon..per dhuraten! Ti po qe di me be dhurata. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dhuraten e pare fare e mora para nja tre javes se nuk me pritej. /pf/images/graemlins/laugh.gifSot ne mengjes gjeta ca lule ke puna kur erdha dhe nje dhurate tjeter nga gocat qe punoj. They're so sweet.

TranofiljA

Primus registratum

uu, gezuar yllo /pf/images/graemlins/smile.gif 21 me ne fund eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dole...po t'vje rradha ne ty m'duket /pf/images/graemlins/tongue.gif

teab

Primus registratum

ehhhhh 21 posi..ne shpirt /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

mos qaj mi....it gets better I heard /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dje qe thoni ju isha ulur afer stacionit te metrose dhe po flisja ne telefon me nje shok. Aty sheshi eshte i shturar me tulla dhe u shkriva duke pare gjithe femrat qe ecnin dhe u ngelshin takat /pf/images/graemlins/lol.gif Cave u ngelte kepuca komplet. Shyqyr thashe, nuk po me ndodhte vetem mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Kush t'ka rrejt ty mi? Prit sa te behesh 21 dhe realiteti ka per tu perplas n'fytyre si i cope tulle. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une i kam gjithe takat te shkatarruara nga ngecjet neper ato kanalet. I urrej.. /pf/images/graemlins/smash.gif

TranofiljA

Primus registratum

nuk behem dot prape mi....se ashtu do kisha zgjedhur te behesha 5 edhe t'rrija rehat....dmth menjen vetem me lujt /pf/images/graemlins/laugh.gif