Martesa ne kishe......!!!

oneo

Forumium praecox
Re: Martesa ne kishe......!!!

Po u martuam bashke,une pranoj te martohemi ne kishe, biles ne kete menyre repsekton dhe deshirat e asaj qe dashuron...

OROSHI

Primus registratum

Rozalina,Limuzinen e ke gratis prej meje deri te dera e kishes,asht Limuzine e bardhe,ka me te pelqy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Me martut kaq shpejt ju te dy, hajt me kamb te mar pra /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Do na marresh te dyve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ,apo nje here une, e nje here une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

oneo

Forumium praecox

Me vjen keq, po per 2 minuta kam te drejten une me e marr.

Si thua Rozalina, e kam hak ket martesen ne kishe besa.

Princesha

Primus registratum

Fillunen kerkesat qysh tash /pf/images/graemlins/tongue.gif

Orosh, njenin mbi shtrat e tjetrin nen shtrat, mos na fut me ba mekate tash se jena edhe ne kishe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Psyche, hak e ke besa taman /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: ,ne kishe lahen mekatet e nuk bahen,keshtuqe kena rast me i la /pf/images/graemlins/laugh.gif .Psicho,po e marr une Rosalinen per nja 2 minuta,se kam nja dy ore pune /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

oneo

Forumium praecox

Mos te detyrohemi ta kalojme temen ne vend tjeter te forumit. Pretendon te jesh me i mire se une qe arritke me ma marre. Une kam dhe bekimin e goces e te priftit bashke.

Prit nje goce tjeter qe don me u martu n'kish

soni2

Primus registratum

zot prija mare orosh djalit qe ka venose me u martu se si thone te na m... e u hanger asht tash a ma vone ....hahahaha tallem por mendoj se martesa ne kishe dhe hurja ceremonia jane fantastike eshte nje nderim qe i behet aktit martesor si i shejnte qe eshte mendoj se ajo qe do me binde te martohem me te do ta dergoj perballe altarit veshur me te bardha

e ka zor me me zane nai here dejshem se un as nuk pi ..

zot bane mire veç :rockband: nu martosh orosh me rozalinen ahengun e ke prej mejet

Princesha

Primus registratum

to57
cfar ahengut na ban ti, cilen kang din, ate te kosit te that a /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Mjere graja ime qe nuk do martohet dot ne kishe :cry: Do e kete burrin heretik :lol:

OROSHI

Primus registratum

Satano,gruan tande do ta djegim ne turre te druve /pf/images/graemlins/laugh.gif ,qe keshtu ta pesosh keq edhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ,pa grua cfar do beje ti plako /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Rozalina,a te pelqejne jaret shkodrane /pf/images/graemlins/laugh.gif
apo kanget maje krahit(ne kete rast jo ne kishe /pf/images/graemlins/laugh.gif ).Apo don naj orkester qe te na knojn kange mojabiti.

OROSHI

Primus registratum

Heheheheh
Moja-biti,Vesna Zmijanec,Snezhana Karkalec,Lepa Breka :lol: Shaban Saulic,
Opaaaaaaaaaa, :rockband:

tulipani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dafne:
[qb] Nuk e di se ku mbeshteteni kur jepni nje mendim mbi martesen ne kishe (fundja edhe ne xhami)..nuk e di nese niseni nga bukuria e ceremonise apo nga kuptimi dhe simbolika e nje ceremonije te tille...Vertete qe ceremonija e marteses kishtare eshte e lezetshme,mbi kete jam dakord me ju,po une mendoj se me kalimin e viteve njerezit kane harruar simboliken e saj..Me sa di une eshte e ndaluar te martohesh me shume se 1 here ne kishe perderisa je betuar para zotit qe çiftin vetem vdekja mund ta ndaje...Nderkohe qe di shume raste te martesave ne kishe me shume se nje here ..Kjo me ben mua te dyshoj per autenticitetin e kesaj ceremonije...kshuqe une se kuptoj edhe skepticizmin apo neverine qe shfaqin disa persona ndaj marteses ne xhami ..Une per vete jam muslimane per modo di dire,po nuk jam besimtare..nuk besoj as ne ceremonine ne kishe e as ne ate ne xhami..po per ata qe besojne mendoj qe jane te barazvlefshme: [/qb]

tulipani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tulipani:
[qb]
Fillimisht postuar nga Dafne:
[qb] Nuk e di se ku mbeshteteni kur jepni nje mendim mbi martesen ne kishe (fundja edhe ne xhami)..nuk e di nese niseni nga bukuria e ceremonise apo nga kuptimi dhe simbolika e nje ceremonije te tille...Vertete qe ceremonija e marteses kishtare eshte e lezetshme,mbi kete jam dakord me ju,po une mendoj se me kalimin e viteve njerezit kane harruar simboliken e saj..Me sa di une eshte e ndaluar te martohesh me shume se 1 here ne kishe perderisa je betuar para zotit qe çiftin vetem vdekja mund ta ndaje...Nderkohe qe di shume raste te martesave ne kishe me shume se nje here ..Kjo me ben mua te dyshoj per autenticitetin e kesaj ceremonije...kshuqe une se kuptoj edhe skepticizmin apo neverine qe shfaqin disa persona ndaj marteses ne xhami ..Une per vete jam muslimane per modo di dire,po nuk jam besimtare..nuk besoj as ne ceremonine ne kishe e as ne ate ne xhami..po per ata qe besojne mendoj qe jane te barazvlefshme: [/qb]
[/qb]
Per mendimin tim, shumica e shqiptareve nuk e kane ditur dhe nuk e dine fare simboliken e marteses ne kishe e cila ka te beje me betimin para zotit. Sidoqofte rendesi ka te duash ate qe marton dhe jo se ku behet martesa. Nuk me pelqejne ata cifte qe sot vene kurore ne kishe dhe neser apo pas nje jave behen pishman qe kane lidhur jeten bashke. Kjo eshte te mashtrosh veten

mariza

Primus registratum

Para disa viteve rastesishte u gjenda ne nje ceremoni martesore te nje qifti ne kishe ,me pelqeu shume ishte dicka e bukur....
...nuk eshte me rendesi a martohesh ne kishe ,xhami,komune apo ne .....
por kryesorja eshte te kalosh jete te lumtur e te bukur me partnerin qe e ke zgjedhur per te kaluar jeten!

arusha e bardhe

Primus registratum

me pelqen shume martesa ne kishe pavarsisht se jam myslumane por kjo sdo te thote gje per mua ....pastaj eshte enderr ta realizosh nje gje te tille ..ishalla do zoti e bejme edhe ne <kishe > ceremonine.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif dhe ishalla te gjejem nje njeri te hajrit ... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ..Amin