Martesa ne kishe......!!!

Olta

Forumium praecox
Re: Martesa ne kishe......!!!

Fillimisht postuar nga @d@:
[qb] please, a ka mundesi dikush tjeter me be nje postime mbas ketij timit? :angel: .
He mi goca, doni te martoheni ju a jo?
se dola une si e perveluara e shekullit ketu... :shrug: :idea: [/qb]
mos u pervelo ti lal, se te shuaj une me zerin e atij tipit ke "wicked game", mund te zhytesh ne te me kembe ose me barke, pa ose me rroba banje, ka thelle ka,
si pershqir po te jam zerin e atij tjetrit ke "road to hell", mund te krush e zhulin,eshte i ashper mjaftushem,(hik, tashi se pjekuri erotike s'kena hala)

ps: me prit e dashur e i cik, te arrij te dyzetat, te me dalin mustaqet, e martohemi bashke masanej rrr rrrr.

@d@

Primus registratum

apo s'ke dhe papiret ti olta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Olta

Forumium praecox

@d,
i gjithe problemi qendron te drejtshkrimi i fjaleve bark, papiere dhe mbi te gjitha diskretion.

ps: :kiss: per hir te tradites e mirekuptimit.

@d@

Primus registratum

:thumbsup: kapisha !

"NA" ta beni dhebmi s'ju themi kur, si ..etc /pf/images/graemlins/wink.gif

P.s1. :kiss: se me ka marr malli!

D-J

Forumium maestatis

nigjova se Kisha ka vendos tju kerkoj femrave qe dun me u martu ne kish te nxjerrin nga klinikat gjinekologjike (nuk u la ne dor te prifterinjve kjo pun /pf/images/graemlins/laugh.gif ) nje Certifikate Virgjerie Ato qe sjan te virgjera nuk do lejohen me u martu ne kish.

kjo bohet sepse esht zhvleresu shuem domethenja e marteses ne kish dhe robt martohen vetem per show pa pas iden ca do me thon martes ne kish

kjo esht vetem nje skeme pilote dhe do aplikohet si fillim vetem ne zona rurale. Po pati sukses do shtrihet dhe ne zona te tjera. Po falimentun kishat dhe ne kto zona ateher nuk do braktiset skema po certifikata do merret nga vete prifti /pf/images/graemlins/laugh.gif

ato qe jane divorcu do nxjerrin vetem letrat nga gjyqi qe nuk kane kry tradhti bashkshortore, kurse per ato qe jan divorcu po skan konsumu martesen prape duhen me paraqit certifikaten

kaq i her per i her se si maj men te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Sex-i para marteses eshte nje mekat qe te con drejt e ne ferr, keshtu qe ne kete rast kisha po mendon per humanet e tokes si ti shpetoje nga ky kercenim i madh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj pse ta demtohet shpirti duke bere sex me ke te duash e ku te duash just for fun or pleasure, duhet disipline o njerez /pf/images/graemlins/tongue.gif
Now lets get drunk and …… :lol:

une_une

Primus registratum

Me vjen keq qe ne disa fe te tjera te tjera femra mund te jete gruaja nr.7 e burrit sipas librave te te shenjte te ketyre feve.
Disa fe e kane. Mbase profetet kane menduar per nga nje grua per cdo dite te javes. Thuhet nga kjo kane dale fjalet.h

Eshte rit i kultures tone judeo-kristiane te pyetet turma ne godinen ku ne u falemi zotit ndonje nuk eshte dakort cifti te bashkohet. Kjo pyetje behet perseri direkt personalisht ciftit a te pranojne ata te hyjne ne martese.

Cermonia e marteses ne kulturen judeo-kristiane ne Kishe apo ne Sinagoge paraqet deshmine me te madhe, madheshtore, te padiskutueshme se gruaja = burre, femer = mashkull.

Nuk ka me sinqerisht te bekuar ne shtepine ku i falemi zotit, kishe a sinagoge, ceremoni me te bukur, spektakolare, prestigj hyjnor, nje cift te bashkohet ne martese.

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga CoYoTe:
[qb]
Now lets get drunk and …… :lol: [/qb]
and get married in church :sleep:

otan pino kai methao den boro na TON siko(s)tho :lol:
pame ston elliniko prin mas dhjoksune apodo

p.s im keepin an eye on you /pf/images/graemlins/wink.gif

Nadia81

Primus registratum

kam degjuar qe ne Azi femrat veshin fustan te zi kur martohen se te bardhen e kane per varrim ata.Hec e merre vesh kete bote...

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
and get married in church :sleep:

[/QB]
Dont forget to do things like strip clubs or one night stands before, as you're not technically committed yet :lol:

P.S An eye for an eye /pf/images/graemlins/wink.gif

Language translater sme ndihmoi shume kesaj radhe .....Helppp /pf/images/graemlins/smile.gif

Presidenti

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Nadia81:
[qb] kam degjuar qe ne Azi femrat veshin fustan te zi kur martohen se te bardhen e kane per varrim ata.Hec e merre vesh kete bote... [/qb]
ah q*a breh ka*n' e nons'vet!
Azia fillon ne mesdhe e maron ne ishujt e fundit te paqsorit nga poli i veriut e deri ne hemisfer te jugut. Nga numrin me te madh te popujve e grupeve etnike.Ka numrin me te madh e me te vjeter te kulturave...dhe vjen njera e thote "Ato ne Azi...". Hec e diskuto ti po deshe!
Kjo eshte cudia me e madhe e botes...menefregizmi e te mos diturit!